Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kk76

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aradszky hatalmasat nőtt a szememben, és most nem azon poénkodok, hogy alacsony, azon poénkodik eleget a Koós, hanem tényleg beszólt Fábrynak. És tényleg pár percre csöndben maradt a sómen. Szép volt látni, ahogy megáll a repülő vörös nindzsacsillag a levegőben. Vagy mi.Volt…..
Hogy milyen egy aktmodell-válogatásról szóló valóságshow? Hát pont olyan, ahogy képzeljük, sőt még olyanabb: öltöző-vetkőző nők, magas sarkúban és spárgatangában csattogó bolti eladók és szilikonnal feltöltött butikosok egymás után sorban. Meg persze a zsűri, amiben…..
Tisztában vagyunk azzal, hogy legtöbb igényes olvasónknak ez a tömör, ám tökéletes cím önmagában is olyan gyönyörűséget okoz, hogy nincs is mit tovább magyarázni, de a többiek kedvéért azért megtesszük. Szóval Zsóka kocsiját már megint összeszarozták. Régebben ez…..
Subba Kínzó kérdés 2007.02.13 12:57:00
Vannak olyan helyzetek amikor az ember olvasni AKAR valamit. Például a wc-n ülve jobbhíján az illatosító dobozát, vagy BKV-n utazva az utazási feltételeket. Így akadhatott lebowski olvasónk az alábbi megfejthetetlen adatra. MIÉRT PONT FACSEMETE, ÉS MIÉRT NEM LEHET EGY KÖTEGNÉL…..
Akinél van otthon Viasat Explorer, annak ünnepnap lesz február 18-a. A szovjet kétfejű kutya története kellően lebilincselőnek ígérkezik, az alábbi sajtóközlemény pedig biztosan meggyőzi még azokat is, akik egyébként undorodnak a kétes értékű tudományos…..
Subba Őrület, mik vannak 2007.02.06 13:53:00
Ma a találgatás napja van, és egyébként is rettegünk a perektől, szóval megint félinformációkkal szúrjuk ki a szemeket. Mindenesetre az a helyzet, hogy van egy magyar, sportosságáról ismert celebházaspár, amelynek hiába vannak már gyerekei, a férfi képtelen kielégíteni a nőt.…..
kk76 2007.02.06 14:55:46
Subba Unatkozol? - Dobj kosárra! 2007.01.31 17:09:00
Le vagyunk nyűgözve, ez annyira jó. A népszerű irodai szemeteskosárra célzás és a még népszerűbb irodai kattintgatás tökéletes egységbe forrasztva. Sajnos az idegesítő zenét nem lehet leállítani, de így is kiváló szórakozás...
kk76 2007.01.31 19:11:52
Tényleg nem akarunk ötleteket adni a márciusi demonstrációkhoz, de azért lenne egy tuti tippünk, hogyan is lehetne minél több felháborodott, mindenre elszánt embert az utcára vinni. Szóval ha kormányellenes tüntetést kellene most szerveznünk, akkor egyszerűen csak elindtanánk egy…..
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.01.22 13:51:00
Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés,…..
Subba Boldog új szextendőt! 2007.01.18 16:59:00
Csiszár Jenő soha nem volt a Subba szíve csücske, ugyanakkor mi is valljuk, hogy van, ami annyira rossz, hogy az már jó...
Subba Privi.hu felnőtteknek 2007.01.17 17:34:00
Eleget rugdostuk már a nemzet gyermekeit, és egy kicsit igazságtalanok voltunk. Hiszen a gyermekekből még bármi lehet, soha nem lehetünk biztosak abban, hogy valmelyik ma a privi.hu-n a cicijeit mutogató lánykából nem-e lesz felnőttkorában pénzügyminiszter vagy valami egyéb…..
A tévékritikusok turnéja (TCA) egy olyan esemény, melynek során a szakma egyik oldala (készítők, színészek, producerek) leül a másik oldal elé (kritikusok) és válaszolgat a kérdésekre, ilyenkor lehet mindenféle tervekről meg egyebekről faggatni a jónépet. A jelentések alapján…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
A népszerű kattintgatós honlap ezen a héten két olyan személyt is a felszínre hozott, akik máshogy szexuálisak, mint a többség.- Mónika például keményen szereti.- Soffye babával kapcsolatban pedig szinte semmiben nem vagyunk biztosak...
"Hát fordítva, anyukám!" - 2007-ből még kevés telt el, de ez az év végén is ott lesz a legviccesebb videók közt. És az óvónők miért nevezik egymást is úgy, ahogy a gyerekek hívják őket?..
Ha valakinek sok lenne egy szombat esti spriccparti, megmerítkezhet inkább a vidéki Magyarország gyönyöreiben. Félelem, reszketés és disznóülés Napkoron.Gasztronómia - Böllérverseny Napkoron Napkor, 2007. január 8., hétfő (MTI) - Több, mint tizenötezer érdeklődő előtt,…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Akár szereti az ember, akár utálja, annyit mindenki elismeri Anettkáról, hogy különleges ember. Nem ő volt az első, aki a sufnitévékből tudott betörni a…..
Mit is tudtunk meg ebből a részből? A sitt az egy olyan hely, ahol elárverezik az ember lakását, összkomforttal, menekülőalagúttal együtt; lehet jókat pókerezni és sokat nyerni; bizonyos bentlakóknak annyi elem van a birtokában, hogy hülyére tudják egymást verni egy zokni…..
A kertévék előszeretettel zsákolnak be cancel sorozatokat (értsd: idő előtt hősi halált halt bukott cuccot, lásd Dr. Vegas, vagy első évad után "kösz, de ennyi is elég volt" sorozatot, lásd Rejtélyek városa), ezek olcsóbbak, mint a premierszériák, a műsoridőt meg…..
A magyar ember ritkán kerül oda, ahol a nemzetközi popzenét csinálják, ezért hát jogosan örülünk, ha egyszer egy kicsit mégis. Hegedűs László, a Multimedia Concerts főnöke két dologról híres. Egyrészt ő volt az, aki a nyolcvanas években, minden bizonnyal valami Rottenbiller…..
Amióta jótét lelkek elkezdték az interneten megosztani a Szomszédok legendás darabjait, naponta bukkan fel egy újabb gyöngyszem. Ezúttal a szocialista speciális effektusokra szeretnénk felhívni a figyelmet, egészen pontosan a videó 14. másodpercére...
 Ez a fiatalember a 17 éves Marco Raphael Castro. Marco az illinoisi Wheaton egyik középiskolájának tanulója, közismert tréfamester. Az iskola vezetése és a helyi rendőrség szerint Marco december 6-án elcsente az iskola menzájáról a salátadresszinges üveget, ügyesen…..