Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egészségügyis

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy olvasáson túl is részt fogok venni a Praxis blog életében, most sajnos mégis kénytelen vagyok egy történetet elmesélni, ami április első hetében játszódott le Budapesten, a 14. kerületi nőgyógyászati rendelőben. Magamról annyit,…..
egészségügyis 2011.05.20 23:24:28
@Filhipposz: miért egyes számban beszélsz? nem ő döntött egyedül, persze így nektek pasiknak sokkal könnyebb!!!
volt már olyan csak 1x az életedben, hogy védekezés nélkül szexeltél? Ha teherbe ejtetted volna a pl. egyéjszakás barátnődet mondtad volna neki, ne vetesd el, megtartjuk együtt felneveljük, örökre hűséges leszek hozzád stb. Így lett volna?
Ide a rozsdás bökőt, hogy volt már olyan, hogy nem védekeztél csak megúsztad. Bevállaltál volna mondjuk 17 évesen egy gyereket? Vagy csak most jár a szád?
egészségügyis 2011.05.20 23:04:22
@_alesi_: nagyon szép a történet, bárcsak így is maradna, de szkeptikus vagyok. egy 19 éves fiú nem fogja egy nő mellett hűségesen leélni az életét. Akkor lehet örülni, ha ez a gyermek betölti a 18. életévét és még mellettük van az édesapja és nem pedig már egy újabb családot alapított.
egészségügyis 2011.05.20 23:16:28
@Formica: szerinted azok közül hányan akartak ténylegesen teherbe esni? az, hogy teherbe estek és nem tudták elvetetni vagy nem sikerült a házi módszer az nem azt jelenti, hogy akarták. Nem volt más lehetőség.