Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosep

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak kapott egy folytatást. Van egy olyan erős gyanúm is, hogy 3. rész is lesz – vagy már van is? Mert ennek még nagyobb nyitott vége van, és tulajdonképpen csak átvezettek egy nagy leszámolásba. De akkor nézzük – az elején Lino nagyon maga alatt van, el akarja kapni a felelősöket. Julia állítja le…..
MKK-blog Az elfelejtett főutak 2021.05.25 08:32:22
Ha küzdesz, veszíthetsz,ha nem küzdesz, már veszítettél.”dr. Regdon Ibolyaa szegedi Radnóti Gimnázium tanára 2016-ban, öt évvel ezelőtt, javasoltam a balatonfüredi Útügyi napokon, hogy a szakmánk hirdessen elkerülő úti programot. Természetesen sem pro, sem kontra vélemény nem hangzott el, hiszen…..
A magyar gyorsforgalmi útfejlesztés az elmúlt években elérte azt a kiépítettségi szintet, ahol a további fejlesztések egy részét szakmai indokok alapján már meg lehet kérdőjelezni. Ennek remek táptalajt ad az ismert, és unalomig ismételt miniszterelnöki mondat az egri…..
Rosep 2017.07.23 11:23:15
@gigabursch:

Nem a 43.000 Ft a sok az éves matricáért, hanem a bérünk kevés hozzá!
Meg amikor a nálunk jobb életszínvonalon tengődő és nagyobb autópálya hálózattal rendelkező országokban harmad ennyi az éves díj, az ember elgondolkodik, hogy valami nem stimmel... De valószínű ezen országok valamit nem jól csinálnak, és előbb-utóbb úgyis csődbe mennek, mi meg akkor is dübörgünk tovább. De ebbe most ne is menjünk bele.
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
Merthogy a rendszám szerint itt van, nem Kínában, még csak nem is az oroszoknál, ráadásul rögtön egy GTI. De valahogy túlságosan ismerős ez az autó. Az a maszk, azok a fényszórók... Hát persze! Előző BMW 5-ösről vannak a lámpák, a hűtőrács pedig, ha jól sejtem, egy Golf 5…..
Rosep 2011.07.29 19:45:05
Stohl András az RTL Klub Fókusz című műsorában bejelentette, úgy döntött, hogy amíg le nem zárul a pere, nem vállal több televíziós szereplést."Arra a döntésre jutottam, hogy amíg ez az ügy le nem zárul és nem születik ítélet, semmiféle televíziós műsorvezetést nem…..
Rosep 2011.04.12 12:28:09
@CarpeDiem 1: "Isten veri Őt"
Na álljon már meg a világ! Még talán azt is belemagyarázhatjuk, hogy Isten kérte őt, hogy vezetés előtt drogozzon egy kicsit meg igyon, és lépje át a sebességhatárokat. Aztán meg kenje a nőjére. Hát szép dolgokra kényszerít a ti Istenetek. Mert gondolom kettőtöké ugyanaz.
Szerintem te leszel az aki még pénzt is ad, ha majd gyűjtenek neki.
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..