Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Byron67

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Feröer-szigetek nevét Magyarországon elsősorban az elszánt környezetvédők és a focirajongók ismerik, utóbbiak különösen azóta, hogy kiderült, a 2016-os EB selejtezősorozaton hazánkkal egy csoportban fog szerepelni. Hogyan jutott el ez a kicsiny félfüggetlen nemzet odáig, hogy…..
Első rész: http://newzz.blog.hu/2014/04/15/sos_titanic Második rész: http://newzz.blog.hu/2014/04/16/emlekezunk_sos_titanic_2_resz „Csak egy testet találtunk”   A mentőcsónakban ülők észreveszik a Carpathia jelzőrakétáit.   A horizontot fürkészbe hirtelen fényt…..
HamPLÓ Bengália a Tisza partján 2013.07.25 17:00:00
Rég írtam már Szegedről, és még régebben szerepeltek régi szegedi képek a blogban, hát most pontosan ez fog következni. Természetesen nem Indiáról lesz szó, hanem a gömbölyű orrú csuklós villamosokról, melyek valószínűsíthetően benga méreteik (ne a mai csuklósokra…..
Kalózzászlóval, megpakolt utánfutóval érkezett Szeged határába egy német világjáró biciklis. A szegedma.hu tudósítása szerint a magát Mike Asterixnek nevező (eredetileg Michael Bensch) kerékpáros vándor négy éve indult Düsseldorfból, hogy 8900 métert kerekezzen bejárva…..