Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phoenix_

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács hullafáradtan ért haza a melóból, ami persze nem volt újdonság, a zsinórgyárban nem lehetett csak úgy lazsálni, legalábbis a csarnokban nem. Bezzeg a titkárságon, ahol a neje egész nap a hevesen bókoló kereskedelmi igazgató arcába tolta a csöcseit, ott nem feszült meg…..
Al Bundy egykori megformálója, az ABC jelenlegi legviccesebb sitcomjának, a Modern családnak a főszereplője (hamarosan az HBO Comedy és az RTL műsorán) olyan gesztust gyakorolt a napokban, amire tényleg csak a legnagyobbak képesek. Rohamosan közeleg ugyanis az Emmy-jelölések…..
Phoenix_ 2010.04.15 15:12:21
@Ninfus Corporation:
Főnök, ki az a korporésön?
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
És akkor jöjjön egy olyan játék, ami biztosan megakasztja a GDP-t. Az Infectonator: World Dominator azoknak a játékoknak a táborát erősíti, amelyekben jól kivitelezett láncreakciók összehozása a cél (volt már néhány ilyen a blogban), de ezt összekapcsolja egy jó kis…..
Gábor fotókkal dúsan illusztrált panaszkiáltása következik mindjárt. Ismeretlen helyen, látszatra teljesen legális, ráadásul ingyenes parkolóhelyre állt be, de megbüntették, mert a hely mozgássérülteknek volt fenntartva, a Naiv Ügyfél pedig nem vette észre a táblát. Gábor…..
Phoenix_ 2010.02.18 07:49:34
@Vallalkozas Hatraltatasi Iroda: Jééé, elsőre nem tűnt fel, de tényleg a kórház mögötti utca.
Ha a BMW nem a járdán parkolt volna, szerintem észrevette volna a táblát a posztoló. Úgyhogy a BMW-s a hibás.
Phoenix_ 2010.02.18 09:24:49
@saint555: @tocibacsi:
Gyerekek! Lemaradt a :-) !!!
Dehogy gondolom, hogy a BMW a hibás.
Viccnek szántam. Én kérek elnézést.

Az viszont tény, hogy mivel a felfestés nem látszik a hótól, ember legyen a talpán, aki nem szopja be a szitut.
A roki tábla meg lehetne észrevehetőbb helyen is.
Majdnem elfelejtettem, hogy ma is van tévéműsor, mert önző módon csak az esti irtózatos berúgást tervezgettem délután, de sebaj, jobb későn ajánlani közepesen érdekes műsorokat, mint soha. Rögtön van is egy jónak tűnő filmdrámánk az m1 jóvoltából: a címe Edmond, és egy…..
Phoenix_ 2010.01.09 22:36:33
@Az igazi Trebics:
Szeretem az old school JB filmeket, de máig nem láttam még ezt. Nem is emlékszem, hogy adták-e az utóbbi években egyszer is, mikor a TV2 úgy gondolt, hogy elkezdi a sorozatot leadni 1 rész/hét rendszerben. Annyit tudok, hogy nem hivatalos Bond film, meg hogy valami paródia. IMDb-n 5.1-es.
Emlékeztek még a Damn Birdsre? 2007 egyik legjobb játéka volt, elsőrangú disztroj, amiben egy szobor állt bosszút az őt letojó madarakon. Most itt a folytatás, ami az alapokat tekintve nem sokat változott, csak pár új fegyver, madár és hátterek kerültek be a programba. Ezt elnézve…..
Phoenix_ 2010.01.06 13:23:31
Phoenix_ 2010.01.07 14:50:37
@Kísérletinyúl:
egyetértek, pont ezt ecseteltem én is.

@vigorzol:
igen, én is úgy értettem, hogy az eső jó dolog, DE nem abban az esetben, ha akkor kezd el esni pont, amikor vége a pályának. Értem én, hogy hatalmas könnyítés a készítők részéről, ha néha-néha elered az eső, ezáltal ingyen tisztul a szobor, de miért kezd esni, ha már nem maradt idő a jótékony hatásra. :-(
A mai este is pont olyan, mint az összes többi, azzal a kivétellel, hogy a port.hu szerint az extrém testmódosítás és borzalmasan hülyén kinéző idős asszonyok kedvelőinek jó napja lesz, mert Geronazzo Mária szerepel majd az Aktívban 20:05-től. Ami a rutint illeti, filmekkel operál…..
Phoenix_ 2010.01.05 22:18:56
@Der Beste:
Na, akkor már legalább ketten vagyunk.

Vagy rossz széfet választanak.
Phoenix_ 2010.01.05 23:52:05
@namnam:
Átlagembereknél is csak akkor, ha úgy érzem, hogy a másik páros jobban megérdemelte volna h játsszon a főnyereményért, de a szerencse nem neki kedvezett.
Viszont az tény: Egy Hajdú Péter kaliberű ember pofára esésénél nincs szívet melengetőbb látvány egy ilyen műsorban.
Elég ránézni a tévéműsorra, első blikkre el lehet mondani, hogy a mai este egyik legjobb műsora - természetesen a Comment:com szilveszteri műsorán kívül - a Különben dühbe jövünk (RTL, 19:00). Alapfilm, nemhogy a Top10-ben, de a Top5-ben is benne van, alap poénokal, a sör-virsli…..
A karácsonyi roham első technikai áldozata a mobilparkolás lehet. Jella legalábbis egy üzemzavar miatt másfél óráig nem bírta leállítani az órát. Betelt a rendszer vagy egy újabb véletlenszerű válságcsökkentő eszköz beüzemelését látjuk? Vagy ezt is a T-Mobile üzemelteti?…..
Phoenix_ 2009.12.17 14:42:06
@katicaa:
Nekem is ez volt a szitu. Csak nem voltam ennyire élelmes. Hiába küldtem indító sms-t, hibaüzenet jött csak válasznak. Pénzt bedobtam, később meg már csak azt vettem észre a mobilon, hogy mégis elindult a számlázás. 2x fizettem a parkolásért...
Szolgálati közlemény következik: kiveszem év közben összegyűlt szabadnapjaimat, és most én fogok munkát kerülni (jó messzire elkerülöm, Thaiföldre megyek majdnem négy hétre). A KMK távollétemben is zavartalanul üzemel, egyrészt azért, mert előre betáraztunk jó néhány…..
Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat november közepétől hét évig. Az Index információi szerint az ORTT mai ülésén elbukott az elnök, Majtényi László javaslata, nem zárták…..
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
Egy újabb felmondott hűségszerződés a Pannonnál, amit a szolgáltató 20+50 ezer forintos kötbérrel jutalmazott. Hirtelen a Homár sem találta a hivatkozott ÁSZF-pontot, ha valaki segítene, biztos megnyugodna tőle naiv ügyfél: Itt is a Pannon szoptat. A minap olvastam a homáron a…..
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..
Marcsi csúnyán megjárta az MBT cipőboltban, amely cipőről kötelességünk kijelenteni, hogy nem szép! Lehet hogy baromi egészséges, de csinos sose lesz, hiába erőlködnek a kedves marketingesek azzal, hogy az. Szóval Marcsi megvette a szokásos 55.000.- Ft-os áron a cipőjét, majd…..
Tyűha - mondtam magamban a műsort böngészve, a kínálatot ugyanis egy jobb artmozi is megirigyelhetné. Kezdésnek rögtön itt van Mundruczó Kornél Aranypálma-jelölt lassan hömpölygő drámája, a Delta (HBO, 20:00) Lajkó Félixszel, Tóth Orsival és a Dunával, vagy a sportfilmként…..
Phoenix_ 2009.08.22 00:27:10
@Tm: köszi
Zsófi kafkai örvénybe merült, pedig csak hitt a reklámnak, és lekötés néküli kamattal kecsegtető számlát akart nyitni az Axánál. Mi még sosem próbáltunk ilyesmit, ha van olyan Homár-olvasó, aki mostanában nyitott számlát náluk, írja már meg legyen szíves, hogy a folyamat…..
Phoenix_ 2009.06.29 00:14:45
A díjemelésszpotting a nyári őrület a fővárosban. Két órája még biztos befutó helyen volt András, aki a XII. kerületben észlelt 152%-os drágulást: A "magyarokkal bármit meglehet tenni" kampány keretében, ezúttal a jobboldali vezetésű XII. kerület gondolta azt, hogy…..