Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dj.Pk

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Szeretnék veletek megosztani egy remekművet! Kérlek szépen titeket,hogy üljetek le és szenteljetek ennek az előadásnak egy órát az életetekből.Akkora energia és akkora erő van ebben a produkcióban,hogy én még most sem tértem magamhoz tőle.Ezt mindenkinek hallania…..
 Előzetes, promo videó a LaLee's Games sorozat 4. évadához. Rossz és jó hírekkel is tudok szolgálni egyaránt, remélem a rengeteg belefektetett óra az After Effects-be meghozza a sikerét és tetszeni fog mindenkinek a megújult LaLee's Games sorozat…..
Sikeresen felfedeztem Szeged legjobb dohányboltját, így mostantól nem kell egészen Budapestig utazni prémium kategóriás dohányokért. Ennek apropóján a Nakhla prémium kategóriás sorozatának a Mizo-nak a rágógumi ízesítésű dohányáról mesélnék... A tesztet Luigival, a 82…..
2perc Optikai illúzió férfiaknak 2011.12.29 16:32:06
2perc.blog.hu..
Dj.Pk 2012.01.23 07:01:16
A tavalyi évben már előre készültem erre a posztra, már januártól figyelemmel követtem a legújabb zenei megjelenéseket, úgyhogy a tavalyival ellentétben nem TOP 5, hanem egy TOP 10-es listát olvashattok majd a szerintem legjobb 2011-es zenékből, illetve a szokásos legnagyobb…..
Az írásos cikkeimmel kapcsolatban kérném a véleményeteket! Ha érdekel, kattintsatok a 'tovább' gombra!   Nos, amint láttátok a Dead Island cikkem felépítése kicsit eltér a korábbiaktól. Sok helyről hallottam, hogy jobb és olvasóbarátabbak lennének a cikkeim, ha a…..
Fejlesztő: Piranha Bytes Kiadó: Deep Silver Műfaj: akció RPG   Megjelenés: 2012  Indok, amiért várom: Számomra a legfőbb indok, amiért jónak ígérkezik ez a játék, az a fejlesztőcsapat, vagyis a Piranha Bytes jelenléte. Tudom, ti ennél több bizonyítékra vágytok,…..
Sziasztok!Huhh, olyan dolog történt velem (pontosabban a gépemmel), aminek nem szabadott volna megtörténnie :DKb. 3 hete éppen az Oblivionnal játszottam, amikor hallottam egy kattanást és kikapcsolt a gépem :D Vissza akartam kapcsolni, de mindig kikapcsolt. Leszedtem a gép oldalát, és…..
Dj.Pk 2011.05.12 06:43:52
@Senshi Inoue: Kifárasztottak a vizsgák. Nem tudsz már beszélni se! :D
Sziasztok! Szeretnék minden kedves nézőmnek megköszönni,hogy eddig velem voltatok!Remélem a jövőben is nézni fogjátok a videóimat,és szeretném megragadni ezzel az alkalmat is,hogy minden kedves nézőmnek és családjuknak boldog húsvéti ünnepeket kívánjak! Plusz egy kis…..
Sajnos / szerencsére én is csináltam egy Facebook-os oldal makit a blogomnak, igazából nem is tudom miért.Az oldal egy másodlagos twitterként fogható fel: lesznek ott is update-k, hírek, az új videók hírei is kinn lesznek, esetleges live adások időpontjai, plusz kommentben…..
      A The House Of The Dead PC-re kiadott sorozatának (eleddig) utolsó tagja. Az évjáratnál a játék eredeti megjelenését vettem figyelembe (hiszen a játékban is ez szerepel), de tudni kell, hogy PC-re csak 3 évvel később, 2005-ben adták ki.…..
Dj.Pk 2011.03.23 16:42:54
Nagy megvetéssel néztem eddig ezekre az igénytelen papírtasakos DVD-kre, mert részben ezek is felelősek azért, hogy a magyar DVD piac mára vegetál és a lassú halál felé tart. De úgy voltam vele, hogy a fene egye meg, most már érdekel is, miféle kiadványok lehetnek ezek, ahol…..
Dj.Pk 2011.03.16 06:39:42
@freddyD: Valld be Freddy, a Rossz Pc Játékok sorozat, befolyásol mindennapi munkálkodásaidban:"aki a mennyiségre hajt, nem a minőségre" *kucHeatkuc*.:)
Na sziasztok :) Vasárnap este van, és én már megint angol leckével foglalkozom :( Ez megy már vagy egy hónapja :( Hétfőn van egy angol órám, amire mindig sok lecke van, és tanulni is kell, mert írunk :( Az a sok lecke amúgy könnyű, de sok időbe telik, mire megcsinálom... Na, de le…..
Sziasztok! A mindenit,már három éves A Blogunk emberek! Pontosan 2008.03.08. -án alapultuk meg! :) Nem semmi idő ez,amit itt sikerült veletek együtt összehozni,de szégyen szemre erre a fantasztikus alkalomra nem sikerült még videót összehoznom,viszont van pár nagyon vicces…..
Sziasztok!Ó,jaj!Mondogatom ezt én keményen,baj van kedves emberek,avagy emberes kedvesek. :SSajnos bekövetkezett az,amitől féltem,a YouTube letiltotta az egyik játékbemutatómat (név szerint az Aliens versus Predator 3 játékbemutató 5. részét),így azt már YouTube-on nem…..
Dj.Pk 2011.03.01 18:54:13
@Dark White: Ha ezt Senshi egyik agyfaszos posztjához írnád, nem kötnék beléd, de most igen. Ha segítség kell valakinek, akkor ne reklámozz, hanem inkább írj olyat ami segít például egy videómegosztó leírásával.
Blogolkodom, tehát vagyok Penumbra 2011.01.14 22:40:24
A Condemned bejegyzésemnél és e-mailen is sorra ajánlottátok ezt a "Penumbra" sorozatot, amelyről előtte szintén nem hallottam soha. Ma ugyanott ahol már a Condemned-et megvettem megláttam az említett játékot, közte a "Penumbra Anthology"-t. 3 teljes játék…..
Dj.Pk 2011.01.17 15:25:21
@JÓ PC GAME NERD: Nem olyan röhejes ár az a 10000FT(legalábbis amit itt Szandán, és Szolnokon kérnek érte).
Dj.Pk 2011.01.31 07:11:01
@VaCaK_EFFeCT: Ha szolnoki vagy, és a netes ár is egy szolnoki bolté, akkor elfogadom a jegyet, ha nem vagy, és ez sem egy szolnoki bolt ára, akkor te kapsz két egyest. Felelet vége.
Dj.Pk 2011.02.18 20:00:50
@VaCaK_EFFeCT: Akkor két egyes, leülhet:D
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Dj.Pk 2011.02.18 07:16:09
@freddyD: Nem esünk mi túlzásokba. Csak azt mondjuk amit gondolunk, és hogy milyen kár hogy elmész.

Egyébként meg három sorral megsemmisítettél 386 kommentet:D Látom még mindig jól megy neked a rövid válasz! És igazad volt a War Train LaLee-s kiegészítőjénél, tényleg körülményes leírni azt hogy -=RockerLaLee=-:D
Sziasztok! Na mi van,mi? :D Valójában,miközben ezt írom,halvány lila gőzöm nincs már,hogy mi a fenét akartam mondani nektek.Azt minden képen el kell mondanom nektek,hogy egy kicsikét szünetelek. Aki esetleg ettől nagyon meglepődne,kérem ne ijedjetek meg,nem tervezem a szünetet…..
Ez a hét szerintem minden Rossz PC Játékok Sorozat rajongónak szomorúan telik, vagy legalábbis indult. Február 7-én, hajnalban felkerült az Internetre az utolsó Rossz PC Játékok epizód, és nem sokkal utána megerősítést nyert, hogy freddyD, a RPCJS guruja abbahagyja munkásságát…..
Dj.Pk 2011.02.11 19:18:54
@sajtos9: Jó, kissé pokróc vagyok, de légy szíves érthetően írd le!
Dj.Pk 2011.02.15 15:39:46
@MetalBogyó: Az már megjelent? Te jó Isten, el is feledkeztem róla! Kösz hogy szólsz, és @-=RockerLaLee=-: Tényleg hallani kell, ez bizonyos!:D
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
Dj.Pk 2011.02.09 12:36:31
@freddyD: Ha abbahagyod a sorozatod, csak óvatosan, mert a végén te is azt mondod, "De jön már a tömeg hálás ököllengetéssel":D