Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tények

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tények a világból Az Új Irány! 2009.08.08 16:18:00
Hát ismét itt vagyok, és elékezettnek láttam az időt, hogy új irányt hozzak e blog sorai közé.Eljött a pillanat hogy meg szeretném osztani a világgal új komplex és felhasználóbarát új oldalamat, mely immár teljesen elkészült.Gyertek és látogassatok el hozzánk. Naponta friss…..
Talán elsőre nem is tűnik online marketinges feladatnak egy weboldal elkészítése, és valóban, vannak olyan esetek, amikor elvileg nem is kell marketinges egy ilyen feladathoz. De a napi gyakorlat azért más. Egy weboldal ugyanis alapvetően kommunikál: elmond valamit. Ez pedig - mármint a…..
Tények 2009.06.12 13:46:08
Sziasztok. Szerintem a céges marketing elengedhetetlen eszköze hogy külön önálló területként, (ne összemosva más területekkel) működjék, és a nadrágszíj huzogatásokat a válság időszakában ne a marketingen verjék le. én is látom azt hogy mi folyik a cégek nagyrészénél, és ezért a sajátom esetében a marketingel külön személy foglalkozik. Elkészítettem társaimmal egy weblapot amit mellesleg a www.festekszer.hu címen találtok, és ennek marketingelésével egy tulajdonos társam foglalkozik. Hála istennek olyan jól sikerült beleásnia magát a témába, hogy a google ban már az első oldalon vagyunk a "szobafestés" szóra. Ez mondjuk részben annak is köszönhető hogy kollektíve egy nagyon frappáns kis oldalt sikerült összelapátolnunk kb. 1 hónap alatt. és mivel folymatosan frissítjük így hála égnek jól szereplünk a versenytársainkal szemben. Szóval csatlakoznék azok táborába akik úgy gondolják hogy, a jó weboldal a vásárlókhoz a kulcs. Látogassatok el hozzánk, és a lexikonunkba találhattok igen érdekes dolgokat is. a címe még 1x: www.festekszer.hu
Sziasztok.
Barna.
Gondoltam ha valaki fel kívánja venni velem a kapcsolatot, akkor ezen a web helyen megteheti: http://www.festekszer.hu ..
Tények a világból A Döntés... 2009.06.07 23:45:41
3.bejegyzésDátum: 2009.06.06 (Szombat)A döntés...Egy két dolgot előljáróban elmondanék mielőtt mélyebben elkezdenék politizálni. Például azt hogy felsőfokú gazdasági végzettségemnek köszönhetően elég mélyen elmerülhettem a számok világában oly mélyen, hogy gazdasági…..
Tények a világból 2009.06.06 10:16:00
2.bejegyzésDátum: 2009.06.06 (Szombat)Hát mi is lehetne jobb első téma mint a közelgő Európai parlamenti választás.Először sokat gondolkodtam hogy mi is lehetne az amely kellően felvilágosíthana arról hogy milyen pártra és annak melyik jelöltjére adjam le a drága (olcsó)…..