Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waddysnow

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noémi ritka szerencsétlen csillagzat alatt intéződő autóeladási ügye még olvasva is kimerítő. A megoldás kulcsa elvileg a kezében van az összes igazolással és hivatalos papírral, úgyhogy szerintem semmiképp ne idegeskedjen, csak írja meg újra és újra, hogy már nem volt az…..
waddysnow 2015.04.17 10:09:17
@atpijkamo: Elolvastad a cikket, vagy csak addig sikerült, hogy találj valamit, amiért bele tudsz rúgni a posztolóba ?

Nem az a gond , hogy elvesztette a feladóvevényt, a levele meglett szerencsére, és el is intézték. Ha meg lett volna, akkor legfeljebb az okmányirodánál kellett volna kevesebbet idegeskednie. A probléma a közterület-felügyeletnél van, de nekik nem a feladóvevény nem megléte miatt .
Személyesen maga Hajdú Péter csábította vissza Lagzi Lajcsit a TV2-höz, így a lakodalmas zenésznek hamarosan önálló műsora lesz a csatornán, tudta meg a Blikk. "A TV2 alapító tagjaként mindig is visszahúzott a szívem a csatornához. A hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem…..
  El sem hiszem, de mindjárt vége a Rising Starnak. A legutóbbi adás után ugyanis már csak hatan maradtak, ebből viszont csak négy jut be a döntőbe. A vasárnapi adásnak az volt a különlegessége, hogy minden versenyző valamilyen sokadik ex-tehetségkutatós énekessel duettezett,…..
waddysnow 2015.02.03 15:17:00
@Irgum76: Mi a hülyeségem ? Egyébként meg van érdekes mondat is a cikkben ?

Ez egy tény, de lassan írom hogy értsd : ha azt írom, hogy mindenki, az 7 embert jelent, nem kettőt, de még csak nem is hatot akár. Egy egyszerű tényt nem képes rendesen leírni, vagy 1 perc alatt utánanézni. Gondolom ha annyi fáradságot nem képes venni, mit is várjunk a cikk egyéb mondanivalójától.

Amúgy meg a hozzászólások jó része azzal foglalkozik, hogy hány ex-tehetségkutatós is szerepelt a műsorban.
Már egész elszokhattatok a hazai reklámok megvitatásától itt az addicton, olyan rég volt reklámszemle. Ennek egyik oka a cégek azon gyakorlata, amellyel ezekben a viharverte időkben költségtakarékossági okokból előszeretettel élnek. Sok megbízó ugyanis régebbi filmeket vágat…..