Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmekaneten

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyjegyes témában két panasz születik a legsűrűbben. Az egyik, amikor egy ülőhelyre több jegyet is eladnak, a másik –ami lent is olvasható-, hogy félig üres vonatra már nem adnak el jegyet, így az utasok csak jóval drágábban, a kalauztól tudnak jegyet venni, amit késés…..
A saját anyjával se tud megállapodni a MÁV Start. Amikor pár éve megalakult a MÁV Start, a MÁV személyszállító leányvállalata, átvette anyacégétől az összes vasútvonalon a személyszállítást. Kivéve a keskeny nyomtávúakon. Tehát a kecskeméti, nyíregyházi,…..
Olvasónk egy utazás során több hibára is felfigyelt. IC-vel utazott Pécs és Budapest között. A vonat 70 percet késett a szembejövő vonat késése miatt. Az utas szerint az utastájékoztatás nem volt megfelelő, illetve azt sem érti, hogy interneten miért nem lehetett IC-pótjegyet…..
w A jövő elkezdődött 2009.07.02 06:00:00
A Bajnai-kormány minisztere bemutatta a MÁV új elnökét. A kormányzati kommunikáció külön hangsúlyozta, felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy Andrási Miklós fideszes. Vasúttal eddig nem foglalkozott, de ennek jelentősége eltörpül a bulvárszenzáció mellett. Apám, egy fideszes!…..
Az én kampányom Na naaa! :D 2009.06.03 15:46:00
Ebben a pillanatban ugrott be egy plakátragasztó szimpatizánsunk az irodába, hogy megmutassa:Már érkezett is egy kiegészítés a sztorihoz:EON! A kommentekbe lehet képet beszúrni? : ) Az alábbit akartam hozzáfűzni...: ) "No, ez érdekes : ) Az alábbi kép keltezése: 2009.05.21.…..