Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hetes

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010-es év első bejegyzését egy kis elméleti számítással kezdeném. Teszem ezt azért, mert az egyik webáruház készítéssel foglalkozó cég weboldalán a minap felfedeztem azt, hogy áraikat 20%-kal növelik január 15-e után. Az árnövelés alapvetően nem probléma, szinte mindennek…..
Hetes 2010.02.22 08:22:56
@Netkreativ: Király, hogy 1etértünk! Tényleg nem nagy extra szerintem sem 2009-ben a személyes találkozó. A szomorú valóság viszont: összesen 7 -általunk a weblapjuk, blogjuk és konferencia előadásuk alapján komolynak ítélt- cégtől kértünk ajánlatot. 3an vették a fáradságot, hogy találkozzanak velünk és 1 cég telefonon tett fel 1-2 kérdést. 1 cég kb. 4-5 hét múlva küldött ajánlatot, 1 kb. 2-3 hét múlva. Az árak x és 2x között mozogtak. Ez nekem, mint megrendelőnek azért lényeges különbség 7 számjegynél :)
Sosem fog kiderülni, hogy a cégek el tudják-e készíteni ugyan azt, mivel csak egytől rendeltük meg a munkát. De csak abból a háromból tudtunk választani, akikkel beszéltünk, mert a többiek ajánlata nem adott választ az igényeinkre, nem is nagyon értettük őket (és nem a szakkifejezések miatt). Volt, aki modullistát küldött, volt aki azt mondta, hogy y és z vagy 2z hozzá az egyedi fejlesztés.
Ha egyszer blogírásra adnám a fejem, hetekig lenne témám ebből az egy mozzanatból ami csak az első lépés.
Amúgy sajnos mi még nem találkoztunk személyesen -bár a listánkon voltatok- pedig biztosan érdekes lett volna beszélgetni.