Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dell.dell

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A unit segítségével a programodban gyakorlatilag korlátlan számú stoppert használhatsz.  Bármelyik stopper elindíthatod, leállíthatod, a mért értéket lekérdezheted, összegezheted vagy törölheted.  A program befejezésekor, ha a LOG definiálva van, akkor egy (idő szerint…..
Egy fejlesztéshez, hibakereséshez használt unit-ot osztanék meg. A log-olás külön ablakban (a logger ablakában) jelenik meg.  A programodban a megfelelő helyre be kell szúrni a loggolási utasítást.  String, StringList vagy Progress bejegyzéseket tehetsz.  Megadhatod,…..
Az a szerencsétlen gondolatom támadt, hogy kipróbálom az újonnan beépített VC rendszert. A szokásos project-en jobb click, 'Add to Version Control' => URL of repository? Megadva, upsz, ez így nem jó, a help az a hülyéknek készült, így különböző változatok megadása. …..
Elmarad a múlt héten bejelentett sorozatpremier, az NBC Chuck című lúzerkémes sorozata csak nem mutatkozik be a magyar nézőknek, mert az RTL Klub rájött, hogy túl jó ez a történet ahhoz, hogy a fesztiválszezon kellős közepén ellőjék. Nem mondom, hogy nincs igazuk, csak azokat…..
dell.dell 2009.06.08 10:00:49
@Tesztelo.hu:
Az lehet, hogy csak 1000 vagy 10000 letöltő van, de ilyen hozzáállással (rtl), hány állandó nézője marad a sorozatnak? A baj inkább az, hogyha a sorozatnak így nem lesz nagy nézettsége, akkor ezzel vagy hasonló mással már nem nagyon fognak megpróbálkozni. Hoppá, az miért is baj? Majd letöltöm azokat is. :-)