Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NamelessOne

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamiért mindig a szorgalmi időszak végére kerülnek elő az igazán időrabló játékok. Mint például az Agar.io, ami egyszerűbb talán nem is lehetne: színes pöttyökként eszünk színes pöttyöket, miközben megpróbálunk más színes pöttyöket megenni úgy, hogy minket ne egyenek…..
NamelessOne 2015.05.19 23:15:48
@Exploiter:
Ezt nem tudom, hogy hogyan csináljátok, nem egyszer voltam első. Engem nem dobott még át.
Ma már senkit nem lep meg, hogy a neten minden és mindenki photosoppolva van. Digitális smirglipapírral darálják le kegyetlenül a szeplőket, a bőrhibákat, a tetoválásokat. Kézlegyintéssel tüntetik el a hájhurkákat, a narancsbőrt. Szempillantás alatt tűnnek el a szarkalábak,…..
NamelessOne 2013.10.15 00:16:30
@Mérges 1234:
Az ítélet megszületett, ülés berekesztve. Mérges pontosan megragadta a lényeget.
Mielőtt belevágnék, annyit elmondok, hogy nem a régen minden jobb volt beszél belőlem amikor azt mondom, hogy "nem a jó irányba megy a játékipar". Nem a c64 előtt görnyedő hétéves kisfiú szólal meg, mert bár a mai napig bennem él ő is, közben azért voltak korszakaim,…..
Van egy általános tévhit, miszerint a kultusz filmek, vagy az imdb top 250 állandó tagjai jók is. Pedig kurvára nem. Ha elfogadjuk, hogy a Star Wars vagy a Mátrix a remek fogadtatás és ne adj’ isten a kritikusok véleménye miatt jó is, akkor sajnos el kell fogadnunk, hogy korunk…..
NamelessOne 2012.02.08 12:23:27
Depth jóvoltából itt van az idei Defcon CTF selejtező RR300-as pályájának megoldása és egy kis ráhangolás Hacktivity-re :) +++Az RR200 feladatot megoldva fellelkesülve mentem neki a következő feladványnak: root@BackTrack4:/home/retro300# file…..
Kis gyors technikai infó annak, aki még nem hallotta volna: most egy darabig a balkézzel gépelési skilleket fogom fejleszteni, így jó eséllyel kicsit rövidebbek lesznek a posztok. Na meg a héten mindent lájkolni fogok, így: (További lélegzetelállító szenzációs meghökkentő…..
NamelessOne 2011.02.24 09:59:22
Érdekes projektet indított el két fejlesztő, a Gnome’s Lair blog mögött álló illető és bizonyos Jonas Kyratzes: az év sztorija, a WikiLeaks-botrány ihlette játékokat fognak készíteni. Persze készült már idétlen flashjáték ebből, de Kyratzesék szándéka az, hogy komoly…..
Appleblog Netbook-e a MacBook Air? 2010.10.23 11:27:00
Azért gondoltam, hogy érdemes körbejárni ezt a kérdést, mert sokan gondolják úgy, hogy az Apple most egy netbookot dobott piacra, olyan teljesítménnyel, mint amit az Asus Eee, MSI Wind meg hasonló gépektől megszokhattunk. Hogy tisztázzuk a kérdést, előbb válaszoljunk arra, hogy mi…..
Kezdőnek tartom magam, 5öt ha játszottam ezzel a fossal játékkal, gondoltam jól jön majd pár hasznos tanács ebből a cikkből (mondanom sem kell hogy tévedtem). Élt bennem a halvány remény hogy végre értelmes cikket találok ezen a gány sc2.hun, mindaddig amíg el nem olvastam a…..
Csak az gondolhatta, hogy az Apple mobilja képes lesz megőrizni elsőségét az Androiddal szemben, aki semmit sem ért a piacból. A kaliforniai cég egyetlen készüléket árul, ami egyértelműen prémiumtermékként van pozícionálva, míg az Android most már harmincezer forintos…..
rém csavaros megoldások kedvelői most szépen dőljenek hátra és ne görgessenek vagy kattintsanak percekig, és próbálják kitalálni a megfejtést. Úgysem fog menni, vagy ha mégis, akkor nem szeretnék a sötétben találkozni veled. A "poén" irtózatos, a levezetés a…..