Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pistike23

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ExGirlFriends... Olyan ismerős... 2009.06.06 00:30:00
..
Az e-felvételi szervere annyira korszerű, hogy miután döntő pillanatokban, a június 3-ai beadási határidő előtt, lefagyott, a következő hibaüzenettel riogatta a leendő diákokat: A rendszer átmenetileg nem elérhető. Az e-felvételi rendszer a ponthatárok megállapításáig és…..
pistike23 2009.06.04 13:48:01
@sambalabammbumbumm: persze... egy sun fire x4600as is belekerul mondjuk 1,5 millaba, amit a kozbeszbol beakciozva 7-8 millioert kapnak meg az allami cegek :)

szoval imho nem a versenyszfera szemszogebol kene nezni a dolgot :)


amugy meg koze nincs a temahoz, amit te mondtal, ugyanis a serverek elerhetoek voltak, hisz hibauzenetet kaptal... szimplan karbantartas zajlott :P

szerintem felvinel is hasonlo felepites van... de sokra nem mesz a ~10 millios hw-ekkel, ha az alkalmazas nem mukodik tokeletesen, mert mondjuk, aki fejleszti, az nem milliokat kap erte, hanem 150-200e nettot havonta :) ugyanez a karbantartas is... mashol hajnalban van a karbantartas, es valoszinuleg a felvinel azert nem igy van, mert lehet, hogy nem fizetik ki a tulorat annak, aki ezt munkaidon kivul megcsinalna??

hmm... fura, az itt fikazok kozott biztos szamtalan uzemelteto es fejleszto akad, aki az atlagon aluli fizetesert 10-12 orat dolgozna tobb muszakban, ugy hogy csak a napi 8 orajat fizetik ki :) Tehat fiatalok... itt az ido, lehet jelentkezni az educational :)
pistike23 2009.06.04 16:21:59
@É2I: 150-200 netto-nak sokan orulnenek, abszolut egyetertek, de en informatikusokrol beszelek, es a 150-200 netto a friss diplomasok fizetese szokott lenni, nem pedig egy olyan uzemelteto/fejlesztoje, aki ekkora projektben vesz reszt.

karbantartas szoveget elkurtak, TE JO EG :D:D hulljanak fejek. szerintem egy standard karbantartas oldalt akartak kirakni, amit tavaly valamiert modositottak? amugy, ha jol tudom kb 20 percig volt lathato a szoveg majd javitottak... es maris ugy beszel mindenki errol, mintha hetekig szarul lett volna kint.

amugy ez a jun. 3-a datum honnan jott? sehol az egesz felvin nem talaltam meg.
a pontos datum, amit mar sokan irtak, az a jul. 9-e, ami meg tobb mint egy honap, tehat ha 1 honappal korabban tartanak karbantartast, az szerintem elfogadhato.

ez az egesz egy iszonyat nagy szarragas, nem tobb...