Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morzsi_

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Einstand 2011.12.16 19:00:00
A kormány (pillanatnyilag) 320 milliárdos lyukat tömköd. Például a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradók (mintegy 10 ezer ember) 10 %-os munkavállalói járulékának átirányításával foltozná a — maga ütötte — lyukat. Sőt, szemet vetett a maradók 250–300…..
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
morzsi_ 2010.02.09 11:16:09
Morzsi tegnap olyat látott, ami sajnálatos módon elég gyakran előfordul, főleg zsúfolt nagyobb városokban, ahol mindenki rohan autóval és gyalogosan egyaránt. Azért az sokat elárul, ha egy széles út zebráján a belső sávban gázolnak el egy egyébként szabályosan áthaladó…..
morzsi_ 2009.06.04 17:05:27
@LaMeRick: Egyetértek és hasonlóan űzöm a gyloglást. Sok ismerősöm paranoiásnak is tart! :)
Egyébként szerintem nem ezért tart itt az ország. Pl. az USA nem azért lett az ami, mert mindenki szuper inteligens és segítőkész, hanem a megfelelő szellemi szintre/vieslkedési habitusra vannak szabva a szabályok és a körülmények.

Az ország azért tart itt, mert mint ahogyan már körvonalazódik, az objektív felelősséget is kukázni fogja az AB.