Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerarda

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltűnő a különbség: ha Orbán Viktor igyekszik pökhendien kikerülni a riporteri kérdéseket, akkor saját lakájmédiájában ő a legnagyobb király, ha azonban egy ellenzéki politikus teszi ugyanezt, akkor tök jogosan teszik fel a kérdést: mégis hogy képzeli ezt? Ezen felbátorodva nézzük meg, milyen…..
gerarda 2018.05.28 10:24:37
@Cycmen: nem a fociról akarta kérdezni vazze. azért arról kérdezte végül a hihetetlenül leszűkült mozgástérben, mert szóltak, jeleztek neki a biztonságiak, és persze "ov" (sic) is, hogy semmiről sem hajlandó nyilatkozni. volt egy cikk az index.hu-n, ahol leírták tételesen a kérdéseket, amiket feltennének neki, ha végre hajlandó lenne nyilatkozni. nem azért, de korrekt, értelmes, minden gondolkodó állampolgárt érdeklő és/vagy érintő kérdések voltak; sajnos puszta volumene a kérdéshalmaznak mutatja, mekkora a baj.
mindenesetre nem elmenekülni kell, hanem bevállalni az egyik (ha nem a) legnagyobb online orgánumnak (ne felejtsük el, a primér célja és feladata a sajtónak a tényfeltárás, az információ közlése, és nem a dezinformáció, illetve az információ rejtegetése, visszatartása). az index.hu sok hibával bír és küszködik, de alternatíva híján muszáj követni, olvasni (mások mellett természetesen).
másrészt a relativizálástól a tököm kivan. ez a többi politikus is sáros, sőt, még rosszabb lenne érvelés nem csökkenti a jelen kormány és PM felelősségét.
egyébként nincs érték- és ideológiamentes közlés a zsurnalizmusban, mint ahogy ember sincs ilyen. az már sokkal durvább, hogy marginalizálva van az ellenzéki sajtó. ha nem hiszed, akkor kérdezd meg az összes szomszédomat, akik királyi tv-n és 888.hu-n, illetve origo.hu-n kívül nem tájékozódnak jobban/többet. érdekes, ők az életükben nem olvastak, néztek még mást a kötelező kormánymédián kívül, míg én elkerülni sem tudnám azokat. nem folytatom, így is sok lett, és sok mindenről beszélhetnénk még, de kétlem, hogy ez érdekel/meghat, stb. téged.
Prinz Dani legújabb levelében alaposabban megismertet minket az amerikai egyetemekkel, megtudhatjuk tőle, hogy a nagy vizen túl sem fenékig tejfel az élet, de egy jobban átgondolt és gördülékenyebben működő rendszerrel ismerkedhetünk meg. Bővebben az amerikai egyetemekrőlAz…..
gerarda 2010.04.05 13:58:47
Én nem tudom, hogy Benedek szívott valami kemény anyagot, vagy csak olyan jó idő van már, hogy napszúrást kapott, de olyan levelet írt, hogy nem tehetem meg, hogy ezt nem osztom meg veletek. Ilyen tényleg van, vagy csak álmodta az egészet? Régebben én is gondolkodtam motoron, de…..
gerarda 2010.03.17 21:16:10
@lófő: bár ez autós blog,elmondanám,-15 fokig keróval járok dolgozni,az alatt autóval. A robogó veszélye az izületekre a sebesség, és a fix helyzet (azaz nem mozog a láb) miatt nagyobb. De én is inkább a robogót pártolom,kisebb a szennyezés,fogyasztás,és gyorsabb is városban.
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..
gerarda 2010.03.02 21:22:50
@Pocócicó: látszik,nincs gyereked:(
Ha lenne,nem az anyukát piszkálnád.
1989, Budapest. Tizenhat éves vagyok. Nyolcvankilencben elköltöztünk a Práter utcába, és még ugyanabban az évben elkaptam valami vesegyulladás-szerű betegséget. Arra ébredtem egy reggel, hogy kétszeresére dagadt a fejem, bezöldültem, szóval mindenféle smink nélkül…..
gerarda 2010.01.31 21:22:50
A tanárokat naponta érő megaláztatás miatt kénytelen levélírónk pályát módosítani. Az alacsony fizetés, kellemetlen kollégák és a társadalmi megbecsülés hiánya vette el viszonylag gyorsan a kedvét, törte meg a lelkesedését. Sajnos, egyre több jó tanár hagyja ott ugyanezek…..
gerarda 2010.01.06 16:21:00
@szakértőbb: nincs pótlék, még más nyelvből tett vizsga esetén sem. Saját példámból tudom.
Azért élünk, hogy vásároljunk. Ez itt az egyetlen törvény kisgyerekek. Ezen áll, vagy bukik a survival, létfontosságú tehát, hogy a fiatal egyedek, minél előbb megtanulják. A csikó talpra áll, a tigris marni kezd már gyerek fejjel, hogy életképes legyen. A lángosképű…..
Próbálkozik az RTL Klub a Legyen ön is milliomossal. Ezen a héten egy erőlködő Fábryt, és a nyereményük 50%-át alapítványoknak felajánló cölöböket láthattunk. A lóvé felét pedig szépen behúzták, gázsiként. Régen legalább az egészet tovább adták, de úgy látszik már…..
gerarda 2009.10.17 14:05:51
@Slanger: nincs tévém,12 éve:-)