Regisztráció Blogot indítok
Adatok
párizs

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekmonopoly Uzsoki-wellness... 2012.04.05 08:53:00
...avagy tapasztalataim a csecsemőosztályrólAmikor Máté megszületett engem tolószékben vittek be a kórterembe ahol egy előző nap szült kismama feküdt a lányával. Vele már a vajúdás alatt megismerkedtem, tudtam, hogy aranyos, kedves első babás csajszi. Mivel hajnal kettő volt én…..
17. hétEzt a hetet szívesen átugrottam volna, már ami az orvosi látogatások eredményeit illeti. Hétfőn sóhajtottam egy nagyot, felsandítottam az égre és kérdőre vontam az ott lakókat, hogy namivan, csak nem túl szép volt minden ahhoz, hogy igaz legyen?! Múlt héten…..
Vége a III. Babahordozó Napoknak. Köszönöm mindenkinek aki eljött a felvonulásra vasárnap, és a hétfő-keddi programjainkra, a rossz idővel dacolva.Remélem jól éreztétek magatokat!! Kérjük a szeptemberben kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek…..
Hurcibaba Klub Júliusi foglalások 2011.06.02 15:06:00
 Kérünk minden kedves új tagot, hogy a Klub szabályairól tájékozódjék itt a blogon, vagy kérdezzen bátran!Továbbá, aki úgy érzi, hogy nála maradt egy májusra kölcsönzött Pitypang Bambi, kérem, hogy azonnal jelentkezzen!! Kérjük a júniusban kikölcsönzött hordozókat…..
Ma megjártam a mérőnénit. Rettenetes volt. Több mint fél órát ültem nála Palkóval, és még kiskönyvet sem kaptam, mert nem vittem hozzá kérvényt az orvosomtól. Palkó a végén már a földön fetrengett, gondolatban én is csatlakoztam hozzá.A védőnő, miután azért a súlyomat…..
Panzej blogja Csakazértis 2010.11.13 23:37:00
Utálom ezt a kiszolgáltatottságot. Amikor este nyolc után, amikor nemrég még épp csak megkezdődött a Panzej-time, én csak nézek, nézek ki a fejemből, mint egy zombi, öklendezem, ha fel kell emelkedni függőlegesbe, és csak aludnék, aludnék.. Már semmi nem megy, nem irkálok,…..
Panzej blogja Boszorkányság 2010.11.10 12:11:00
Mostanában, mint tudjátok, okkult dolgokkal foglalkozom: vízerek és Hartmann-zónák, váratlan gyermekáldással kapcsolatos tudatalatti varázslatok, gondolatirány szabályozás satöbbi, úgyhogy amikor a barátnőm felhívott, hogy egy kis pszichodráma a mostani állapotomban szerinte…..
Panzej blogja Péntek 2010.11.06 00:44:00
Van abban valami báj, amikor épp csak kihúzom a fejemet a vécéből és már a szalonnás rántottát kevergetem. Ham and eggs, rántotta, sajtos tészta megy most per pillanat, minden mennyiségben be és sajnos ki is. Bár most valaki említette a paprikás krumplit, és azóta sem tudom…..
Úgy három héttel ezelőtt egy reggel bementem a fürdőszobába, és már az ajtóban megéreztem a szoba közepére dobott pisis pelenkát. Mi több, majdnem rá is dobtam a taccsot.Még aznap elmentem a gyógyszertárba, és vettem három terhességi tesztet. A nő el akarta magyarázni,…..
Panzej blogja Úgysem látja senki 2010.10.22 12:10:00
Ma a lyukas zoknik napja van. Reggel Lackó jelent meg egy selejtes példányban, hogy aztán rövid szóváltás után lecserélje egy másik, hasonló problémával megáldott darabra. De ezt már emelt ujjas fenyegetőzés hatására sem volt hajlandó átvenni, hanem így, lyukasan ugrándozott…..
Panzej blogja Egy, kettő. 2010.10.10 23:14:00
Hogy miért hallgatok? Nos, ez igazán egyszerű. Egy, szerda óta sokkban vagyok. Kettő, hétvégére kaptam egy plusz gyereket. És ez még csak a gyakorlás volt, mert jövő héten két gyereket kapok pluszban, azaz heten leszünk a lakásban, a kilenc négyzetméteren öt kölök fog…..
Ma felhívott a barátnőm, hogy ott van náluk az az ismerőse, aki ... vagy ... vagy ... esetleg csak valami ... ... megáldott átlagos asszony, és ha akarom, ...ri a mi lakásunkat is. - Akarom, persze, - lelkesedtem megnyerően, majd gyorsan le is beszéltünk egy jövő szerdai…..
párizs 2010.10.07 16:30:56