Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EE|33

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfi dolgok Szerintetek? 2013.10.05 14:37:03
A fenti képet a következő levél kíséretében kaptam: Szia! Én egy fiatal olvasótok vagyok nagyon tetszik a blogotok :)) Bevallom nincs sok önbizalmam szeretném véleményeztetni a szerszámom a blogon :$ Remélem tudsz ebben segíteni és én lehetek a következő poszt.. :)) Előre is…..
Kevés az olyan film, aminek a második része jobb, mint az első. A most következő történet is ilyen, ami egyik legolvasottabb bejegyzésünk várva várt folytatása.   …..Mikor elváltunk remegő gyomorral igyekeztem hazafelé. Nem tudtam mitévő legyek. Tudtam, hogy el kell…..
EE|33 2011.11.17 17:03:05
@JúliaLoveStory: Szia kedves Júlia!

Eltelt két év, visszanéztem erre az oldalra és megint átnéztem irégi írományaimat, kommentjeimet... ismét végigolvastam gyönyörű, ámde szomorú történetedet, és bevallom igencsak elkezdett foglalkoztatni az, hogy mi lett a történet vége, s azóta mi van veled!?

A folytatásod végén hagytál egy óriási kérdőjelet...
"Késő volt. Már lebuktam…."
Nem tudom, olvasod-e még eme hozzászólásomat, de megírnád, mi történt ott és akkor, milyen következményekkel járt ez rád ill. rátok nézve és most kivel mi van a történet szereplői közül?

S ami még nagyon érdekelne,... MEGSZABADULTÁL-E MÁR AZÓTA A RABSÁGODBÓL?

Üdv: EE
A bosszú nem jó tanácsadó. A harag pláne. Mindegy, sose kerülj az üllő és a kalapács közé, és láss át minden színjátékot! Az alábbi történetet olvasva, nekünk is plafonig szalad a szemöldökünk - a főszereplő lánnyal csúnyán elbánt egy kellemesnek tűnő legény.  …..
Egy félresiklott randi inkább legyen kacagtató, mint bosszús. Az alábbi sztoriban sajnos mindkét attitűd jelen van. A történet főszereplője különös randevú túlélője volt, és egy valóban érdekes emberrel futott össze...   Halihó mindenkinek ! Nem csak a 20 éveseké a…..
EE|33 2009.09.14 22:51:40
@Devil2: Igazad van...elsősorban a diszkrimináció, a másoktól (idegentől) való tartózkodás, félelem. Ha nem vmi kedvező az 1. benyomás, akkor nem valószínű, hogy az ember veszi majd a fáradságot, hogy megismerje a másikat, inkább kaparja a falat egész idő alatt.

Vigyorgok, mint a tejbetök a protkón, persze ugyanakkor félig húzom is a szám sarkát mivel uakkor sajnálatot is érzek az eset kapcsán mindkét fél irányába. Az "atomfizikus" bácsival kapcs. a szerencsétlensége miatt, hogy ide fajult az ő élete, plusz még a történet "csattogója" is rátesz erre egy lapáttal (sikerélmény hiánya), Margó felé meg azért, mert át kellett ezt élnie. Csak óvatosan a vak randikkal, és inkább személyesen keress magadnak partnert, mint egy társkeresőn, amely olyan mint az internet...soha nem tud6od, hogy kivel boronálnak össze, míg nem találkoztok.
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..
EE|33 2009.09.03 04:27:22
Hali!

@kicsiguszti: Én is csak most olvastam el az egészet és ahogy azt az olvasók zöme is tette, én is szurkoltam nektek,... addig. Sajnálom a végét a történetnek. Nekem is voltak fiatalabb (18 körüli) ismerőseim, akik @Summertime:-véleményében foglaltak szerint beszéltek, úgy is reagáltam rájuk, ahogyan ő, sőt, ezek a kapcsolataim is max. másfél-két hónapot értek meg, mert egyirányúvá váltak, és bevallom nekem is megfordult a fejemben az, hogy akik így beszélnek, azoknak valami baja lehet az énképükkel, és/vagy éppen pojáca módra viselkednek. A leírásod alapján azonban én is úgy érzem ezt pusztán kedveskedésnek szántad, bár itt jegyezném meg, már ennél a pontnál volt bennem egy negatív megérzés, miszerint hiába a "Szerelem első látásra", nekem úgy tűnt, hogy a kapcsolatotok előbb fellángolt, majd kialudt talán egyirányúvá vált. Sajnálom, hogy beigazolódott. :(

Hogy most mekkora is az a távolság valójában?
Én hétvégenként ingázok le 55-70 km-t retúr, ami 2x másfél-két óra, igaz, közvetlen autóbuszjárattal és pusztán hobbiból (nekem ez is egy szerelem :) ...), de szívesen teszem, úgy is állok hozzá. Igaz nagyon nem éri meg, de ez most kit érdekel, a hobbik, szerelmek rövidtávon viszik, hosszabb távon hozzák a pénzt. Szerencsémre azok, akikhez megyek, azok míg az elején fenntartásokkal, most már örömmel fogadnak, mint ingázót.
Itt a szerelmedben sztem már az elváláskor érződött (részemről legalábbis) az a fenntartás, ami szerint őt zavarná az, ha CSAK TE utaznál le hozzá minden egyes alkalommal, és ő ezt nem meri felvállalni. Ő meg most vmiért nem tud (vagy nem akar) utazgatni, és ha tényleg így állt hozzá, akkor meg is van a szakítás oka.

Hadd írjak röviden egy ritka kivételről!
Szüleim egyik ismerősének (akiről úgy tudom, egyik országosan is ismert meteorológusunk testvére) van egy lánya, aki lassan egy évtizede megismert egy New Yorkban élő, olasz származású srácot. E-ma@ileztek...chatelgettek... egyszer találkoztak személyesen... két hetet legalább együtt töltöttek, végül a lány kiköltözött a sráchoz, egy év múlva (ismerkedésüket követő 2. évfordulón) összeházasodtak. én csak annyit tudok róluk azóta, hogy Floridába kocsikáztak nászútra, és még mindig együtt élnek boldog házasságban.

Tudnék írni egy második ritka kivételt is, de az már egy hosszabb história lenne, és nem kívánom elnyomni a T. olvasókat.

Kicsiguszti, neked meg fel a fejjel,... :) te is férfi vagy már, ki fogod heverni valahogy. :) Beszélgess sokat a barátaiddal élőben, szervezzetek magatoknak közös programot, hátha pont egy ilyenen ismét összefutsz egy cuki csajjal, akiről talán 1x majd megint születik egy,...remélhetőleg már boldog véggel rendelkező történet... :)
EE|33 2009.09.04 13:58:25
@kicsiguszti: Részben magaménak is érzem az utóbb leírt végkifejletet, mivel nekem is van egy gyönyörűszép barátnőm, aki most is legalább úgy kb. 375-400 km-re lakik tőlem, :( akivel ma is remek kapcsolatban vagyok, :) persze, már csak úgy mint fiú-lány barát. (Na, ebből se lenne kétperces novella... :D )

Azt azonban egy szóval sem mondtam, hogy a számodra kedves "jelenség" ÉRETLEN lenne. :) Úgy glom, nem meri felvállalni az utazgatást, talán ez számára lelki terhet jelentene, és így nem érzi működőképesnek a kapcsolatotokat.
Pedig tudnék újabb meg újabb kivételeket mondani a nagy távolságok ellenére is a New York-is sztorin kívül is, és ehhez nem is kellene otthonomtól annyira "hú, de messze" mennem. (Sztorid beindította az emlékeim kijelzését, mint a Keletiben a pörgős utastájékoztató-rendszer kijelzőit... :D :D)

Annyiban azonban osztom @stellina: véleményét, hogy tényleg felmerül a kötöttség gondolatától való félelem. Épp a "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" c. blogtörténet folytatásának ("Még mindig nem mondhatom el...") kommentjei között láttam két nagyon ideillőt, "aLEx"-től és "JamesBotond"-tól a 24 éves kor előtti párkapcsolatokról. Olvasd el, mert ők ketten az utóbbi oldal elején sok érdekes dolgot fogalmaznak meg a párkapcsolatokról, mégha nem is ugyanarról a történetről beszélünk. Érdemes arra, hogy olvasd el! Sokat tanul6sz belőle!

Aláírom, hogy egy kissé szokatlan megfogalmazás ugyan, :) de miért lennél idióta, attól, hogy felvállalod, hogy a szakításotok "kellemes" volt. Inkább kellemes legyen, mint olyan, aminek súlyos csalódás, lelki betegségek, sértődés, harag, kisarkítva depresszió, letörtség, öngyilkosság a vége. Én azért kíváncsi vagyok, vár6óan meddig fog tartani ez a kapcsolat így ebben a formában. Kívánom, legyen igazad, legyen a vége tényleg heppiend, hogy "Elveszítettem a barátnőmet, de kaptam helyette egy olyan barátot, akitől nem válnék meg semmiért sem!"
EE|33 2009.09.08 16:30:21
@zeneigéniusz: Így átgondolva véleményedet, annyit csatolnék még hozzá, hogy elsősorban azon esetekben pihentessük a "barátkozást", amelyekben a felek összezavarodtak, elbizonytalanodtak egymást illetően, nem tudják a "hovatovább"-ot, vagy a tempó túl gyors és csak száguldanak a pályán, de nem látják, nem tudják hol vannak. Itt az utóbbiról lehet szó..., mert úgy glom, túl gyorsan, túl hirtelen történt minden, mind az összejövés, mind a szakítás...
Megrendülten szólalunk meg, ilyen érzelmi hullámzások közepette, legyen elég egy rövid részlet, kóstolónak: „Te tetszel nekem, nagyon megkedveltelek, és szeretek veled találkozni. Tudom, hogy te többet akarsz a barátságnál, de én ennél többet nem adhatok."  …..
EE|33 2009.09.04 02:35:28
@GamerGSO: Hali Ádám! Olvasván a "kis sztoridat" nekem egyvalami körvonalazódott, persze nem tudom, hogy ez valóban így van-é vagy csak nem mindent írtál le, ezért fogalmaznék óvatosan: "egyirányúság.

Írod, hogy "megpróbálok törődni vele jobban, minél több időt együtt tölteni, ez ment is.. és már minden problémáját elmondta,..megbízik bennem stb. ..aztán itt is odalyukadtunk ki hogy "egyenlőre nem akar kapcsolatot"...!
[?M] (Kérdésem): Ő is megteszi uezt érted is? A megfogalmazásod alapján úgy érzem, hogy TE akarsz tőle valamit, de Ő ellenben rád se bagózik, de azért elvárja, hogy elhalmozd őt a figyelmeddel, ill. amikor olyan óhaj-sóhaja van, te légy ott, állj rendelkezésre.

Ami számomra nem vili az esetedből,... írod: "csörög a telefonom este 8 fél 9 körül, és ő hív.. (kérdezte mizujs stb stb).. aztán mi van? Mit akar? Találkozni veled, vagy csak telefonon csevegni, dumcsizni? Ahhoz, hogy tudjunk segíteni, pontosítsd egy kicsit a sztoridat! :)
EE|33 2009.09.04 18:04:07
@GamerGSO: A pontosításod felerősítette bennem azt az érzetet, hogy jól megfogalmaztad, hogy mit is kell tenned. "...Várj még hogy kiforrjon ez az egész, és "majd lesz vmi"..."

Ha a csaj érdeklődik, az sztem egy jó jel, hogy érdeklődik irántad, persze ez is lehet kétélű. Vagy tényleg, mert tetszel neki, vagy, mert akar tőled valamit. Ezt pedig csak egyféleképpen tud6juk meg, ha elmész a találkára, és feszülés, görcsölés nélkül önmagadat adod. Nem kell nyomulnod, ha érdekled őt úgyis lépni fog. Ha tényleg így lesz, akkor ne parázz!!! Beszélgessetek sokat személyesen, ismerkedjetek felszabadultan, elvárások nélkül. (Sztem most még ne vigyél neki semmit!)

Ne erőltessetek mást, amíg nem ismeritek meg rendesen egymást! (...mielőtt komolyabb mederbe terelnétek kapcsolatotokat.)

/És hogy a Mc-is sztoriból is okuljunk...mekibe el ne vidd!!! :D /
EE|33 2009.09.04 19:37:03
@GamerGSO: Nincs mit! Ha van fejlemény, írj! És ne udvariaskodj annyit... legyen önbizalmad, légy határozott, de ne műies!

@savanyú a narancs ( utolsó nyári foci ): Nem vagyok kihasználáspárti, de minden nőt akkor sem lehet egy kalap alá venni. Amit írtam, hogy ha a csajt a srác érdekli, akkor bizonyítsa be valamivel, hogy tényleg komolyan gondolja, addig pedig hanyagolják a komolyabb kapcsolatot.

Értem és megértem azon álláspontodat is, hogyha felmerül a gyanú a csiki-csukizásra, akkor ott és akkor lépni kell vmit, de ennyire sarkítottan azért ne általánosíts, mert nem minden nő egyforma, vannak ilyenek is, olyanok is. De egy normális nőt ne büntess azért, mert az előző egy "buta tyúk" volt veled. Addig pedig ne kezdj komoly kapcsolatot a másikkal, amíg meg nem ismerted a másik felet.

A srác (ha még várja, azt várja,) hogy kitisztuljon a kép, ezért nem lépett akkor, de ha lépett volna, ha a vágyaira hallgatott volna az esze helyett, akkor a csaj vsz. csak a farka miatt szeretné, ha szeretné, ez a srác pedig, - ha jól vettem ki - nem erre vágyik, emellett még jobban összezavarná a lányt, (ill. az saját érzéseit is) ami sztem őt is bántana lelkileg, még bonyolultabb lenne a helyzet, és nagyon valószínűnek látom, hogy előbb-utóbb ugyanaz lenne, mint a csaj előző pasijával, akivel még nem szakított... elhidegülnek egymástól, mert egy kapcsolatot egyszerűen NEM LEHET CSAK A TESTISÉGRE ALAPOZNI! Mást meg nem kéne megrontani csak azért, mert 1x a lelkedbe gázolt egy MÁSIK csaj. (Persze, azért nem árt résen lenni, s a gyanús jelekre időben odafigyelni, ebben igazad van.)

Ami azonban számomra egyre világosabb, hogy a srácnak nem kéne tovább időt fecsérelni erre a csajra, mert ha ennyire túlkomplikálja a dolgokat, s elbizonytalanítja azt, aki szereti őt, akkor az a csaj MÁR nem érdemli meg ezt a srácot, mert túl jó lenne hozzá véleményem szerint.
Az Élet az esetek zömében sajnos nem igazságos azokkal, akiknek szándéka tisztességes, mindenkinek be kell fizetnie a tanulópénzt, de előbb-utóbb minden zsák megtalálja majd a maga foltját. Ennek a srácnak nem ez a csaj lesz a foltja, ezt ennyi gürcölés után már egyre tisztábban lát6ó. Meg ugye hamarosan ő is a felnőttkorba lép, ráér még a komoly kapcsolatokra, hisz ilyenekre bőven lesz ideje élete során. Emiatt a kapcsolat miatt nem kell búsulnia! Ezt a metrót hagyni kell elmenni, és meg kell várni a következő szerelvényt.

Sok sikert kívánok neki hozzá, és neked is a lelki sebeid gyógyulásához! S mindkettőtöknek fel a fejjel!
A következő versenyző szintén a neten próbált szerencsét, majd az első fellángolást egyre szaporodó meglepetések és megfejthetetlenül zavaros női műveletek követték. Meddig tűrjünk, és meddig maradjunk higgadt úriemberek?   Olvasgatva a ti történeteiteket, nekem is…..
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
EE|33 2009.09.03 13:48:29
@Winettou: Sajna, de van valami abban, amit mondasz... elég csak a Jerry Springert nézni, hogy abban mennyi kóros viselkedésű embert mutatnak be... ebből lett nekem elegem, azóta csatornát váltok, ha ez kezdődik, már ha egyáltalán sikerül mostanság tévéznem időbeosztásom miatt.

@Lihajc: @pöpi: Van benne igazságotok.
Egyszer egyik spanom részegen rámírt MSN-en, és égbekiáltó hülyeségeket írt, ráadásul még csak azt sem tudta ki vagyok, hiába ismételtem el neki lega 3x, ráhagytam, később max lehetett ugratni vele. Nem volt tisztában magával, annyit ivott. Itt annyi a különbség, hogy ők nem tudtak mást kitalálni akkor ittas unalmuk űzésére, de ettől még valaki nem lesz pedo- ill. homofil, tény hogy az olvasók maga az elképzelést és a kivitelezést fájlalják ennyire véleményem szerint.
@Cabolch: nektek meg érdemes lenne vigyázni az iesmivel, mert ha nem is akarjátok, de ez egyszer visszaüthet akaratlanul is, lásd...fenyegetés, ill. elég csak az hozzászólásokat olvasni.
Az alábbi sztori nem az Amerikai pszicho recenziója, inkább egy hanyatló személyiség kórlapja, értékítéletileg torz figura lenyomata. Hol kezdődik a női büszkeség, és hol végződik? Most megtudhatjuk, mi „kell” a nőnek…   Sziasztok! Íme az én történetem:…..
Minden csaj koppan egyszer. Vagy kétszer. Vagy többször. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk. A következő történet csattanója egy SMS-ben is elfért volna, de a zamat mégis kifejtve hat igazán. Egy pincértől bármit rendelhetünk... olyat is, ami nincs az étlapon…   A…..
EE|33 2009.08.19 23:21:21
@Devil2: @Thimy:
Szerintem a srác vette a lapot, mivel (azt lega') bevallotta, hogy "sokat gondolkodott mit is tegyen vele", de ha ezen ennyit kell gondolkodni, akkor túl bátortalan, vagy magánéleti gondjai vannak, legrosszabb esetben ő is beképzelt magának vmit rólad Thimy, amit el is hitt, ahogyan azt a mai fiatalok zöme is teszi. (Tixtelet a kivételnek.)

Thimy, ne aggódj a srác miatt. Sunnyogós vagy gátlásos típus úgy látszik szegény, (mondom ezt annak ellenére, hogy az ő álláspontja előttünk nem ismeretes)..., az ilyentől ne várj SMS-t, mert nem fogja bevallani egy számára idegennek őszinte érzéseit, ha egyszer bezárkózik.
Ismét egy kiemelkedően érdekes történet következik. Meddig áll jól egy pasinak a misztikus furcsaság? Miért akarja valaki megijeszteni leendő hölgypartnerét? Színjátékról van szó vagy a szexepil pótlásáról? Egy biztos: nem érdemes időt pazarolni olyan illetőre, aki…..
EE|33 2009.08.18 14:36:14
@EE33: 4.)

Kedves Csaj! A kegyes hazugság is hazugság. (Kimagyarázod a helyzetet valamivel, csak, hogy leplezd önmagad bátortalanságát.) Előtte templomban gyóntál...kicsit érdekesnek találom ezt az ellentétet a te esetedben. Úgy érzem, túl sokat képzelegsz, ahelyett, hogy vennéd a bátorságot és meggyőződnél arról, hogy van-e kellő alapod arra, hogy ezeket képzeld valakiről. Szerintem nem volt, és egy tök normális srácot írtál le idejekorán, még akkor is, ha vannak furcsa dolgai. (Kinek nincsenek?) Lehet, hogy akupunktúrás pontokról olvasott...

Legközelebb ne hagyd rá a dolgot! Ne hagyd magad a tudatlanság miatt hülyeségeket képzelegni, mert aztán meg kifogásokat, mentségeket, "kegyes" hazugságokat keresel, és lehet utána még te érzed kellemetlenül magadat! Bátran kérdezz rá! Pl.: "Bocsi, megkérdezhetem, mit olvasol? Csak mert vannak ezek a furcsa rajzok és nem tudok rájönni mit jelentenek!? ... stb.
EE|33 2009.08.18 15:50:43
@Zine: Mi neeee? Zine?

Ezen felül mást megmenteni? Ki mást? Szerinted ezt a srácot mitől akarta "Csaj" megmenteni?

A hazugság az hazugság, mégha kegyesnek is hiszed...(szépíteni a nem szépet, magad ill. mások megnyugtatására, nem megmentésére)
A füllentés szó egyébként a "hazugság" szó szépített formája. A problémás helyzeteket sokat kezelik le "vigyorral", komolytalansággal, hátha így megúszhatják a leszereplést vagy annak esetleges következményeit."

Túlságosan sokat "füllentünk" manapság...
EE|33 2009.08.18 21:16:51
@tankjr: Ez meg a másik (bár nem látom, hol zaklatott volna azzal, hogy biztosan a buszon hagytad a mobilodat és ő visszaadta. De ha ennyire félsz tőle, akkor miért mész el vele? Merd neki megmondani, "Kösz, hogy visszaadtad a mobilomat, de bocs, én nem szeretnék veled elmenni! / Nem vagy az esetem! Szia!" Kész. Ennyi. Ha olyan "helyes" ez a kékszemű pasi, plusz még olvas is, biztos, hogy van annyi intelligenciája, hogy megértse. Ennyi.
A szerelem annál szebb, minél szövevényesebb. Az alábbi történet mintha egy regényből származna, pedig minden sorát az élet írta.   Az én sztorim nem kimondottan vicces, sőt…de ezt inkább ti döntsétek el. Adott egy lány, akit nevezzünk Júliának, s adott egy fiú,…..
EE|33 2009.08.17 03:19:23
Üdvözlök mindenkit!

A sztorit végigolvasva, és a helyzetbe belegondolva ún. coitus interruptus (közvetlenül az elélvezés előtt megszakított közösülés) okozta kielégületlenségérzés lett úrrá rajtam. Bár "Júlia" remélhetőleg hamarosan felteszi a sztori folytatását, azért néhány dolog számomra nem egyértelmű...

"Ezt követően már csak egyszer találkoztunk. Egy esős délutáni napon értesítést kaptam a kollégium portásától, hogy a bejáratnál vár engem egy fiú, de mire leért nem volt ott senki…"
[?]: Mi történt ez alatt a "már csak egy-" (összesítve a 2.) találkozás alatt Vagy ez a találkozás - egy olyan sráccal akitől már-már lángra lobbannánk - annyira jelentéktelen volt, hogy említést sem érdemel? Én ezt így el nem tudom képzelni.

"Balázs"-ról a történetben mindössze annyit tudunk, hogy "Júlia" vőlegénye volt, nem tartotta meg egyikőjüknek sem a tett ígéretét, mert nem játszotta a postást (e tette alapján mindössze feltételezni tudom, hogy talán sejthetett valamit "Júlia" és "András" kölcsönös szimpátiájáról, és féltékeny lett, vagy csak egyszerűen nem foglalkozott egyikőjük kérésével sem - bár számomra a barátom/-nőm kérése ált. szent), így feltételezem egyik fél sem kapott választ a "Balázs"-on keresztül feltett kérdésre. Ha belegondolok, ez lehetett egy ok arra is, hogy Júlia nem mert beszélni vele a dologról, mivel "Balázs" ezzel talán sunnyogott mindkettejük előtt. Ha így történt (túl sok a "ha" és a "talán"), akkor "Júlia" is hogy legyen őszinte vele.
"aLEx"-nak abban úgy érzem teljesen igaza van, "a kapcsolat alapja a bizalom, a bizalom alapja pedig az őszinteség". Tényleg tisztázni kellene a dolgokat "őszintén" a vőlegénnyel, csakhogy a sunnyogás megöli az őszinteséget! Balázs viselkedéséről EGYETLENEGY hozzászólást nem láttam, mert mindenki CSAK a "Júlia-András" párosra fókuszált, holott "Balázs" viselkedése is érdekes lehet, ugyanis, ha már akkor sejt(het)ett valamit a dologról, s tegyük fel, szándékosan nem közvetített kettejük közt, akkor talán hogy reagálna most, ha a "Júlia" most tisztázná vele a kapcsolatukat!? Szerintem nem jól, és tartok tőle, hogy az ő részéről éppen emiatt nem működne a "nyitott kapcsolat".

Nagyon várom a folytatást, pedig még csak az imént olvastam el ezt a blogot, és egyébként nem szeretek olvasni!!!
EE|33 2009.08.17 14:35:01
@aLEx: Tehát akkor "Balázs" NEM UGYANAZ A SZEMÉLY mint a vőlegény... okés, elég félreérthető volt. Már csak azért is, mert a történetet továbbolvasva számomra nagyon úgy tűnne, s ez alapján hajlamos lennék úgy hinni, mintha az ő tulajdonságait körvonalazta volna "Júlia" a folytatásban.

LINK: csajokespasik.blog.hu/2009/08/17/meg_mindig_nem_mondhatom_el#more1310562

"András"-t ilyen "nem merem", izgulós, romantikus típusként körvonalazom, akinél lehetséges, hogy gyerek és fiatalkorában nem megfelelő (elsősorban érzelmi) támogatást kapott szüleitől, de a helyében - ha már egyszer odamentem egy célért - még ha a nemkívánatos unokatestvér el is riasztana, akkor addig úgy teszek, mintha elmennék, amíg ő is elmegy - addig max. meghúzódom valahol, amíg kijön, vagy valami. (Nemcsak) Belőle (de sokakból itt a mai világban) a kitartást hiányolom, de nagyon.

@JúliaLoveStory: "Júlia"! Nem körvonalaznád egy kicsit a vőlegényedet? Ki is ő, mióta vagytok együtt...stb.? A folytatás voltaképpen a vele való szakítási kísérletedről és az ezt körülvevő féltékenykedéséről szól, róla pedig szinte semmit nem tudunk ezen kívül. A ti kapcsolatotok előzményéről mindössze annyit írsz, hogy: "Alig 3 hónapja voltunk együtt, amikor összeköltöztünk, egy évvel később eljegyzés."