Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozzzzo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szereplők:Kommentátorok: Egri Viktor, Gundel Takács Gábor, Somos Ákos, Somos ZoltánMűsorvezetők: Jegyes Tóth Kriszta, Somogyi Dia, D.Tóth Kriszta, Al Ghaoui Hesna, Mészáros Antónia, Nagy Judit, Schulek Csaba, Szántó Dávid, Nika György és Siklós András.Szakkommentátorok: Sallói…..
Knaan Wavin Flag című dalának magyar változatát Hrutka Róbert feldolgozásában az MTV kommentátorai és népszerű műsorvezetői adják elő. A tévé rockzenekara, a Szabadság tér 17. kísérte az MTV arcait. A klipben szerepel Jegyes Tóth Kriszta, Somogyi Dia, D.Tóth Kriszta, Al…..
kozzzzo 2010.06.17 17:03:27
@asimlis: Csatlakozomazelöttemszollóhoz. Én az Alcatrazban láttam őket. Egy legénybúcsúra mentünk és belecsöppentünk a koncertre. Valami tévés buli lehetett mert nagyon sok jó csaj táncolt elől, aztán amikor vége lett a koncertnek, leléptek. A zenekar néha szétesett,mert pocséxar volt a hangosítás, de az énekesnők nagyon jók voltak. Volt egy idősebb, meg a Piroska meg mellette valaki. Mind a hárman világszínvonalúak voltak. Ott is énekelték az elmegyeket, de ott inkább metál volt, mint szving.
kozzzzo 2010.06.17 17:05:32
@RobinGood: megnéztem, ne haragudj, pont, hogy nem nyúltak hozzá. Ilyen a hangjuk. A kórusokon hallatszik is-
Stieg Larsson: MILLENIUM TRILÓGIA"Kalle Blomkvist helyes férfi, nem nőgyűlölő, nem erotomán, nem veszélyes. Újságíró, akinek koherens és nőként is jól elfogadható nézetei vannak. Persze hogy egy ilyen férfit ki akar csinálni a leleplezéstől rettegő üzleti maffia. De…..
kozzzzo 2009.12.29 16:17:58
@tom sailor: Jujjuj, de elgurult a tablettánk...
kozzzzo 2009.12.29 16:19:44
@bigthereal: Ajvé, már miért ne lenne tisztában? Keress csak rá, miért pont Goj (egyébként: Gój) Motorosoknak nevezik magukat.