Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fogyás és diéta blog

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég drasztikus, de nem tart sokáig!Ez a diéta maximum 7 napig tartható. Mivel a káposzta megemésztéséhez a szervezet sok energiát éget el, gyorsan elérheted a kívánt célodat. Akár 5 kg-ot is fogyhatsz, ha az alábbi étrendet követed. Tovább a cikkhez..
"Nem gondolom magamról és rendszeremről [Norbi diéta], hogy a világot én fogom megváltani, de legalább megpróbálom megosztani a köreimben jól bevált és kipróbált gyakorlati tapasztalataimat, melyekre az élet tanított meg. Tovább a cikkhez..
Egy napi 1400 kalóriát tartalmazó diéta és az ehhez kapcsolódó tapasztalatok. A szénhidrát mennyisége kicsit több mint az általam próbált Testsúlykontroll programé, de nagyon hatékonynak tűnik. Olvassátok Ti is partneroldalunk, a http://www.fogyokura-blog.hu bejegyzéseit...
Lévén külföldön voltam, nem nagyon tudtam követni, hogy végül hogyan sült el az Index választási twitterezése. Amit tegnap késő este láttam belőle, valamint mások beszámolói alapján abszolút sikersztori lehetett a Twitter EP-közvetítésbe integrálása. Amennyire hallottam,…..
Fogyás és diéta blog 2009.06.08 12:36:22
Ahogy már a kezdő posztban is leírtam, szeretnék pár szót írni egy jól bevált fogyókúra program sikerességérről amivel magam is leadtam pár kilót. A cél 10% minusz volt, ez be is jött, viszonylag kevés megeröltetéssel, csak be kellett tartani amit a doki mondott és…..
Érdekes oldalt találtam számotokra, mely ötvözi a blog (napló), a társkereső szolgáltatások és a fórum mint véleménycsere lehetőségét a fogyókúra témára felfűzve. Elsőre furcsának tünt, hogy mekkora relevanciája van mindennek a fogyókúra témára, de az oldalt átnézve…..
Éljen, éljen, útjára indult a fogyókúra blog. Eddig parlagon hevert, nem közölt mondanivalót és most talán, kis csapatunk segítségével, információkat oszthatunk meg a világgal. De miről is fog szólni a blog? Fő témák: egészséges életmód és fogyás. Akkor lássuk csak a…..