Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EgyetlenSas

17 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huhhh, hol is kezdjem???Napok, sőt hetek óta foglalkozom a témával, hogy hogyan is tudnám leírni azt amit mondani akarok. Igazából csak most szembesültem vele, hogy bizonyos dolgok amik számomra egyértelműek azt valójában nagyon is nehéz (még) elmondanom. Pedig ez a négy…..
EgyetlenSas 2010.09.19 21:05:57
@misztikus: Kedves Misztikus!

Szerintem jól látod a dolgokat. Sajnos a legtöbb gond ott kezdődik, hogy saját magunkat sem tudjuk elfogadni és maximálisan szeretni így hogyan gondolhatnánk, hogy egy rajtunk kívülálló személyt tudunk vagy hogyan várhatnánk el másoktól, hogy ők szeressenek ha mi sem tudjuk magunkat.
Félreértés ne essék, itt nem ÉN központúságról beszélek (az nem helyes), hanem egészséges EGOizmusról és Önelfogadásról.
Had mondjak neked pár dolgot: Te egy Fantasztikus lény vagy, egy megismételhetetlen Csoda. Tökéletesen működsz, minden hibáddal együtt, amik egyedivé tesznek. Nincs még egy olyan lény a Földön mint TE! Nem hasonlíthatod magadat senkihez, mert te TE vagy és így vagy tökéletes. Az Önelfogadás ezek felismerésekor történik meg valamint akkor amikor megérted, nem mindenen tudsz teljes mértékben változtatni. Amikor elfogadod magadat jelen állapotodban "tökéletesnek" és rájössz az aki (ami) most vagy az tulajdon képpen annak következménye amiket eddig tettél (és még mindig itt vagy és tökéletesen működsz) megtanulsz bízni és hinni Önmagadban! Megnyugszol hiszen tudod, bármikor számíthatsz magadra és ha senki más nem lenne Te akkor is ott állnál melletted...
Hogy miért nincs önbecsülésünk? Mert sok emberben elnyomják ezt és sokaktól azt halljuk nem vagy rá képes, nem tudod megcsinálni, nem érheted el... Hallgass magadra mert meg tudod csinálni, elérheted, képes vagy rá. Ebben sokat segít a pozitív gondolkodás. Szeretedhiányod nem lesz ha szereted magadat és ha tudod miért, ezt meglátják benned mások is. ;) Egy társ ebben nagy segítség lehet, de először magaddal kell kezdened!

Bizonyos szinten azonban mégis mind egyformák vagyunk. Faji, nemi vagy vallási identitástól függetlenül. Ugyanazok, ugyanolyanok, azonosak. Senki sem különb tőled. Csak erről sokszor elfeledkezünk egy másik szinten, a mindennapi szinten. Mindig változásban vagyunk, minden nap, minden percben, minden másodpercben. Légy Boldog, csordultig legyél szeretettel és akkor könnyedén tudsz adni önzetlenül másoknak is. Találd meg magad nem csak a látszat szintjén és légy büszke Önmagadra!

Legyen Szép napod, és köszönöm a Türelmedet, nagy erény! :)

EgyetlenSas
MyBlog Kérj, és megadatik! 2009.08.16 00:50:16
A kívánságod parancs! Minden kapcsolat történés, valahonnan valahová tart. Erre kell figyelni. Úton vagyunk-e még? Vagy már csak ismételjük magunkat? Mit "hoz ki" belőlünk az együttélés? Jót? Előre lépést, derűt, szabadságot, munkaképességet? Rosszat?…..
EgyetlenSas 2010.05.12 14:21:27
@b52,: Azt kell elérni, hogy az "alap", tudat alatti gondolkodásod is pozitív legyen és a fejlődésedet segítse elő. Nyilván nem kérhetem, hogy kontroláld a gondolataidat minden percben, de amikor tudatosan élsz jól és magadévá teszed a pozitív gondolkodás minden előnyét akkor az Életed jó irányba halad és idővel Természetessé válik. ;)
Sok sikert! :)
MyBlog Itt a Világvége? 2010.05.11 18:53:00
IGEN!Csak nem olyan értelemben, ahogyan azt most sokan gondolnák...Manapság sokat foglalkozunk ezzel a kérdéssel. Itt vannak a katasztrófák, Nostradamus jóslatai és a Maják is megírták. Vagyis éphogy nem, 2012. december 21-én végetér a naptáruk és lenullázódva újra indulna, ami…..
MyBlog Tökéletes tökéletlenség 2009.11.04 23:29:56
Tanulságul...Egy vízhordónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak a végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt egy repedés, míg a másik tökéletes volt és mindig egy teljes adag vizet szállított. A pataktól a házig tartó hosszú séta végén a megrepedt…..
MyBlog Azok a lázadó hormonok 2009.09.17 23:56:00
Szerelem és Szeretet...Talán nem is gondolnánk, de egész életünket hormonok irányítják. A szerelem hormonjai pl. 3 évig termelődnek aztán felváltják őket a szeretet hormonjai. A tudósok megfigyelték azt a kémiai anyagot (feniletilamin) amelyből feltűnően sok található a…..
Vajon létezik tökéletes kapcsolat?A minap olvasgattam ezzel kapcsolatosan pár cikket és az utóbbi 1-2 évben sokat gondolkodtam is rajta...Engedjétek meg, hogy leírjak néhány gondolatot...Itt ragadnám meg ugyanakkor az alkalmat, hogy elmondjam valóban jól esik, hogy ennyien…..
Emlékezz rá: Te kontrolálod a gondolataidat.Mivel mi határozzuk meg mire gondolunk, ezért a boldogságunk szükségszerűen saját kezünkben van. Senki sem tölt gondolatokat a fejünkbe. Ahhoz, hogy boldogok legyünk, a boldog gondolatokra kell koncentrálnunk. Mégis milyen gyakran teszik az…..
Hányszor kerültünk már kínos helyzetbe éjszakai szórakozóhelyen? Sokszor. Általában a férfinak illik állni a cehhet, feltéve, ha van rá elegendő kerete. A pultnál árakról kérdezősködni legalább olyan kínos, mint virágot venni az asztalnál keringőző, lerázhatatlan…..
MyBlog Légy Önmagad! 2009.07.19 18:38:00
Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki.Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett, zamatos, kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik nem szeretik a szilvát. Meg kell értened, hogy: te vagy a világ legfantasztikusabb…..
A fanatikus természetvédők egyik rémisztő tulajdonsága a humortalansággal párosuló sokkolási hajlam. Ez azonban, egészen kivételes esetben, szórakoztató eredménnyel is járhat. Az mindenképpen egész kivételes esetnek számít, ha egy jó dudájú sztriptíztáncosnő jelentkezik…..
EgyetlenSas 2009.07.09 14:57:01
@Gery Greyhound >:
Minden, tehát nem is csak hús! ;)
EgyetlenSas 2009.07.09 15:04:37
@C16SE: Pontosan erről van szó. Pont azok hurrogják le a növényevőket akik maguk is esznek minden nap növényt és olyanok mondják, hogy hús, hús akik a pörköltet nokedlivel és kenyérrel eszik, kovászos uborkával! :)
Néhány ötlet mára:-          Dolgozz úgy, mintha nem lenne szükséged pénzre!-          Szeress úgy, mintha nem fájna a csalódás!-          Táncolj úgy,…..
MyBlog Gondolatok 2009.07.04 22:31:00
Sokszor meg vagyunk arról  győződve, hogy az életünk jobb lesz, ha megházasodunk, ha megszületik az első gyerekünk, vagy ha megszületik a második. Sokan meg azért frusztráltak, mert a gyerekek túl kicsik még ehhez, vagy ahhoz és azt gondolják, hogy a dolgok jobban…..
MyBlog A Kakas és a birodalma 2009.06.21 17:03:00
Vééégre megvan! 1-2 napja keresem és most végre megtaláltam. :):):)5 évvel ezelőtt írtam egy tanulságos mesét. Ez jutott eszembe pár napja és ma előkerestem. Bizonyos részei nem tartoznak senkire (csak akinek írtam), de egy részletét szeretném most leírni belőle. Ha valaki…..
Ma olvastam néhány Buddha idézetet.Mindannyian saját tetteink rabszolgái vagyunk:Miért haragudnánk emiatt másokra? Mindenki maga írányítja sorsát; mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelőséggel, senki más. Életünk legfontosabb dolgai nem…..
Bárkiből lehet sztár egy nap alatt! :)2009. május 24-én került megrendezésre a Williams Village Második Amatőr Bowling Kupa a Kisfaludy u. 16. szám alatt melyről most az Újpesti Napló is hírt adott.A nap nagyon jókedvűen, hangulatosan telt, jó kis csapatot hoztunk össze 2 család…..
Tízmilliószoros Telihold nap avagy a megújulás napja.A mostani telihold napja (ritka nap) változást hozott nekem is. Elhatároztam, hogy leszokok egy rossz szokásomról és helyette felveszek egy jót ezen a napon. Rendet raktam, kidobáltam egy csomó kacatot és eltakarítottam pár…..
2 különböző vasárnapi kisszínes - csak hogy viccesen zárjam a hetet -, melyek közös témaválasztásukkal bevállalják az altesti humort. (érdekes tény, hogy mindkettő videós prezentációja Svájcban történik)   Az először bemutatásra kerülő üvegfalú utcai…..
Ma valami plusz energiát kaptam.Valami pluszt ami arra bíztat, hogy higgyek. Higgyek még a mesékben mert megéri. Mindig is úgy gondoltam megérdemlem, de olyan útra tévedtem ahol még nem jártam. Tudom, hogy a boldogságom nagymértékben vagy leginkább saját hozzáállásomon múlik…..
MyBlog Fizetés nap! 2009.06.05 08:03:00
Ma meglepően korán ébredtem, magamtól.Különösen élethű álmom volt és ez már nem az első eset. Mindíg valami fontos dologról szól. "Most egy telekről és rajta egy romos házról. Valaha egy kastély féleség lehetett, de mára már az enyészeté lett. Itt jártam mert…..
MyBlog Első írásom :) 2009.06.04 20:45:00
Hoppá!Mindíg is akartam ilyet. Olyan ez mintha valakinek (vagy mindenkinek) elmondhatnám a gondolataimat és, hogy mi történik velem. Néha jó kibeszélni dolgokat magamból és ez szerintem alkalmas lesz rá. :)Az életem dolgai, gondolataim amiket szeretném most nyilvánosak lesznek (a pin…..