Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valótlan R

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan meg kéne szokni, hogy soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan.se Gyoma, se Ricsi szobája, se a kapcsolatunkBárcsak ugyanúgy lenne minden mint tavaly!..
Jaja, ugyanis sajna nincs sok kedvem hozzákezdeni a dolgokhoz (mint fizikára kísérlet-nézés. izzószál ellenállása).Az angol az szó szerint egy kínszenvedés volt Dia meg Réka közt, mostanában egyre inkább azok az angolórák.Jóhír viszont, hogy osztályozó vizsgára már…..
A mai napon újabb (teljesen váratlan) elhatározást tettem. Angolból is OKTVzek. Mert miért ne? ;)Mosogatás ezerrel (legközelebb megszámolom hány tányért és poharat mosogatok átlagosan egy héten), irodalmon sportcsoki-evészet, nyelvtanon poliszémiák (Csanáád a gólyával meg a…..
Fürdőszoba?Tegnap meg kiscicák (olyan aranyosak, főleg amikor játszanak), Bogika és paradicsom. Nemsokára evezés.Fru, ugye ősztől capoeira? Bocsánat, hogy nem hívtalak, majd evezésen beszélünk. Nem szeretek telefonálni. Haragszol?Cristopher Paolini: Elsőszülöttnem vagyok hajlandó…..
Most jöttem haza. Vissza a hétköznapokba. Oda a szabadság...Őszintén? Maradtam volna még egy hetet, hiányzik. De most nem bánom igazán, hogy így alakult.Még egy kicsit füstillatú a hajam a tegnapi tűztől, de este megmosom. Már nem Nagyfenyő vagyok, hanem Borka. Nincs esti…..
Mikor jöttem hazafelé az állomásról (kikísértem Ricsit), eszembe jutott a Hullám. Arra jutottam, hogy ez is egy olyan film, aminek nem a realitását kell nézni, hanem a mondanivalóját.Az emberek olyan földhöz ragadtak...(semminek nincs értéke. nincs mi ellen lázadni.)zuhog, dörög…..
Valótlan R 2009.06.28 21:21:47
@lborka: Szeretném, hogyha tudnám, mi van veled, ha még úgy gondolod, hogy elmesélheted nekem. Ha nincs időd és kedved beszélni, vagy mailt írni, vagy bármi mást, akkor nekem az is elég, ha megdobsz egy sms-el, hogy azért ha most nem is, de később zöld lesz minden. Ha mostanság még arra sincs kedved, akkor megvárom, míg egyszercsak kedved lesz... de csak azért, mert a tanév vége kissé borúsan sült el, én azért szeretnék a jó barátod lenni. Mert nekem is szükségem van rád. Bocsi, hogyha túlzottan is elcsöpögtem. Legközelebb megígérem jobb leszek. :)
Sárának:Stephen King: Titkos ablak, titkos kert Stephen King: LangolierekStephen King: ÁllattemetőStephen King: Halálos árnyékJessica Blair (?): Az ördög medalionjaeztmuszáj: Bogi mint egy rossz James Bond, zöld vízipisztollyal lövöldözik ki a kocsi ablakán a…..
Tegnap megint átkattant valami.Telefonálás után is sírtam egy sort és reggeli közben is erőlködnöm kellett,hogy ne bőgjem el magam.Reggel a buszon.Az érzés azóta se változott sokat (bár tesin meg irodalmon egész jól elvoltam,beszélgettünk Orsival meg Bertával,irodalmon meg…..