Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crmszoftver_blogadmin

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
crmszoftver_blogadmin 2010.09.27 16:10:30
Felraktam egy megosztó oldalra a múlt heti FileMaker konferencia előadás prezentációját. Bár egy ilyen prezentáció elsősorban szöveggel együtt működik, azért remélem némi információt így is ki lehet szűrni belőle.   FileMaker 10 roadshow - Budapest, Hungary View more…..
Hamarosan megérkezik hazánkba a FileMaker Pro legújabb verzióját bemutató rendezvény. Egészen pontosan, október 29-én, csütörtökön. Ezen az előadáson egy hosszabb (de remélem érdekes) bemutatót tartok én is. Ebben a bemutatóban néhány, talán nem tipikus felhasználását…..
CRM szoftver blog 1 milliárd/nap 2009.10.09 20:16:00
Ma figyeltem fel a YouTube megváltozott logójára, ami szerint elérték az 1 milliárdos napi nézés-számot (nem szép kifejezés, tudom). Gondolom igazából ez 1 milliárd elkezdett videó letöltést jelent naponta, amit jóval kevesebb befejezett letöltést és még kevesebb nézőt jelent…..
Megjelent a FileMaker Pro 10 szoftver első komolyabb javítása/frissítése. Telepítése minden FileMaker Pro 10 felhasználónak ajánlott. Az International English verziókhoz készített javítás letölthető a FileMaker honlapjáról: Windows és Mac OS X operációs rendszerekhez. Azok…..
CRM szoftver blog Milyen igaz... 2009.10.01 14:05:00
A napokban olvastam az alábbi idézetet és egyszerűen nem megy ki a fejemből. Annyira fájdalmasan igaz... "Azokra a miniszterekre kell odafigyelni, akik semmit sem tudnak pénz nélkül elérni, és azokra, akik mindent pénzzel akarnak megoldani." /Indira Gandhi/ ... és most…..
Valahol belül mindig is abban reménykedtem, hogy talán még az én aktív éveimben eljön egyszer az az idő, amikor természetesek lesznek az elektromos autók az utakon. Valahogyan ez jelentette számomra a ködös és megfoghatatlan jövőt: ha már elektromos autókkal járunk, akkor a…..
CRM szoftver blog CRM+ wiki angolul 2009.09.21 13:53:00
Régebben írtam már, a CRM+ szoftver külföldi értékesítési szándékainkról, illetve az erre a célra felépített crm.fm oldalunkról. Nos, a külföldi eladások örvendetesen elindultak ez elmúlt két hónapban :) Rengeteg ötletet, fejlesztési igényt kapunk a felhasználóktól,…..
Ezt a képernyőfotót most készítettem az iPhone-ra optimalizált CRM+ webalkalmazás indító ikonjáról. Szóval a fejlesztés nem állt meg a nagy nyári hőség ellenére sem :)   Ezt a webalkalmazást a CRM+ Online előfizetők díjmentesen kapják majd meg a jelenlegi szolgáltatásuk…..
A hír körberohanta a Twitter közösségét, de a Wall Street Journal és a Wired írta meg, hogy Steve Jobs-nak, az Apple szellemi vezérének májátültetése volt két hónappal ezelőtt. Január óta egészségügyi okok miatt nem vesz részt a munkában, de e hónap végére…..