Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hhalom

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az ideje, hogy a sok találgatás után fény derüljön a titokra, ki is Rudolf herceg, és mi célból állt a nagyközönség elé. A találgatók többnyire jó irányban keresgélték az igazságot: Rudolf „hazatérésének” és herceghalmi ténykedésének egyedüli célja…..
Hhalom 2009.06.19 22:04:00
Rudolf herceg blogja Fantastico 2009.06.11 08:03:00
  Ezek a halomiak aranyos népek. Megértették, hogy itt én vagyok az úr és ha nekem jó, akkor nekik is jó és jó gazdájuk leszek. Mosolygós boldog arcokat akarok látni a herceghalomi birtokom minden centimeteren. A kilenced terményeket figyelve meg kell jegyeznem, hogy csodás…..
Rudolf herceg blogja Adó paradiso 2009.06.07 09:15:00
Milyen jó, hogy ez a Tivadar precis ember. Az herceségségem területének egy részét keresztezi a viennai M1es út és ha keresztezi, akkor ennek arányos részét kötelesek nekem kifizetni a diját. Ebből a beszedett pénzből is az én herceségemet gazdagitanám, hogy mindenki javára…..
Tegnap érdekes dolog történt velem. Éppen a toborzás volt, amikor megkostoltam a herceglalmi pálinkát.Ez nem csak egy egyszerű Pálinka volt, hanem egy olyan ital, amitől Argentinában egy igazi gaucho is arólkódul. Szenzácios ital volt, az már egyszer bizonyos. Leg merészebb álmaimba…..
Hhalom 2009.06.05 07:22:08
Baromi nagy ötlet nagyon tetszik. :) A www.hhalom.hu-n olvastam, úgy kerültem ide.
Hajrá Herceghalom népszerűsitése! :)