Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_heisenberg

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
L. még mindig nem hiszi el, ami pár perce történt vele: magukat a K&H telemarketingeseinek kiadó emberek olyan trükköt akartak játszani vele, hogy a "biztonságos azonosítás" végett adjon meg személyes adatokat telefonon. L. nem dőlt be, de kiderült, hogy az illető…..
Imádták a kommentelők a Féllábú buszvezető a lehúzós tévévetélkedőben című, két héttel ezelőtt élesített posztunkat, amiben Noranora elcsodálkozott, hogyan jöhetett ki páratlan megoldás - 773 - a "3 kislány utazik egy buszon Londonba. Mindegyikük kezében 4 kosár van,…..
Extrém, sőt perverz oktatási szituáción ábrándozik Szekértábor: a BKV tanul a MÁV-tól. Azaz tanulhatna, mert olvasónk végre talált egy közlekedési céget, amelyik még a MÁV-nál is érzéketlenebb arra  furcsa tényre, hogy úgynevezett ügyfelei vannak, akiknek a kedvében…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
Carina és Riley nem testvérek, de mindkettejük anyja közlekedési balesetben hunyt el. Az ausztráliai Warrandyte tájvédelmi körzet vombatszakértője, Linda Sauvarin fogadta be a csupasz kölyköket. Carina most 273 gramm, Riley pedig 290, de néhány éven belül elérik a 20-35 kilós…..