Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Érzem. Fingottál.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Kettős Mérce blog olvasók! Remélem nem fogtok megharagudni, hogy az alábbi posztot utólag anonymizáltam. A forrás közzététele szükséges volt ahhoz, hogy a levél hitelességét bizonyítani tudjuk, ezen túl azonban nem bír különösebb információ értékkel, ugyanis nagy…..
Érzem. Fingottál. 2009.06.05 12:18:39
@H Stahl: mert, ki beszél még róluk őszintén? Már Morvait leszámítva, aki őszintén lőné a Dunába őket... az LMP beszélt VALAHA is mondjuk a melegekről? Vagy a drogosokról? Schiffer a Corvintetőn egyszer, hogy neki jó minden, ahogy van... de később azt is letagadta.

Szóval, ki beszél még róluk őszintén?
Érzem. Fingottál. 2009.06.05 12:28:59
@Will-O-The-Wisp: gondolom, az itt kiblogolt összes személyes adattal együtt, mi? :)

Várj, nem, azok biztos a humák voltak, ti nem tehettek róla.
Érzem. Fingottál. 2009.06.05 12:46:57
@H Stahl: Mondjuk épp azért nem a könnyűdrogosokat kéne hajkurászni, mert a fél ország alkesz. Az nagyobb gond.
Hazánk népességének javarésze vidéki környezetben él. Ahhoz, hogy vidéken élni ne jelentsen egyet az elmaradottsággal, és a fiatalok számára ne a városba költözés legyen az egyetlen alternatíva, sokat kell még tenni. A leginkább kritikus helyzetben a kisfalvak és a tanyás…..
Érzem. Fingottál. 2009.06.05 12:16:23
@flimo13: az LMP programja szerint minél kisebb egy birtok, annál több támogatás kell neki. Rossz helyen jársz :)
A közösségek és a kultúrák fontosabbak, mint az országhatárok Az LMP különösen fontosnak tartja, hogy olyan kapcsolat-rendszer jöjjön létre a Kárpát-medencében, amely az itt élő népek nyugodt fejlődését és egymás mellett élését hosszú távon biztosítja. EP-programjának…..
Érzem. Fingottál. 2009.06.05 12:06:20
@sétáló bárányfelhők: még az is kitelne tőlük, hogy köpcös LMP-sekről hazudozzanak a blogjukon, meg magánlevelezéseket névvel-címmel kirakjanak a netre! Borzasztóak!!! LE a liberalizmussal!
Készen állsz? Akkor dobbanjunk még egy óriási nagyot! Gyűjts 20 szavazót, és vidd el őket szavazni az LMP-HP-ra! Olyanokat, akik egyébként otthon maradnának, vagy rossz szájízzel a "kisebbik rosszra" szavaznának. Mondd el nekik, hogy van választásuk, most már van! Hívd…..
Érzem. Fingottál. 2009.06.05 12:04:08
@Will-O-The-Wisp: igen, Péter már az SZDSZ-ben is szimpatikus volt nekem!