Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orpav

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
H1N1 - Tényleg a vírus a veszélyes? Vagy az amit a vírusra hiatkozva akarnak az emberekkel tenni? A következő cikket találtam. Lehet hogy nem teljesen igaz, mindenesetre szerintem van benne némi igazság. Az nekem is feltünt hogy valamiért eröltetik a H1N1 híreket, miközben halálos…..
orpav 2009.09.28 05:52:12
Egy általam hitelesnek tartott 2 PhD-vel rendelkező személy, aki a NASA-nak és egyéb fontos szervezeteknek is végez kutatásokat, óva intett engem attól, hogy beoltassam magam, vagy hagyjam hogy a családomat, barátaimat beoltsák a Tamiflu-val. Elmondása szerint az oltóanyag önmagában is komoly méreg. Olyan összetevői vannak amely az immunrendszert olyan mértékben legyengíti, hogy a normál influenza TÜNETEIT is elnyomja. Nem azt csinálja hogy megvéd tőle, hanem azt hogy nem engedi a szervezetnek hogy MEGVÉDJE magát. Ezért "VÉD" a vakcina, nem pedig azért mert valójában véd. Ez egy látszólagos hatás.

Ettől a személytől tudom, hogy angliában Ő személyesen, többedmagával bevizsgált egy ilyen oltóanyagot, és valóban, a saját szemével látta a chipet, vagy legyen az bármi más, de biztos hogy nem volt folyékony. Mivel ez a vizsgálati anyag nyilvánvalóan nem kerülhetett emberbe, ezért egy kicsit szabotálták az egyébként is rejtett vizsgálatot. A vizsgálat reggelig tartott, amikor is a tartó üvegedényt véletlenül leejtették. A reggeli "incidens"-t több órán át, délig jegyzőkönyveték az illetékesek...

Valóban nagyon fontos egy oltóanyagnak ekkora felhajtást csinálni? Gyekerek, ébredjünk fel.

Lehet hogy a chip nem más mint azonosítás, lehet hogy többet tud. Lehet hogy aktivizálható valamire, lehet hogy csak kommunikál. De kérdem én, miért olyan fontos a legtöbb ember testébe bejuttatni? Valaki(k)nek nagyon fontos.

A londoni történet óta pedig már Szegeden is bevizsgált 4 adagot, amiből kettő tartalmazott chip-et. Részletesen megvizsgálva az üvegcse matricájának jobb felső sarkában egy nagyon apró plusz jel jelzi hogy nincs chip az oltásban.

A chip tudásáról semmit nem tudott mondani, de átadta a fizika tanszéknek őket. Egyenlőre fogalmuk sincsen hogy mit tud a chip. Nem tudják mire reagál és mit csinál, de a szervezetbe nagy valószínűséggel beépül, és esélytelen a megtalálása, mivel a talált anyag nem mágnesezhető...

És hogy mit lehet tenni? Nos arra néhány választ javaslok: ne oltasd be magad. Ne csak nézz LÁSS is. Szedj vitaminokat, de sokat! Fektesd a pénzed a saját szellemi haladásodba és javulásodba, mert azt nem vehetik el tőled.

Hogy összeesküvés elmélet vagy sem... mi lesz később? nem tudom. Az emberek sokmindent nem hisznek el addig amíg meg nem történik. Sokmindent meg elhisznek amit nem kéne. Gondolom hogy sokan nem gondolták volna sem az első sem a második világháborút, míg valóban be nem hívták őket szolgálatra, vagy az első bomba el nem pusztította a szomszédját...

Én tudom hogy nem fogom hagyni hogy nekem beadjanak bármilyen oltást a jövőben.

Kértem az ismerősömet hogy írja le az esetet, és lehet hogy még további adatokkal visszatérek. DE ebben az egészben ne higgy!!! Nézz utána, keress hiteles személyt, akiben feltétel nélkül bízol. Talán az csak te magad vagy. Akkor bízz legalább magadban és TE nézz utána, ha érdekel a tárgy, vonatkozzon ez akár erre a konkrét dologra, vagy bármire az életben.

CSAK AZ IGAZ AMI SZÁMODRA IGAZ! semmi más...
A héten lefutott a NAMM, a Los Angeles mellett tartott nagy éves hangszervásár, minden gyártó itt teszi meg tétjeit az évre. A Steinberggel kezdünk, ahol nem kisebb bejelentés történt, mint egy óriási Cubase verzióugrás: Cubase 5 és Cubase Studio 5. Rengeteg újdonság van bennük:…..