Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eerdeklodoo

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történet az utóbbi egy hónapban történt velem meg:   Egy állami tulajdonban lévő cég hirdetett állást amire jelentkeztem. 2 hét múlva behívtak, az interjún a vezető és a HR-es is rész vett, a cég nagyon szimpatikus volt és a két interjúztató is. Szakmai…..
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
eerdeklodoo 2009.07.29 10:25:38
Szomorú, hogy itt tartunk. Anno nekem is volt egy meleg tanárom fősulin. Amíg ki nem derült, hogy meleg, mindenki szerette. Értett a tanításhoz, nagyon jó órákat tartott. Aztán amikor fény derült rá, ellene fordult a vezetés egy része. Különbség talán annyi volt, hogy a legtöbben mi kiálltunk érte. Túljelentkezés volt az óráira folyamatosan. Hozzátenném, hogy soha nem volt téma a magánélete az órákon. Órán kívül sem. A heterók sem beszélik ki a szexuális életüket fűnek-fának, persze, ez nem szexuális beállítottság kérdése, hanem intelligenciáé. Jó lenne, ha ez tudatosulna egyesek fejében. Onnantól, hogy kiderült a tanárom "mássága" viszont folyamatosan hibát találtak a szakmai munkájában ezek után. Maga a dékán olyan megjegyzést tett rá a csoportom előtt, hogy csak lestünk, ennyi sötétség hogy sugározhat egy állítólag művelt ember fejéből. Pár évre rá a tanárom otthagyta a sulit. Mesélte egyébként, hogy van más homoszexuális is a tanári karban, csak ők titkolják. Az egyikük ráadásul magas bosztásban. Szomorú, hogy ezt titkolni kell.

Sokakban él az a téves kép, amit a filmek sugároznak: a melegek nőiesen beszélnek,mozognak, vagy hogy nyilvánosan élik a szexuális életüket. Nem egy meleg ismerősöm van, egyikről sem lehet megmondani, hogy a saját neméhez vonzódik. Semmi "különleges" nincs rajtuk, élik életüket ugyanúgy, mint más. Ráadásul sokan közülük nagyon jófejek, kreatívabbak, segítőkészebbek, nyitottabbak mint az átlag heterónál.

A fenti sztorit sem értem: egy hetero tanár beszámol a gyereknek a magánéletéről? Nem. Ne számoljon be, mit csinál otthon a kedvesével. Soha nem érdekelt, hogy Évike néni kihez megy haza. Miért lenne ez téma a homoszexuálisok esetében?

Undorító módon közeledünk a Balkán felé. Mostanában divat sötétnek lenni. Az egész magyar gondolkodásmód rémálom. Lehet szidni a kormányt. Az viszont garantált, hogy egy kormányváltással is ugyanaz lesz: nem (csak) a vezetőket kell leváltani, itt a fejekben kellene rendet tenni. Mindenkinek. Sőt, nekünk, kisembereknek főleg. amíg ez nem történik meg, úgyis minden marad ugyanúgy...
eerdeklodoo 2009.07.29 10:31:20
@Blogger Géza: Mi a különbség? A kicsiknek ecseteli a szexuális életét? Nem. Tanít. És ennyi.


Nemrég jártam egy jónevű iskolában. Gyerekek az udvaron játszanak szünetben, a tanári kar fele kint füstöl a suli előtt, mivel a suli területén tilos. Egy szimpla kerítés választja el az udvart a tanároktól, a focizó Pistikétől két méterre pöfögnek a pedagógusok. Mi ez, ha nem képmutatás? Ez sokkal károsabb, mint hogy egy meleg oktat gyerekeket.
eerdeklodoo 2009.07.29 10:33:28
@KopaszMercis: gondolkodásmódra értettem, bár inkább ezzel nem sérteném meg a tőlünk keletebbre lévőket. ;-) Inkább magyar sajátosság az, ami nálunk megy.
Korábban a perről:Franciaország - a per előzményei, és első két napjaMind már az InfoRádió is hírül adta, az ügyész a következő ítéletet javasolta:- a két érintett szcientológia szervezet bezárása (L'Association spirituelle de l'Eglise de Scientologie és a…..
Vizsgáljuk meg közelebbről. Az AskTheScientologist blogon már egyszer egy szempontból ezt a témát körbejárták. Ez a megközelítés pedig a következő - a szcientológia egyház és a különféle, önfejlesztéssel foglalkozó üzleti vállalkozások összehasonlítása az elsődleges…..
Harmadik fejezet – Thistle Street Lane (További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)            17 NE Thistle Street Lane, a Nemzetközi Publikációs Org székhelyeHallottam az öreg felvonó…..
4. Magyar Anonymous tüntetés2008. augusztus 16-án szombaton 13 órától 15 óráig az Erzsébet krt. 2-6 szám előtt (a Szcientológia Egyház Budapest Org-gal szemben) lesz a tüntetés. A legutóbbin több mint 100 városban kb. 2000 Anonymous tüntetett!További információk:…..
Levélben kaptam az alábbi történetet, a levél írójának kérésére közzéteszem. Először is elnézést, hogy nem fedem fel kilétem, de szerintem megértitek. Az alábbi szövegben beszélek majd az Alapokról, a Sea Org-ról, EPF-ről, RPF-ről – a szcientológiáról. Mindenkinek…..
eerdeklodoo 2008.08.02 16:20:00
mothman, ha megy az angol, írd a gugliba, hogy scientology ground zero vagy scientology 9/11, kapsz egy nagy rakás linket a "csodatételeikről".

Olyan beszámolókat is olvashatsz, ahol független önkéntesek elborzadva látták, hogy a sárga pólóba öltözött, sebtapaszokat osztó vagy masszírozó emberek agyba-főbe hirdették a szcientológiát röplapokon, posztereken, közvetlenül néhány nappal a tragédia után. Azt is elolvashatod, hogyan használták fel a szcik a méregtelenítés reklámozására a történteket. Sőt, szci oldalon magáról a 9/11-es méregtelenítésről is olvashatsz, ők tanulmánynak mondják, valójában azonban egy lenyomozhatatlan, ellenőrizhetetlen, kísérletnek nem nevezhető PR cikk az egész, közelébe sem jár a tudományosságnak. Maga Miszkavics bácsi saját szavait is elolvashatod közvetlenül a tragédia után arról, hogy szciék próbáljanak minden érintettet auditálni, nehogy a gonosz pszichiáterek rátegyék a mancsukat azokra, akik átélték a tragédiát. Ezt figyu:

"TV viewers watching the proceedings live on Fox News saw a message scroll across the ticker at the foot of the screen: "NATIONAL MENTAL HEALTH ASSISTANCE: 800-FOR-TRUTH." The message ran for about two hours until Fox executives realised that the number was actually that of the Church of Scientology's Dianetics helpline, and [ ] promptly yanked it from the ticker. "
www.solitarytrees.net/cowen/misc/ground0.htm

Nem furcsa egy kicsit, hogy annyira gyűlölnek mindent, ami pszicho, de ha ők élnek ezekkel az eszközökkel, akkor rendben van? Arról nem is beszélve, itt is látszik mennyire sunyi banda. Ha a szci tényleg annyira működik, hirdethették volna magukat az egyház égisze alatt...

Tutira veszem, hogy sokan az ottlévő szcisek közül azt hitték, segíteni mennek, de az is biztos, hogy az egyház és a felsővezetés jó PR-lehetőségként fogta fel a 9/11-es tragédiát.

mothman, olvass, olvass és olvass. Sokat. Most jó, ha kérdezel, de ha eljutsz arra a szintre, ahol "a szci mindig igazat mond, a kételkedők tévednek", akkor egyenes az út. A szcibe, vagy bármelyik másik szektába. Ja, és hallgass a szüleidre. Néha idegesítőek tudnak lenni, főleg amíg tizenéves az ember, de most az egyszer nagyon igazuk van. Amúgy meg, beszélgess el egy pszichológussal a szciről. Rengeteg érdekes dolgot tud mesélni!
  Anonymous Hírszerző Szolgálat (AIS) jelenti:   LULZ-ENGEDÉLY   A szcientológus titkosszolgálat leleplezése   Ügynökök: Mi az AIS-nél szupertitkos információk birtokába jutottunk egy rendkívül fontos dologgal kapcsolatban. Úgy látszik, hogy egy titkos…..
Pár dolog, amit még szeretnék hozzáfűzni:   Személyes tapasztalatok Én a szcientológiával való találkozásom előtt jó tanuló voltam, jól vettem az akadályokat az összes iskolában, ahová jártam. Már általános iskola előtt el tudtam egyszerű szövegeket olvasni, és…..
Emlékeztető: 2008. július 12-én szombaton 13 órától 15 óráig az Erzsébet krt. 2-6 szám előtt békes tüntetés a szcientológia egyház ellen. Több információ, videók, tanácsok itt: Magyar Anonymous honlap A nemzetközi felhívás fordítása: Rémálom blog bejegyzés Más:  …..
Megbukhat a szcientológus Lenkei. Forrás: fn.hu cikk Az érdekesebb részeket kiemelném: A szcientológiáról: A legfontosabb véleményformálók, mint például a BBC, a Time Magazin, a Los Angeles Times vagy Richard Dawkins professzor és számos kiugrott egykori magas rangot elért tag…..
Anonymous jelenti: "A 2. Magyar Anonymous tüntetés 2008. 06. 14. szombat 13-15 óra között! Erzsébet körút 4. a Budapest Org-al szemben!  Innen fél 3 körül átsétálunk a Leonardo u. 8-14 elé.Tel.: 06702941907 egy héttel a tüntetés előtt lesz csak…..
Az Anonymous a következő információt juttatta el hozzánk: A tüntetés helyszíne megváltozott, hogy egybeessen az egyház által szervezett "szcientológus majálissal." Tehát 2008. május 25-én 13 órától 15 óráig Budapest, XIV. ker. Ajtósy Dürer sor 19-21. szám…..
Interjú Norbert Potthoffal.  Sokszor előfordult már itt a blogon a neve, és most találtam róla egy videót, pár napja került fel a youtube-ra. Ajánlom azoknak, akik most ismerkednek a szcientológiával, és azoknak is, akik már ismerik. Meg persze, azoknak, akik még nem is hallottak…..
Mai email-termés... Tárgy: környezeti kontroll Feladás dátuma: 2008.05.06. 22:46 (mellesleg vajon mit szól a munkaügyi főfelügyelőség ahhoz, hogy ilyenkor is dolgoznak egy egyesületnél az alkalmazottak - a WISE Magyarország ugyanis egyesületi formában működik). Zene: Queen…..
A tegnapi gondolatmenetet folytatva - íme pár idézet a tegnap említett KSW-sorozat 33. eleméből. A címe: Mit várunk el egy szcientológustól?..
A szcientológusok csak úgy ismerik: KSW #1. Ez a Keeping Scientology Working Series 1 rövidítése, azaz a szcientológia működésben tartása sorozat első tagja. Ez egy Hubbard által írt, iránymutatásokból álló sorozat, amelyek a szcientológia működését érintik. …..