Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strik3r

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mamaja a Derby szelet csokirétegén belül ismeretlen okból elhelyezett műanyag csomagolóanyagra talált. Nagy szerencse, hogy nem fogyasztotta el az édes barna mártvány és a kókusz közötti biztonsági réteget. Sokat nem fűznék hozzá. Szerettem volna élvezni eme remeket, de első…..
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
Bedlam hosszú, de annál drámaibb sztorija bemutatja, milyen tortúrán kell átesnie, aki nulla százalék THM-mel akar hitelt fölvenni a Media Marktban. Na és az is kiderül, hogyan vesznek föl hitelt hajléktalanok, kísérővel. Egy érdekes, és a tapasztalatok alapján sok embert…..
Több posztot is írtunk arról, hogy a közterületesek sajátos módszerrel próbálnak fellépni a rokkantkártyások ellen: minden rokkantigazolványost megbüntetnek, olyan alapon, hogy akié nem hamis, az úgyis törtöltetni tudja a végén a büntetést. Hasonló, tömegesmegtorlás-íze van…..