Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KGyul@

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberek többsége szereti a meglepetéseket, pláne ha ezek kellemesek. Számos szolgálati nyugdíjas (illetve szolgálati járandóságban részesülő) egykori rendőr, vámos, bévés, tűzoltó és (talán) egykori titkosszolga azonban nem kellemes meglepetésben, hanem konkrétan pofáraesésben részesült, amikor a…..
Ma, néhány órával ezelőtt volt Bezsenyi Mihály rendőr dandártábornok, az NNI igazgatójának temetése. Az, hogy személyesen ismertem és évekig jó bajtársak, kollégák voltunk, magánügy. Miként talán az is az, hogy egyike volt azoknak a (becslésem szerint nem túl nagyszámú) felső rendőri vezetőknek,…..
Örömmel jelentem, hogy a 2015. évet egy fogyasztóvédelmi kitekintéssel indítjuk. A napokban a világhálót böngészgetve felfigyeltem egy fogyasztószeres reklámra - nem volt nehéz, mert újra és újra felbukkant, félelmetes fogyási intenzitást hirdetve. Utánajárva a terméknek olyat találtam, ami…..
KGyul@ 2015.02.24 13:15:24
Szóval (tudom, ezzel a szóval nem kezdünk mondatot), ahogy nálunk Kőbányán (is) mondják, megszívattak mint paraszt a Berváját (a fiatalok kedvéért: a Berva, a hatvanas évek kedvenc segédmotoros kerékpárja volt).

A Forskolin burn fat elnevezésű készítményt tegnap hozta a postás, 13.500,- forintom bánja. A rendelés e-mailben történő visszaigazolását követően felhívott egy szimpatikus fiatalember, és arról győzködött, hogy vegyek még szuper kedvezményes áron kettő, hihetetlenül szuper kedvezményes áron három havi adagot...

Alig tudtam lerázni, illetve meggyőzni arról, hogy először hadd próbáljam ki a hatást.

Megszívtam tehát, nincs mit tagadjam. Az egészben a mókás az, hogy pontosan tisztában vagyok a fogyás természetével:
- kalória- és szénhidrátszegény étrend,
- minél több (sportszerű) mozgás,
- türelem.

Ja, és az sem hátrány, ha késő este már nem eszünk (nálam az 20:00 óra, ugyanis éjfélnél előbb ritkán kerülök ágyba), és az utolsó esti és a másnap reggeli étkezés között legalább 12 óra különbség van. Nem mellesleg, gyógytornász feleségem szerint, a magamfajta idiótákból építkeznek ezek a szélhámosok.

Kedves Meleg Sándor! Szívből gratulálok a cikkhez, és az adatgyűjtő-kutató munkához nemkülönben. A korábbi felszólalókhoz hasonlóképpen, jómagam is felteszem a kérdést: a Fogyasztóvédelmet értesítette? Esetleg, egy büntető feljelentés csalás miatt? Igen? Nem? Segítsek ebben?

További szép napot és kellemes hetet kívánok!

Tisztelettel: [KGyul@]
Világnézet Vajk, a hitehagyott 2012.08.20 13:30:25
  Bognár József: Vajk, a hitehagyott. Kényszerek és lehetőségek a X-XI. század fordulóján.   Ha az árpádi bejövetelt követő mintegy száz évet kívánjuk megérteni, feltérképezni, akkor legjobb, ha először felvázoljuk a korabeli Európát. Képzeljük magunk elé Európa földrajzi képét, ne a mai…..
Brill Séró Sztorik a harctérről 2010.07.03 21:47:00
Egy ismerősöm Taktikai Blöff címmel írt szakdolgozatot, melyet volt szerencsém elolvasni, s alant ki is vesézem. A szakdolgozat a fenti témát taglalja eléggé mélyen. Engem például meglepett, hogy mint sok másnak, ennek sincs igazán szakirodalma. A blöff akkor jó, ha ütős és nem lehet megcáfolni,…..
Vodku Köszi, köszi, köszi 2009.05.21 23:43:14
Holnap este a Kőbányai Gyermek és Ifjúsági Szabadidőközpontban játszunk, 2007 novembere után újra. Vegyesek az emlékek. Kevesen jöttek el (bár az én személyes minimumigényemet, vagyis hogy többen legyenek a nézőtéren, mint mi a színpadon, sikerült teljesíteni). Szereztünk egy…..
KGyul@ 2009.06.04 19:22:18
Hát igen... A fórumban már méltatlankodtam, amiért csak néhányan vették a fáradtságot, hogy meghallgassák a Vodku bandát. Érdeklődtem a kedves Vodku-rajongók holléte felől, és a jövőre nézve megnyugtattam őket: a kőbányai vagányok nem esznek embert. (Én már csak tudom.)

Hozzászólásomra reflektált Áfonya, aki szerint a baj az volt, hogy a Kőbányai Szabadidő Központ Színházterme nem kocsma, ahol csak úgy, általában iszogatnak az emberek (jó sokan persze, mert válság van), aztán egyszerre csak megjelenik a Vodku és kifényesednek az arcok... (Pontosan nem ezt írta, de nekem ez jött át, ahogy manapság szokták volt mondani.)

Meglehet, hogy így történt. De akkor - kérdezem én - miért volt telt ház pl. a Benczúr klubban vagy a Radnóti Miklós Színház tavaly novembertől idén februárig tartó összes előadásán? Hm? (Meg ilyenek.) Na ugye.

A zene május 22-én nagyon remek volt, pedig nem toltam be mindjárt kettő üveg bort... (Nem félreérteni: betoltam annyit, sőt, de nem mindjárt.) A kezdeti technikai akadályok is elhárultak (nem maguktól). Kellemesen éreztem magam, és ami külön örömmel töltött el, a feleségem, aki eleddig igencsak ódzkodott az efféle muzsikától, igencsak élvezte az előadást. (Egy Vodku-rajongóval több, tehát.)

Mi van még? ja, igen: a beszélgetések a zenekar tagjaival nagyon megtisztelő volt számomra. Bízom benne, hogy nem vetettem rossz fényt magamra, és ha mégis, tudjuk be annak a nem mindjárt betolt három üveg vörösbornak.

Tettem egy ünnepélyes fogadalmat is: ezentúl gyakrabban látogatom a Vodku koncerteket...

Most látom csak, hogy megjegyzésem csak előzetes moderációt(helyesen: moderálást követően fog megjelenni. Mivel kezdtem ezt a kis szösszenete? Hát...