Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winternight

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves Bajtársaim! El kell döntenünk, hogy engedjük e pártunk kihasználását, elveink sárba tiprását!El kell döntenünk, hogy a tisztesség előbbre való-e, mint a napi érdek!El kell döntenünk, hogy ragaszkodunk e a hitünkhöz, céljainkhoz! Most vasárnap pártunk,…..
Winternight 2009.06.06 15:44:58
@Joe84: Igazi kurucos megnyilvánulás. Az a Jobbik legnagyobb baja, hogy túlzottan kötődik ahhoz az NBH által létrehozott szennylaphoz, és Novák meg Tóth ügynökökhöz. Ha ezektől megszabadulna, még lehetne valami a pártból, de így nem. Úgyhogy nincs szükség arra, hogy bárki is megállítsa a Jobbikot, mert az a jelen formájában csak egy üres lufi, amit az EU parlamenti választásra felfújtak, de hamarosan kidurran, és csak az emlékek maradnak, meg az egy szem Morvai az EU-ban...
Az meg nem hülyeség, hogy Morvai a Slota és Tudor féle pártok lépviselőivel ül majd egy frakcióba, mert más lehetősége nem is nagyon van...
Nyílt levél Morvai Krisztinához     „aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan”   Kedves Krisztina!   Az ember időnként bűnbe szokott esni. Mikor Isten szabad akarattal ajándékozott meg minket, megadta a lehetőséget arra is, hogy döntsünk a…..
Winternight 2009.06.04 19:48:09
@Kivlov:
Tisztában vagyok azzal, hogy az index egy liberális szdsz-es szennylap. De nem értem miért írod ezt. Én azt kifogásoltam, hogy Fidesz helyett Zsideszt írnak itt is. Ez a kuruc szintje, óvodás dolog, nem kéne oda lesüllyedni.
Winternight 2009.06.04 23:24:34
Itt az eredeti cikk:
hetivalasz.com/cikk/0906/morvai_krisztina_medgyessy

És itt morvai válasza, ami gyakorlatilag az elejétől a végéig hazugság.
barikad.hu/node/30261

Az elején azt állítja, hogy a Heti válasz cikkírója nem írta alá a cikket, pedig ott van fent az e-mail cím mellett a (b.), ami nyilvánvalóan Borókai jele (a többi cikknél is azon a helyen szerepelnek a monogramok).
Aztán hazudott akkor, amikor azt állította, "A Heti Válasz „bátor vitéze” láthatóan kapkodott – ki érti, mire ez a sietség –, mert a nyúlfarknyi cikk bevezető részében még azt állította, hogy az SZDSZ embere vagyok, míg néhány sorral lejjebb, láthatóan figyelmetlenségből már az MSZP-hez sorolt be."
Ugyanis a cikkíró arra utalt, hogy ha 2004-ben az mszp Morvait választja miniszternek, akkor ma az szdsz nem kapányolhat Morvai ellen.
Hazudott akkor, amikor azt állította, hogy a Fidesz küldte őt az ENSZ-be. Az igaz, hogy a Fidesz kormány idején is felmerült a neve, de a kinevezést már Medgyessy írta alá.
Hazudott akkor, amikor azt állította, hogy a Fidesz volt a legnagyobb ellenzője az 56-os sortüzek vétkesei felelősségrevonásának.
Végül hazudott akkor, amikor azt állította, hogy "Nekem az ellenkező álláspont volt szívügyem, minden lehetséges fórumon, tévében, rádióban, szakmai és közéleti lapokban, jogi konferenciákon érveltem amellett, hogy ilyen súlyos bűntetteket ne lehessen semmilyen jogcímen megúszni." Lehet, hogy otthon, vasárnapi ebéd közben a férje barátainak halkan meg merte említeni, hogy hát azért mégse lenne jó, ha megúsznák a felelősségrevonást a bűnösök. Az eltelt 15 év alatt az emlékek kissé megváltoztak, a vasárnapi ebédből tévék, rádiók, konferenciák lettek, a férje kommunista és neoliberális barátaiból meg Fideszes fiúk.
Szánalmas amit ez a nő megenged magának. És persze az őt védő barikád és kuruc is, akik az eredeti cikkeket egyszer sem merték teljes egészében közölni. Sem a múlt heti Demokrata írást, sem a Heti válaszét. És persze hiába várjuk a barikád hasábjain megjelenni Bencsik tegnapi Demokratás viszontválaszát, amiben nagyon okosan fogalmazva földig alázta a hisztis Krisztinát.