Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jozzy

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali,Családias hangulatú volt az első String Theory koncert, de ez számomra az értékéből nem von le semmit. Nagyon bíztatónak tartom, hogy egy kis helyen viszonylag egyszerű körülmények között is sikerült megvalósítanunk, amit elképzeltem, és ez idővel csak egyre jobb lesz. A…..
Yo Napot,Írok valami kis bejegyzést, merthogy történnek ám a dolgok, csak nehéz időt szakítani mindenre. Ahogy a címben is írom, május 4-én lesz az első koncertünk a Filter Klubban az Almássy térnél! Nagyon örülök, hogy végre eljutottunk addig, hogy koncertképes a zenekar. Az…..
Kifejezetten bicikliseknek tervezett szállodát mutatott be két tervező a Designboomon, a jövőt idéző épület sok háromszögből van összerakva, és a hegyoldalból kinőve 500 méteres magasságból néz az olasz Alpokban fekvő Garda-tóra. Minden lakosztály panorámás. Az épület…..
rakendroll Üdv 2010-ben! 2010.02.11 19:06:22
Hát, 2009 elmúlott. Mozgalmas év volt. Lemezt csináltunk a Wendigóval, aztán leálltunk, létrejött a Phoenix Files nevű zenekarunk és persze a STRING THEORY is. Arról nem is beszélve, hogy megházasodtam :-), és továbbra is minden remek. (szerencsére nálam többnyire ez az…..
rakendroll String Theory 2009.07.14 10:39:00
Szervusztok,Már két próbán vagyunk túl az utolsó bejegyzés óta, és nagy örömömre szolgál, hogy remekül sikerült mindkettő :-)Végre megtaláltuk a zenekar nevét: String TheoryTermészetesen van köze a gitárhoz, de mélyebb tartalma is akad a névválasztásnak. Még én is csak…..
rakendroll Érik a próba 2009.06.06 12:25:46
Szervusztok Mindenki,Azt hiszem itt az ideje, hogy bejelentkezzem. Korábban még nem blogoltam egyáltalán, naplót sem írtam soha, szóval ezek az első szavaim, melyeket ilyen célzattal rögzítek. Azért is fura ez, mert korábban nem éreztem szükségét, hogy a pillanatnyi érzéseimet…..