Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futureboy (törölt)

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
futureboy (törölt) 2009.10.30 09:33:28
@S'hark: olyankor nem rádiót szoktam, mert sajnos nincs olyan, ami megfelelne az egyéni preferenciáimnak - na, nem minthogyha annyira egyéni lenne az ízlésem, de az tény, hogy nincs választék az éterben..
futureboy (törölt) 2009.10.30 09:43:54
@S'hark: rétegzenei ízlésem van, legyen elég ennyi :) rádióban a szövegelést kevésbé csípem, kivéve, ha gazdasági / pénzügyi híreket nyomnak angolul (otthon Bloomberg rádió megy netről, ami nagyon jó, a műsor maga, de egy idő után fárasztó, mert azon is sok a reklám, és ráadásul ott fél éven keresztül kb. minden blokkban majdnem ugyanazok a reklámok mennek le.

gyerekkoromban sokat hallgattam rádiót, a kereskedelmi rádiókat is (még nem volt kiforrott zenei ízlésem), és egyszer, '94-ben, amikor elutaztam Olaszországba, emlékszem, akkori adat, hogy ott 7000 db (!) rádió volt.. nem mindegyik országos valószínűleg, de úgy sem rossz..
futureboy (törölt) 2009.10.30 09:53:24
@S'hark: azért zenében is néha jó az, ha nem te válogatod, hanem más válogatja, de úgy, hogy az neked is jó..
Pilu Az Excel-tábla nem ehető. 2009.10.21 08:28:00
 A minap két palack bor mellett gazdasági válságot vizionáltunk. Olyat, mint amikor esténként összesöpörték az utcáról a bankókat, amiket összefútt a szél a kapualjakba, és amikor a megkapott fizetésed két doboz gyufát ért mire elértél vele a boltba, a csak…..
A magyar filmekben az épkézláb sztorik hiánya mellett az életidegen dialógusok szokták megkínozni a közönséget. Alant adunk egy kis valódi nyersanyagot a forgatókönyvíróknak arról, hogyan beszél, de legalábbis ír két igazán dühös kortárs magyar ember. Két ember személyes…..
futureboy (törölt) 2009.10.21 09:15:43
@betépett felhasználó: azért, mert vissza meri kérni a pénzét? :)

kicsit több empátiát. veled még nem volt olyan, hogy valaki nem akarta megadni a pénzedet. te mit tennél? bíróságra mennél 200 ezer Ft miatt? nem hiszem, de ha igen, akkor elárulom, hogy ezzel csak jól megnyugtatnád az adósodat, azt gondolná, hogy "ó, akkor ebből úgyse lesz semmi, el is felejthetem".
futureboy (törölt) 2009.10.21 09:19:24
@Fulzsenszio: amint láthatod, itt is az embereknek legalább a fele azt köcsögözi le, aki vissza akarja kapni a pénzét.. tehát egyáltalán nem védi "mindenki". egyébként igazad van abban, amire célzol. de sok "következetes" ember is van itt: a bank is köcsög, meg a magánember is, aki jogosan kéri vissza a pénzét..
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
futureboy (törölt) 2009.10.19 12:17:54
@Screepy: "SZÉGYENLJÉK" --> te is szégyelld magad..
futureboy (törölt) 2009.10.19 12:21:12
@Ubastard: tökmindegy a beharangozás, ha unalmas, akkor úgyis elkapcsolsz. egyébként a beharangozással, a marketinggel igazán nem volt gond, még el sem kezdték vetíteni, de már előre fel volt háborodva mindenki..
Az Internet Hungaryn Mihók Attila, a Ringier ügyvezető igazgatója hidegfejjel elemezte a helyzetet: a nyomtatott sajtót nem valószínű, hogy éppen az internet mentené meg. Az utóbbi években lassan, de egyre határozottabb léptekkel fordultak el a fogyasztók a napilapoktól és a…..
futureboy (törölt) 2009.10.14 15:35:25
www.ringier.hu/termekeink.html

blikk.hu, nol.hu

nyomtatott: Blikk, Hot!, stb.

ezekért legyen drágább az internet-előfizetésem?!

soha nem olvasom ezeket. az, hogy nekik nem úgy megy a biznisz, mint eddig, az az ő problémájuk.. a bulvár az az interneten is nagyon eladható, lásd Velvet. a politikai újságokról (Népszabó, Heti V, 168, stb.) pedig az a véleményem, hogy ezeknek a helyét egyre inkább átveszik a blogok. egyrészt vannak színvonalas politikai blogok, profi újságíróktól is, másrészt ma már az emberek hozzá is akarnak szólni, meg egymást basztatni, nemcsak olvasni.

ahelyett, h másokat zsarolnak, csináljanak versenyképesebb tartalmat!!

egyébként valamilyen szinten létezik a probléma, amit fejtegetnek, mégpedig, hogy a felhasználók a tartalomért nem fizetnek semmit, csak az előfizetésért, és az előfizetésnek nincs köze a tartalomhoz, amit néznek, ez hosszú távon tényleg egy nagy dilemmája a tartalom-iparnak, de nehogy már pont a Blikk ugráltasson itt mindenkit!!
futureboy (törölt) 2009.10.14 15:41:19
@futureboy: kiegészítés:

"egyébként valamilyen szinten létezik a probléma, amit fejtegetnek, mégpedig, hogy a felhasználók a tartalomért nem fizetnek semmit, csak az előfizetésért, és az előfizetésnek nincs köze a tartalomhoz, amit néznek, a reklámbevételek pedig lassabb ütemben nőnek a tartalom-előállítási költségeknél, ez hosszú távon tényleg egy nagy dilemmája a tartalom-iparnak, de nehogy már pont a Blikk ugráltasson itt mindenkit!!

esetleg fogjanak össze a tartalom-, és az internet-szolgáltatók, és egyezzenek meg. vagy legyenek előfizetéses tartalmak, de ÉN dönthessem el azt, hogy egy tartalomért akarok-e fizetni, és NE legyen eleve beépítve az előfizetési díjamba.
futureboy (törölt) 2009.10.14 16:26:43
@agyvihar: nincs kabeltv-előfizetésem, pont ezért ;)
majd, ha ÉN válogathatom ki a csatornákat, akkor előfizetek. :)
és lesz ilyen, ez biztos. Addig Jim bácsitól beszerzem, ami kell :)
Fura nézettségi adatra bukkant a The New York Post: a Girls Next Door, azaz itthon A Playboy-villa lakói címen ismert reality nézői között nem a 18-99 közötti, éjjel előszeretettel onanizáló férfiak, hanem a 18-34 év közötti nők vannak többségben, erre tessék gombot…..
futureboy (törölt) 2009.10.12 22:26:30
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
futureboy (törölt) 2009.10.02 10:33:41
@Arzén Vendel: "beszűkült tudatállapot" - ez nagyon találó megfogalmazás, tényleg létezik egy ilyen. tipikus tünete, hogy bármilyen társaságban, bármilyen témakörben mindig egy irányba akarja terelni a beszélgetést..
futureboy (törölt) 2009.10.02 10:45:10
@belekotty: "Mellesleg én halottam már ilyen faszságot, hogy az FLP fogkrémben nincs fluor és így a gyomorsav hatására nem képződik a gyomorban a káros hidrogén fluorid. "

nekem nem ezt mondták az FLP-sek, hanem azt, hogy a fogkrémek fluor-tartalma miatt szárad ki a szád fogmosás után, az ő fogkrémjükben viszont nincs fluor, és nem szárad ki a szád. kipróbáltam, igaz!
Ha harc, legyen harc - gondolták a botnet pásztorok. És megint mertek egy nagyot álmodni, majd pedig reggel a JPG állományoknál kellett felütniük az álmoskönyvet. A TCP/IP forgalom figyelése sok érdekességgel szolgálhat a botnetek elleni küzdelemben. Emiatt aztán adja magát az…..
A filmkalózkodós évente 3 milliárd dollár veszteséget eredményez  stúdióknak, akik próbálnak ugyan küzdeni ez ellen, de nem sok eredményre jutottak eddig. A legnagyobb problémának azt tekintik, hogy a mozikban egyes nézők videókamerával felveszik a filmet, majd ezt feltöltik…..
Az olcsón beszerezhető népszerűség receptjének tűnt még néhány éve is, hogy a politikus felül egy bringára, gurul a fotósok között száz métert, és máris egy alternatív közösség szószólójának tekintheti magát. A helyzet azóta bonyolultabbá vált, a recept nem számolt…..
Jeszenszky Zsolt szegény a D-listás mikrohírességek klubjából is kikopott egy ideje, és átkerült a pártközeli holdkórosoknak abba a szórakoztató, bár a közfelfogás szerint inkább "kínos" csapatába, akik választási éjszakákon keselyűként keringenek a büféasztal…..
RE:blog Mennyi a fizetésed? 2009.09.18 11:18:55
A magántulajdonban lévő gazdasági társaságok célja a minél több nyereség kitermelése. Ennek alapvetően három, egymást erősítő, célszerűen együtt alkalmazandó eszköze van:a lehető legmagasabb árak érvényesítése,a költségek lehető legalacsonyabban tartása,minél nagyobb…..
futureboy (törölt) 2009.09.18 13:26:53
@Daily Shark: ".. És teljesen jogosan lesz elégedetlen, ha azt tapasztalja, hogy aránytalanságok vannak a bérezésben. .."

tudod, ezzel csak az a baj, hogy általában mindig azoknak a legnagyobb a pofája, akik a legkevesebbet teszik le az asztalra.
futureboy (törölt) 2009.09.18 13:31:25
@kerlac: valóban kiszolgáltatottak a munkavállalók, főleg most, jobban, mint valaha. de azért gondolj bele: ők fizetik a munkáltatói járulékokat, az iparűzési adót, a társasági adót, tőkét fektettek be a vállalkozásukba, stb. a munkavállalónak egyetlen kockázata van, az, hogy kirúgják. a munkáltató kockázata ennél jóval nagyobb.. voltál te már valaha vállalkozó? én nem tartom demagógnak, amit mondasz, de azért gondolj bele: az természetes, hogy a munkáltató nem a munkavállalóért van. ha a munkavállalónak olyan pechje van, hogy az ő szakmájában, a vele egyenértékű munkaerőből túlkínálat van a piacon, és rá éppen nincsen szükség, arról nem a munkáltató tehet..
futureboy (törölt) 2009.09.18 13:36:24
@futureboy: egy mondatrész kimaradt, így értelmetlen, tehát még egyszer:

"...főleg most, jobban, mint valaha. de azért gondolj bele: A MUNKÁLTATÓK fizetik a munkáltatói járulékokat..."
Az Index történetének legviccesebb felszólítását kaptuk meg néhány napja. A levélből - amelyet egy fordítógép hozott át hevenyészett magyarra - nagy nehezen azt bogoztuk ki, hogy egy felhasználónk jogsértő videót töltött fel az Indavideóra. A fordítógép (és egyeneságú…..
A Pont FM és a Rise Fm kis háborúja augusztus 27-én Rónai Egon és a szövetséges haderők, az NHH és a rendőrség gyors rohamával véget ért. A lakossági house-t játszó Rise FM-et visszazavarták a Balatonra, hogy játszanak David Guettát, meg Sterbinszkyt az őszi avarban bortúra…..
futureboy (törölt) 2009.09.17 15:10:46
@algi:

"Azt nem értem, hogy aki technót hallgat, az miért tagadja le, hogy az techno? ("Ez nem techno, hanem house, ez meg dance.") Én pl. progressive és power metalt hallgatok, de egyikről se tagadom le, hogy rock."

ez azért van, mert nem minden elektronikus zene techno, amiben "tuc-tuc" lábdob van. akár hiszed, akár nem, ezeknek csak egy elég kis része techno. persze sokaknak tökmindegy, tuc-tuc akkor techno, kész. pedig nem, csak azért mondom, hogy művelődj. amiket te hallgatsz, azok valóban a rockzenének a származtatott termékei, viszont ami a rise.fm-en ment, az soha nem volt techno, az mindig house zene volt.
Tanácstalan vagyok, mit kell mondani az állami cégvezetők nyilvánosságra hozott fizetési listájára. Biztos vagyok abban, hogy mindenki sejtette, kb. milyen számokat olvashatunk majd, de abban is biztos vagyok, hogy ép észű tanulságot ebből levonni nem tudunk. Tulajdonképpen ezek a…..
futureboy (törölt) 2009.09.17 11:10:31
@futureboy: az már egy más kérdés, hogy egyáltalán megéri-e építeni egy 4-es metrót.. de ha építünk egyet, K.G. ebben a profi, és neki ennyi az ára. egyébként volt vele pár hónappal ezelőtt egy 1 órás interjú a tévében, ennél szimpatikusabb, szerényebb embert ritkán látni.
Az Erste Bank egyik csalódott ügyfele arról számolt be, hogy alig egy év leforgása alatt a kétszeresére emelkedett a havi törlesztőrészlete. Mit tehet a terhek csökkentése érdekében az olyan ügyfél, aki a maximális futamidőre vette fel a hitelét, az ingatlanfedezete pedig az…..
futureboy (törölt) 2009.09.11 22:53:39
az ügyfél által fizetett hitel-kamat 3 elemből tevődik össze:

1.) a CHF nemzetközi bankközi kamatláb (LIBOR) --> na ez az, ami most lement nagyon alacsonyra az elmúlt kb. 10-12 hónapban, 1% alá.

2.) az ország-specifikus KOCKÁZATI FELÁR --> ezt azért kell fizetni, mert Magyarországon vagyunk. Ez egy nemzetközi piaci konszenzus arról, hogy hány % esélyt adnak a következő 5 évben az államcsődünknek, és az ez ellen védő biztosításnak az éves ára %-ban kifejezve (azaz: ha magyar államkötvényt vesz valaki, hány %-ba kerül neki a magyar államkötvény nem-fizetése ellen kötött biztosítás?). Ez kb. 4-5% jelenleg Magyarország esetében.

az első kettő komponens az, amit A BANK FIZET a külföldi piacon a hitelért. azaz: ő kb. 5% felett fizet a nemzetközi piacon a pénzért, amit továbbad neked.

erre teszi rá a harmadik komponenst:

3.) a bank saját marzsa. ez nem tiszta haszon, ebből kifizeti az alkalmazottakat, fenntartja a fiókhálózatot, számítógépes rendszereket stb.

a 6 hónapos kamatperiódus azt jelenti, hogy azt a pénzt, amit a bank 20 évre odaadott neked, azt ő 6 hónapra vette fel a nemzetközi hitelpiacon, azaz 6 HAVONTA REFINANSZÍROZNIA KELL: vissza-fizeti, és azonnal újra-felveszi (KIVÁLTJA) az éppen aktuális piaci kamatlábon, az aktuális LIBOR, CDS stb. mellett.

más banknál sem tudod most alacsonyabb kamattal kiváltani, mert a LIBOR meg a CDS az mindenkinek ugyanannyi az országon belül. ha más banknál alacsonyabb kamatot ígérnek, akkor legyél óvatos, lehet fél év múlva jól megemelik ők is, egy hitel-kiváltás pedig több százezer Ft egyszeri költség.

ez van.
futureboy (törölt) 2009.09.11 23:09:34
ja, a 2.)-nél a kockázati felárt úgy hívják: CDS.

tehát 3 elemből tevődik össze a kamat, az első kettő az, amin a bank is kapja a hitelt, és arra ő még rátesz, mert rá kell tennie, értelemszerűen.

remélem, ez hasznos információ. (de olyan értelemben haszontalan, hogy SEMMIT nem tudsz most kezdeni a hiteleddel. hiába írsz a PSZÁF-nak. teljesen jogos az emelés.)

megértem a felháborodást, de ez egyszerűen így működik sajnos, és nem azért, mert a bankok köcsögök.

a CDS-eknek a működése meg az országkockázati származtatott termékeknek a piacának a természete nem volt részletezve a hitel-szerződésedben, az tény.

de az viszont bele volt írva, ki is volt emelve, a közjegyző nyomatékosan, hangsúlyozottan felhívta a figyelmedet arra, amikor felolvasta neked a szerződést, hogy a bank jogosult EGYOLDALÚAN módosítani a hitel kamatát 6 havonta! akkor nem volt problémád ezzel, pedig megtehetted volna, hogy nem írod alá a szerződést, vagy HUF-ban felveszed a hitelt, 5 évre fixált kamattal (akkor még elérhető volt a támogatott hitel, használt lakásra is), de akkor a CHF még a támogatott hitelnél is olcsóbb volt (annak tűnt).

a bank teljesítette a rá eső szerződéses kötelezettség nagy részét: kifolyósított egy összegben több millió forintot. most te jössz, vissza kell fizetni. valóban kellemetlen, hogy így változnak a feltételek, de ezzel sajnos pillanatnyilag nem tudsz mit csinálni. az már lehet, hogy 1 év múlva kedvező feltételekkel máshol ki tudod majd váltani, de most nem túl valószínű.

abba sem lehet belekötni, hogy nem hívták fel elég nyomatékosan a figyelmedet az árfolyamkockázatra, mert egyrészt ez nem igaz, másrészt annyi nyilatkozatot és szerződést írattak veled alá, és annyi példányban, hogy tisztában vagy az árfolyamkockázattal bla-bla, hogy te sem akarsz hülyét csinálni magadból. a kamat-kockázatra is felhívták a figyelmedet, igaz, ők se gondolták volna, hogy például 2008 októberben lefagy a magyar állampapírpiac, vagy, hogy egy pillanatra leáll a nemzetközi bankközi hitelezés.

egy dologba lehetne belekötni: miért pont ezt ajánlották? ajánlottak-e emellett forinthitelt? de valószínű, ha hazsnált lakást vettél, ott még a támogatott HUF-hitelnek is magasabb volt a törlesztője, mint a CHF-nek, és macerásabb is egyébként, tehát simán lehet, hogy ajánlották, de gyakorlatilag mindenki ezt vette fel, amit Te.
Mai kulcsmondatunk az, hogy "akkor mér' jársz piacra?" Ezt mondta egy zöldséges Krisztiánnak a Rózsadomb tövében, szemérmetlen lehúzás közben. A válasz a címben feltett kérdésre pedig az, hogy ólmot vagy vasat tesznek a mérlegre. Sztori alant: Egy igazán kellemetlen,…..
futureboy (törölt) 2009.08.31 10:26:31
@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered: ".. és ráadásul sokkal szarabb is .."

szerintem nem. szerintem semmivel sem rosszabb. (átlagban legalábbis - konkrét egyedi eseteket mindenki fel tud hozni, és az ellenkezőjét is)
futureboy (törölt) 2009.08.31 10:28:49
@elwood: ja, értem :)
futureboy (törölt) 2009.08.31 10:50:07
@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered: ".. Az árkülönbség pedig állandó, bármilyen terméket nézek is. .."

ezt én értem, de ez ugye azért van, mert ők fizetik az adót.. könnyű úgy egy kicsit olcsóbbnak lenni, hogy

1.) nem fizetek sem adót, sem járulékot;
2.) nem kötök biztosítást a termésre, mert az drága;
3.) olcsó, korszerűtlen, veszélyes növényvédő szert használok;
4.) meg se várom az előírt szer-bomlási időt, viszem a piacra a zöldséget;
5.) trükközök a súllyal.
6.) minden fórumon arról pofázok, hogy a nagyok elnyomják a kicsiket, erre föl állami támogatást követelek (miközben nyilvánvaló gazdasági tény, hogy nagy tételnél lehet hatékonyan ÉS az EU-s előírásokat IS betartva termelni, de én, az őstermelő, aki nem is akarom betartani a szabályokat, ez ellen tiltakozom).


ha mindent összevetünk, lehet, nem is olcsóbb, a gazdaság szintjén nézve. a te adódból kapják a támogatásokat, meg az enyémből.

én inkább multinál költöm el a pénzemet.
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
futureboy (törölt) 2009.08.11 09:18:59
amikor az Indexen volt egy interjú Vona Gáborral, elolvastam a gazdasággal kapcsolatos elképzeléseit, és teljesen ledöbbentem. ledöbbentett, hogy egy történész hogy lehet ennyire analfabéta gazdasági téren, hogy olyanokat mond, minth.:

".. Oldja meg a politika, akár az unióval is konfrontálódva, hogy a hazai piac a magyar mezőgazdaságnak legyen a piaca, ne thaiföldi csípőspaprikát együnk, és kínai fokhagymát. Állítólag harmincmillió embert képes Magyarország élelmezni, ha kihasználnánk az erőforrásokat, külföldi piacok felé kéne terjeszkedni. .."

".. Keleten van bőven piac, én nem tudom elképzelni, hogy Oroszországba, Kínába, Japánba vagy máshová ne tudnánk tömegével magyar mezőgazdasági termékeket eladni. Ha ez megvan, ha megéri a mezőgazdaságba fektetni, az munkahelyeket fog teremteni. A tönk szélén álló mezőgazdasági vállalkozások, a családi gazdaságok megmentése, talpra állítása és felvirágoztatása teremtene munkahelyet. .."

".. Itt a legfontosabb az akarat kérdése. Akarja-e a magyar mezőgazdaságot megmenteni a magyar politika? Nem akarja. Ha a mezőgazdaság talpra áll, az élelmiszeripart és a mezőgazdasági gépgyártást is újra felvirágoztathatjuk, magyar kézben. "

".. Ki kell találni olyan új adónemeket, amik növelik a multik hozzájárulását a közteherviseléshez. Például a reklámadót. A nagy kereskedelmi tévék és rádiók reklámbevétele több mint ezermilliárd forint, bár nem tudom, mennyire pontos ez a szám."

".. Maradjunk abban, hogy több százmilliárd forint."


index.hu/belfold/2009/06/30/amit_latunk_az_szervezett_provokacio/


bravó, szóval, ha támogatjuk a családi gazdaságokat, és megszivatjuk a multikat, akkor versenyképesek leszünk a kínai piacon, csak akarni kell.

valahol a történelemnek elég fontos összetevői, alakítói a gazdasági folyamatok. alapszintű gazdasági ismereteket nem oktatnak a történészeknek nálunk?? mert kb. ugyanolyan nevetséges ez a Vona G., mint azok a honfitársaink, akik Nagy-Magyarország matricás Suzukival járnak a Tescoba.
Amikor először hallottam a Defying Gravity című sorozatról, rögtön mellékeltek is figyelmeztető címkét a Variety-ben: "olyan, mint a Grace klinia, csak egy űrhajón". (Ezen persze nem szabad csodálkozni, hiszen a sírós-picsogós kórházsorozat egyik exec. producere a…..
futureboy (törölt) 2009.08.04 18:26:19
@Korund: "Most komolyan, a világ tízezredik sorozatától miféle csodát lehet még várni, őszintén? "


van ebben valami. de abba gondolj bele, hogy (például) hány százezer amerikai rendőrös sorozat készült már az elmúlt 50-60 évben, milyen szinten el van koptatva már az összes lehetséges klisé, és mégis születik a 2000-es években egy olyan sorozat, mint a Shield.

vagy: 2003-2004 környékén az egyik cimborám elkezdte mondogatni nekem, hogy van egy gecijó sorozat, ilyen terrorelhárítós, titkosügynökös akció / thriller-sorozat, arab terroristákkal, atombombával, kettős ügynökökkel, elnök-merénylettel stb. olyan, mint egy 21. századi, amerikai James Bond, még a főhős monogramja is u.az. belegondoltam, hogy hány ezer ilyen terroristás action-filmet / sorozatot láttam már nem túl hosszú életem során, és egyáltalán nem motivált, hogy elkezdjek nézni egy újabb ilyen sorozatot. aztán mégiscsak elkezdtem nézni, és azonnal, gyógyíthatatlanul függő lettem. (ennek a sorozatnak a legutolsó 2 szériája már nem olyan minőségű, már nem a régi, de azért anno, 4-5 évvel ezelőtt nagyon is ütős volt.)


ezzel csak azt akarom mondani, hogy a hihetetlen túlkínálatban / túltermelésben, ahol már mindent elmondtak, mindent leforgattak, minden elképzelhetőt kitaláltak, újra és újra születnek olyan produkciók, amikhez hozzászokva igenis elvárja az ember a minőségi szórakoztatást, és azt, hogy az elkoptatott műfajokon belül is valami újat kapjon.
Szia Despota!Nem, ez még nem a grafológiai anyag, amit a kommentek közt ígértem (ha kéred, írok olyat is). Ez pusztán egy érdekesség, mely jól prezentálja a magyarországi álláskeresőket.A mai napon le kellett vennünk egy nagyon népszerűnek hitt INGYENES szolgáltatásunkat,…..
futureboy (törölt) 2009.07.31 11:33:50
@igaziatommaki: "és ha nem az: nem elégedett, nem vált be:akkor visszaadod a lóvét? "

:DD

na, pontosan erről van szó.
futureboy (törölt) 2009.07.31 11:40:46
@Mária: nagyon érdekes. most sajnos mennem kell dolgozni, de később alaposan elolvasom, köszi a linket.
Minden ín, izom és ér látszódik Madonna csontos, vékony és túlgyúrt karján. Mintha kivonták volna belőle a zsírt, a húst és a vizet és megmaradt volna egy Bodies kiállításba illő figura.Csak szerintem kellene abbahagynia a drámai mértékű önsanyargatást vagy szerintetek…..
futureboy (törölt) 2009.07.28 11:19:30
@don brada: nem buddhista, hanem kabbalista, asszem.
futureboy (törölt) 2009.07.28 11:19:39
@don brada: nem buddhista, hanem kabbalista, asszem.
futureboy (törölt) 2009.07.28 12:26:10
@A csendes Don (Corleone): "De még mindig jobb, mint egy dagadt tehén"

ez igaz. a Liptai Claudiánál százszor jobb.
  Te hogy készülsz fel? Mi a véleményed a "százkörös" interjú sorozatokról? Van valami trükköd, amit megosztanál másokkal is? Eőször is bocs, - tegnap nagyon sok tárgyalásom volt és nem volt időm blogolni. Persze valamikor az élmény-alapról is gondoskodni…..
futureboy (törölt) 2009.07.28 12:04:58
@manyuska: "Én is láttam az iwiwen egy olyan álláshirdetést irodai munkára, ahol 20-30 (!) vezető pozícióba keresnek érettségizett embereket, aztán egy gmailos emilcímet adtak meg jelentkezésül. Na, ilyen "állások" vannak. "

MLM-hálózatok szoktak így hirdetni. "Mi vezetőket keresünk" - na persze. Bár, végülis nem hazudnak, csak éppen ezt úgy kell értelmezni, hogy HA listát írsz az ismerőseidből / rokonaidból, ÉS fel is veszed őket, azaz beszervezed őket a hálózatba magad "alá", akkor természetesen vezető leszel.
Kísértet járja be az internetet – a fizetős tartalmak kísértete. Szent hajszára szövetkezett e kísértet ellen a régi internet minden hatalma: a felhasználó és a szolgáltató, radikálisok és tartalommegosztók.De vajon miért? Miért akarnak a tartalomgyártók most pénzt…..
futureboy (törölt) 2009.07.20 18:11:53