Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oanita

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aba Két éve kezdtük 2011.02.16 14:13:00
Sajnos sosincs időm írni, mert a fél és a negyedállásom mellett képzéseken veszek részt, szervezem két gyerek életét és a háztartást (ez utóbbit nem túl magas fokon), és most, az utóbbi egy hónapban, gőzerővel folyik az új terapeuták betanítása is emellett.…..
Most délelőtt történt ez a nagyon érdekes eset, hogy az AOSZ moderátora bejelölt a facebook-on és a jelölés mellé küldött egy email-t is, hogy azért jelölt be, hogy később rajonghassak az AOSZ-ért a facebook-on.Én vissza válaszoltam, hogy én egy autizmussal élő ember vagyok,…..
oanita 2010.06.08 13:58:40
Nyílt levelem a szervezőknek: Én itt a blogomon, mint autizmussal élő ember szeretném kifejezni mérhetetlen megbántottságomat, dühömet, és még megannyi negatív érzésémet, a mai estére, Április elsejére, vagyis Bolondok napjára szervezett "Ragyogjon kékben a Parlament"…..
aba Előadás 2009.11.18 23:16:00
Felkértek, hogy beszéljek az ABA terápiáról a Korai Fejlesztő belső továbbképzésén, mert Éva beteg lett, aki eredetileg tartotta volna. Írtam egy kis összefoglalót és közkinccsé teszem, most itt. Bár vázlatos a dolog. Persze olyan sorrendben írtam a dolgokat, ahogy engem értek,…..
aba Autizmus 2009.06.11 20:41:00
Megvolt a vizsgálat, megkaptuk a diagnózist, ahogy vártuk. Mint ahogy mi is tapasztaltuk, szociálisan, kognitívan és viselkedésében is rosszabb összképet mutatott, mint otthon. Itthon ül az asztalnál, megcsinálja a feladatot, tudja, érti, integet. Ott a feladathelyzetben nem maradt…..
oanita 2009.06.15 08:59:08
Kedves marubi!
Szeretnék néhány kérdést feltenni az ABA-val kapcsolatban.
babun2006@vipmail.hu címre, ha lehetséges, küldenél egy e-mail-t, miután megtudva a te e-mailcímedet, megkérdezhetnék pár dolgot?
Köszönöm!
A talán volt a legjellemzőbb érzésem ebben az időben. Vajon jogosan érzem, hogy nem olyan, mint amilyennek lennie kéne? Hogy lehet, hogy ilyen „önálló” már 3 hónaposan, hogy karban soha nem nyugszik meg. Ha sír, akkor nagyon sír, és kész. Akár karban van, akár nem.…..