Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matrox

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajánlott olvasmány:Mainframe's Happy Place - Az Aljas Kúszóbab és a szcientológia..
A Magyar Nemzet és Hír TV is foglalkozott a Vocational Academy elnevezésű szervezettel, és az ott zajló törvénytelenségekkel.Én utánanéztem akkor ennek, amikor az egész ügy kipattant, de nem találtam kötődést az egyházhoz. Az alapítvány vezetője tudtommal nem szcientológus,…..
(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatása, az országvezetés mellett…..
Újabb tüntetésre készül a szcientológia egyház által alapított, Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (angol rövidítés: CCHR) kiemelten közhasznúnak minősített alapítvány. Itt a hadbahívó körüzenet (mert ugye HARCOLUNK az "elnyomás" ellen), változtatás…..
Matrox 2009.08.22 17:20:27
@motyago: A tisztelt hozzászólók, akik régóta és rendszeresen látogatnak ide, ismerik az általános véleményemet és az összetéveszthetetlen stílusomat is.

Sztem nem kell mérgelődni, ha más is bekukkant ide:)Ha csak magatokban zsörtölődtök, akkor ez tipikus beltenyészet lesz.Azt gondolom, hogy itt valami alapvetően nem stimmel. Sajnos ( ezt komolyan mondom, hogy sajnos ) nem értek a szcientológiához.Annyira nem, hogy saját véleményem legyen a dologról. Azt viszont látom, hogy itt majdnem mindenki kapcsolatba került vele... és ebből a kapcsolatból nem lett szerelem. Sőt válás lett a dologból. Hogy ez a válás kölcsönös alapokon, vagy csak az egyik fél akaratából történt az már mindegy. Ami meg megmaradt ebből a kapcsolatból, nos azt nem tudom, hogy a szcientológia miként hívja, de a pszichológia egészen biztos, hogy kognitív disszonanciának nevezi.
Matrox 2009.08.23 23:56:27
@anyós: Lehet valami közelebbit tudni, hogy Lenkei úr melyik vitaminja hatott rá?

Aha, nem eszünk vitamint, mert a Lenkei doktorhoz közhető. Nem veszünk peugeot mert Gablini zsidó.
Az emberek általában két csoportra oszthatók az egyik csoportba rendezi az embereket.
Egy 2009-es közvélemény kutatás szerint az Egyesült Államok polgárainak 40 százaléka ért egyet a marihuána legalizálásával, ami a legerősebb adat a '80-as évek kormányzati ellenkampányai óta. A Print magazin az eredmények fényében felkért négy designcéget, hogy tervezzék…..
Lenkei úr halad a korral, reklámot is forgatott.   Amikor először megnéztem, azt hittem, hogy valami paródia, vagy vicc, de aztán rájöttem, hogy komolyan gondolja. Íme a remekmű:     Amire külön érdemes figyelni: - Lenkei úr kiváló, az alámondásos VHS filmek…..
Matrox 2009.07.19 10:26:50
@motyago: Na Öregem..szarva között a tőgyét:)Rátapintottál a lényegre:)Grécsi László tanár úr csókoltathat. Körülbelül annyit ér a véleményed, mint egy pár dingó kutya vese.
De, mondjuk tőled eltekintve / ez könnyen fog menni / arra azért őszintén kiváncsi lennék, hogy a rák gyógyításában miért tilos a b17 vitamin alkalmazása?

...egy kis adalék:
A rák egyik legfontosabb ellenszere, a B 17 vitamin - cyanogen-glycosid - felfedezése és alkalmazása a rákgyógyításban Dr.Ernst T. Krebs és édesapja nevéhez fűződik.
B 17 vitamin a sárgabarack magjában található meg legnagyobb arányban (2 - 2,5 %), ezenkívül a csonthéjas gyümölcsök puha magjában, mint pl. cseresznye, őszibarack, nektarin, szilva valamint az almában. A magok íze minél keserűbb, annál nagyobb B 17 vitamin tartalma. Magas B 17 vitamin tartalma van még egyes gabona fajtáknak, mint pl. köles, hajdina valamint a mungobab, limabab és a makadámia dió, bambusz csíra.
Dr. Krebs megállapította, hogy a B 17 vitamin egy molekula hidrogéncianidból, azaz kéksav, és egy molekula benzaldehidből - fádalom csillapító - valamint 2 molekula glükózból áll. A két igen mérgező anyag - hidrogéncianid és benzaldehid - a B 17 molekulán belül stabil, kémiailag inaktív és nem mérgező. A molekula megbontása csak az ún. beta- glucosidase nevezetű enzimmel lehetséges. Ez az enzim ugyan megtalálható az egész szervezetben, de a legnagyobb mennyiségben ott, ahol a rákos sejtek elszaporodtak. Itt a két mérgező anyag egymást felerősítve összekapcsolódik és egy még erősebben mérgező vegyületet hoz létre, mely a rákos cellákat megöli. Az egészséges cellákat megvédi a rhodanese nevezetű enzim, mely csak az egészséges sejteknél lelhető fel. Rhodanese méregteleníti a cianidot és oxidálja a benzaldehid csoportot.
Ez azt jelenti, hogy a B 17 vitamin hajszálpontosan csak a rákos cellákban fejti ki hatását és nem az egészséges szövetben.
Régi kedvencünk, dr. Lenkei Gábor újabb könyvvel lepte meg rajongóit. A címe: “Egészségre ártalmas”, az alcíme: “Cenzúrázott egészség Magyarországon”. A szerző így ír erről blogján: Megszületett!!! Nagyon boldog vagyok. Nem három és…..
FilmFelKeltés The Hangover (2009) 2009.06.21 00:45:00
Las Vegas vágyat kelt, örömöt szerez (vagy bánatot), és szórakozást nyújt. Mindenki tisztában van vele, még hőseink is, hogy aki oda beteszi a lábát, az nagy nehezen, egy nem akármilyen sablonos hosszú történet után tudja csak elhagyni. S nem, most tényleg nem a…..