Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macca8

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajnai Gordon Felcsútra látogatott. A volt miniszterelnököt egy maréknyi tüntető fogadta, a település határában pedig egy lezárt út várta a delegációt. A biztonsági őrök szerint Bajnai magánterületre érkezett, ugyan ezt tábla nem jelezte.  ..
macca8 2013.07.19 12:38:45
@Arisztogatya: a forma1-es helyszínnel összehasonlítani a felcsúti stadiont/akadémiát nem kicsit röhejes. az egyikre százezrek kíváncsiak a helyszínen, a másikra jó, ha ezren. ráadásul a fiataloknak (nemzetközi versenyekre) teljesen felesleges 3800 férőhelyes stadiont építeni, miközben az ország tele van üresen kongó stadionokkal. ezt a nálunk gazdagabb országok, jobb focival rendelkező országok sem csinálják. a topklubok (amikkel megint csak dőreség összevetni felcsútot) akadémiái jellemzően stadion nélküliek, ha vmit hypolni akarnak, beviszik a felnőttstadionba. itt először sztárklubot kéne csinálni (muhaha), nem stadiont építeni a nevenincs klubnak. pláne ebben a helyzetben: sportgeza.hu/futball/2013/07/18/nincstelen_futballorszag_lettunk/
ha ov, vagy akárki a saját vagyonából csinálja, hajrá, az ő pénze. de közpénzből?!
macca8 2013.07.19 12:50:45
@Arisztogatya: mert a példád tökéletesen rossz, és ha kiveszed a forma1-et, a példád irrelevánssá válik. a fociakadémiát magát pedig ne keverd a stadionnal. mondjuk azon is el lehet vitatkozni, h milyen módon kell az államnak fociakadámiát gründolni, de az, h stadiont építenek egy akadémiának/felcsútnak, totálisan nonszensz
Legalább 250 döglött ráját fedeztek fel Mexikó csendes óceáni partszakaszán. A hatóságok szerint nem környezeti ártalom okozta a ráják tömeges pusztulását, hanem halászok felelősek a történtekért. Az első tetemeket Chachalacas nevű partszakaszon fedezték fel turisták.…..
macca8 2013.07.19 12:46:22
@SemBoga: ha felmész egy nyugati oldalra, ott sem találsz átugorható hirdetéseket. illetve a nyt most bedobta a 15mp utáni átugrást. elnézést, de az nem fog menni, h a tartalomért közvetlenül nem fizet az olvasó (vö. print vagy tv, ahol igenis fizet), és a tetejébe még a hirdetést sem vagyunk hajlandóak eltűrni...
  Ma reggel a Moody's a bóvli kategóriába minősítette le Magyarországot. Az általunk megkérdezett emberek nagyon nem örülnek a hírnek, de szerintük is összefogtak ellenünk, ahogy ezt a kormány is állítja. Van, aki disznóságnak tartja, ami itt folyik. Az elszálló…..
macca8 2011.11.25 13:30:09
@Leonard Zelig: @Csumpitáz Alfréd: sztem az a durva, h miközben sopánkodnak a leminősítés miatt, és a kormányt is okolják (gratulálok a matolcsynak, meg kellene a kormánynak fontolni, h egyszerre ne menjen neki mindenkinek, stb.), és ezzel párhuzamosan támadásnak gondolják.na erre varrjatok gombot...
macca8 2011.11.25 13:34:21
@Csumpitáz Alfréd: jaja, kdr. csak arra akartam utalni, hogy ez nem annyira új vagy meglepő fejlemény, erről szól az utóbbi száz évünk. legalább
Eltemették a diákok a felsőoktatást a HÖOK tüntetésén. A szervezők szerint tízezren vettek részt azon a tüntetésen, melyen a készülő Nemzeti Felsőoktatási törvény ellen tiltakoztak a hallgatók. Az ország minden pontjáról érkeztek diákok a megmozdulásra. A résztvevők…..
macca8 2011.10.28 00:38:58
@popocatepetl: nem az nem tetszett neki, h hányan vannak a frakcióban, hanem az, h a kdnp-re senki sem szavazott önállóan (vagy legalábbis nem tudjuk, h hányan). és ez bizony igaz.
Benkő Dániel igazi szakérő ha nőkről van szó.  Ez alkalommal sem kellett sokat győzködni, hogy szakértői tekintetét a Való Villa női lakóinak domborulataira emelje, merthogy azt kellett eldöntenie kinek van a legszebb keble a Villában. A nők nagy imádója szilikonos és…..
macca8 2011.10.19 21:04:52
 A kőbányai lakosok elégedettek Brad Pitt stábjával: az ígéreteiket betartották, két részletben adják át a környékbeli lakosoknak az éjszakai forgatások kellemetlenségei miatti kárpótlást: 15-15 ezer forintnyi utalványt. A pénz mindenkinek jól jön, van, aki a karácsonyi…..
macca8 2011.10.19 10:04:32
@Peetee: igazad van, thnx :)
macca8 2011.10.19 10:40:15
@TrueY: köszi, de ki az a fogarasi àrpi?
A Magyar Hírlap végre átszakított a komoly, elemző gazdasági újságírás és a bulvár közti vastag védművek falait. Sőt ha már lendületben voltak, tovább rohantak leszegett fejjel, egészen a Borsban is legfeljebb rövid hírt érő baromságokig. Mert ugye az még csak bulvár, ha…..
macca8 2011.08.26 16:48:19
@fran7: ha ez lett volna a cél, akkor az "utca emberét" kérdezték volna. ne adj istem rendeltek volna egy közvéleménykutatást, h mégis, hogyan tetszik a zembereknek a bankok hitelezési gyakorlata, mennyire érzik magukat átverve, kit okolnak, stb.
Ha nekem lenne egy független, közéleti napilapom, akkor biztos megíratnám velük, hogy már megint baszogat a házmester. Hogy ne a lépcsőfordulóban tároljam a biciklit, hogy zárjam kulcsra a bejárati ajtót, meg hogy ne járkáljak a frissen felmosott járólapon. (Akkor mégis hogy…..