Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lyoness vásárlás

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elszaporodni látszanak a különböző törzsvásárlói rendszerek mind Magyarországon, mind Európában, s talán az egész világon. Szinte mindegyik azonos sémára épül: Összegyűjteni a vásárlókat és néhány kereskedőt/szolgáltatót, majd a vásárlókat azokhoz irányítani. Az…..
Leiterjakab rajongó küldte:West Wing - Az elnök emberei 4. évad 17. rész első perce, hivatalos magyar szinkron:"Behorian tábornok első alkalommal erősítette meg, pontosabban jelentette be a foglyul esett haditengerészek nevét: eszerint a felvételeken John Halley, Raymond Roe…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
Egy közszolgáltató cég weboldalának a célja az, hogy informáljon. Gyorsan, könnyen szabatosan. Nem az a dolga, hogy zenéljen. Nem szórakozni járok oda, hanem információért!Ráadásul előfordul, hogy rövid időn belül többször is vissza kell oda térnem. Ilyenkor piszok zavaró, ha…..
Onlinemarketing blog ...te csodás! 2009.06.22 12:00:00
Ez az a turisztikai reklám Kaizer Gáboréktól, ami talán a legtöbb vitát váltotta ki szakmai körökben. Szabad ilyet? Mennyire rombolja a (szerintem nem létező) Budapest-imágót? Vagy fogadjuk el: ilyenek vagyunk? ..
Sokat gondolkoztam, hogy írjak-e arról, hogy a Lyoness átverés, mint gondolat felmerül-e egyáltalán. Aztán, személyes tapasztalatok alapján úgy döntöttem, hogy igen, írok róla. Hogy miért döntöttem így? Mert ez Magyarország ahol már rengeteg piramisjáték, átverés, csalás…..
Lyoness blog Vásárlás 2009.06.18 13:47:00
Vásárlás azaz költekezés, ez mindennapjaink része. Bizonyos termékeket akár naponta is veszünk, ezek a friss élelmiszerek, tejtermékek, pékáruk, zöldségek és gyümölcsök. Van aki a sarki kisboltból, van aki az internetről, van aki a hiper és szupermarketekből szerzi be ezeket.…..
Lyoness blog Lyoness blog 2009.06.16 23:39:00
Elindult a Lyoness blog. De miről is fog szólni a blog, miről fogok írni Nektek? Természetesen a Lyoness rendszerről. Itt merül fel a kérdés, hogy mi is az Lyoness rendszer? A válasz egyszerű: ez Magyarország és a régió legdinamikusabban fejlődő törzsvásárlói közössége. A…..
A Fox befejezte a főbb szereplők kiválogatását, és közzétették, hogy a színészek milyen karaktereket fognak alakítani a 24 nyolcadik évadában. Mi sem hallgatjuk el a dolgot, bár ebből anyira okosak még nem leszünk, de találgatni az évad sztoriját illetően így is lehet.Kiefer…..
Hányszor halljuk nap, mint nap ezt a kérdést vásárlásaink során?Lassan nincs olyan multi, ahol ne lehetne a pontokat, matricákat gyűjtögetni valami apró ajándékért cserébe.A helyzet az, hogy imádjuk ezeket, imádunk gyűjtögetni. Aztán majd pár év múlva, talán élünk is a…..