Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Machinegunbaby

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nyüssznyüssznyüssz...ez most nagyon nyüssz.no az itt a történés,hogy van itt egy J. akit nagyonnagyon megkedveltem.igazából itt az a baj,hogy túlságosan is. vagy nem baj,nem tudom.de egyszerűen annyira iszonyatosan aranyos...ajh. amikor elmosolyodik megőrülök. amikor beszél elolvadok…..
-Én mindig veled maradok. Ennyi nem elég? Megcsókoltam számon kószáló ujját, és elmosolyodtam. -De elég,egyelőre. Makacsságom láttán mérgesen legyintett. Tehát ma este egyikünk sem adja be a derekát. Olyan erővel fújta ki a levegőt, hogy az majdnem morgásnak hangzott.…..
Machinegunbaby 2010.08.23 22:29:36
Bunker Spetsnaz 2009.10.08 13:03:13
Ki ne ismerné a Spetsnazt? Nos, aki nem ismeri, az gyorsan pótolja a lemaradást. Nem kell nagy túlzásokba esnünk ahhoz, hogy a legjobb angol nyelvű 'new-school' ebm bandának nevezzük őket. Aki szerencsés és okos volt, az még a tavalyi koncertjükön is részt vehetett, ahogy tettük azt…..
Nos, tartoztam nektek két bulibeszámolóval is amiket most ömlesztve kaptok meg. Kettő az egy ben akció. Mind a kettőt hirdettük itt a BunkerBlogon is, szóval aki nem volt, az szégyellje magát, és mondjon el ötven miatyánkot. Minimum. Mivel ez egy blog, így természetesen elfogult és…..
Bunker Industrial Girls 2009.07.24 21:28:00
Industrial zene, és indusztriálos, ha úgy tetszik cybergoth lányok. Remélem még megérem egyszer (lehetőleg még ifjúkorom idején) hogy divat legyen az industrial, és minden ötödik lány így nézzen ki. Hát zomg. De most tényleg.   A billentyűk közé csorgó nyálért a…..
Machinegunbaby 2009.07.26 14:16:40
@Android_bunker: hey, hol jártál gameboynál?
mindenesetre holnap reggel küldöm az anyagot kijelölt hejre:)jó hosszú lett:D