Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbara23

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valakinek miniszterelnökösködni támad kedve (mint az "Aki király akart lenni" film halhatatlan karakterei), ahogyan ezt Bajnai Gordon önjelölése után Járai Zsigmond manővereiből is kiolvashatjuk, jól teszi, ha tanulmányozza az alábbi fényképeket.   A…..
Kezdjük azzal, hogy nem létezik olyan, hogy szakértői kormányzás. Egy kormánynak jó esetben vannak szakértői, ez alapfeltétele a jó kormányzásnak, ad absurdum ülhetnek a kormányban bizonyos területek szakértői is. A szakértők feladata azonban alapvetően a demokratikusan…..
barbara23 2012.01.17 16:50:55
@DR.VUVUZELLANÉNI: "senki nem akar itt nyomort.
senki nem akar itt polgarhaborut, utcai zavargasokat, fosztogatast.
senki nem akar allamcsodot." Mint Bukarestben ugye?
A szakértői kormány elképzelése nem szolgálja a demokratizálódást. Inkább a magyar demokrácia súlyos deficitjét mutatja. Orbán Viktor meggyengülése miatt, s az életképes ellenzék hiányában az utóbbi hetekben felerősödött a szakértői kormány iránti vágy; tulajdonképpen…..
barbara23 2012.01.14 22:05:15
@vargánya: E mellett Viktor,Feri es Gordon videki csirketolvajok
Egyértelmű. Perspektivikusan: felvirágoztatni az országot, második államalapítóként bevonulni a magyar történelembe. Rövid távon: megmaradni cselekvőképes politikusnak, elkerülni, hogy a gazdasági, s most már politikai gőzhenger apróra lapítsa össze, kinyomva belőle nem csak a…..
barbara23 2012.01.10 12:58:32
@SnakeHB: Az elmult 20 ev tanulsaga szamomra,hogy ujra kellene definialni a fogalmakat: pl. kiket tekintunk olyan gazdagokat,akiktol elvarjuk hogy a kozos teherviselesben nagyobb szerepet vallaljanak. Mit tekintunk "enyhito korulmenynek",pl tarsadalmi szerepvallas(pl gyerekvallalas). Ha Bajnai ezen az uton jart akkor szuper,de a kommunikacio valahol arrol szolt hogy a gazdagsag egyetlen merceje a BERjovedelem. Voltak probalkozasok az ingatlanado bevezetesere,de valahogy ez ugy jott le hogy aki nem tudja fizetni(mondjuk kisnyugdijas) a haza utan kirott ingatlanadot,az adja el es koltozzon kisebbe(de konnyu ezt igy mondani). A bankbetetek megadoztatasaval viszont egyetertttem es most is egyetertek. Most kifejezetten orulok az EU-s Tobin-ado bevezetesenek.
barbara23 2012.01.11 09:58:10
@==T==: Akkor mivel ertsek egyet? Azzal hogy aki tanul, tobb diplomat szerez,tobb nyelven beszel,nem megy el kulfoldre marad itt,azt buntessek Berjovedelemben,aki meg sza..ik mindenre azt meg jutalmazzuk? Azt tamogassam hogy aki elete soran osszegurcol egy csaladi hazat azt adoztassuk meg ingatlanadoval,aki meg nem foglalkozott ilyennel(vagy mindenfele adminsiztracios trukkel kimenti magat) rohogjon az egesszen? Ha ezeket mind kidobjuk,akkor mi marad? A Fogyasztasi ado,na de az meg a szegenyek adoja(ugy mint az inflacio is)
Rudolf herceg blogja Követeléseim 2009.05.28 22:56:00
View Herceghalom az enyém! in a larger map A forradalmi fiataloknak is volt követeléseik, aminek sikerült is érvényest szerezniük, és bár én nem vagyok drukkere egy forradalomnak, nekem is vannak jogos akarataim! Bizton érzem, hogy ez én ügyem is van olyan fontos, mint az ősök nagy…..
Tegnapon érkezett egy levél, miszerint jogosan nincs hercegi jussom és nem adnak vissza semmit. Na én ebbe bele nem nyugszom. Nekem egy hatosági ember nem fogja megváltoztatni azt, amit a király anno családomnak adott. Azt csak az Úristen veheti el tőlem, vagy maga a király, aki ma már…..