Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisasszony

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hogyvoltozunk összefoglalóilag, mert minek, erre van ez a blog, itt a link ez előző négy etaphoz, itt meg a legutóbbi epizódhoz. Na jó ennyire genyó nem vagyok, Tyrion kinyírta a fatert és menekül, Stannis, miután délen hiába ugrált a balettben, elment északra királyt…..
kisasszony 2015.05.26 18:39:35
@Rhaena: Vitatkoznék. A Targaryenek úgy általában semmivel sem bírják jobban a tüzet, mint más; ahhoz, hogy jobban bírják, még közülük is "sárkánynak" kell születni. Ott volt ugye Viserys, aki 100% Targaryen volt, aztán mégsem bírta a tüzet, hiszen kettejük közül Dany a sárkány. Na, ő viszont teljesen tűzálló. A sárkánykeltető tűzben nem azért nem égett meg, mert ott volt a boszi. A tőle elsajátított "életért életet" elv alapján ugyanis a sárkányok kikeltetéséhez kellett a boszi, áldozatként. Mondták is előtte, hogy minden módon próbálták korábban kikeltetni a tojásokat, hatalmas tüzekbe tették őket, de semmi. Persze, mert nem tudták, hogy az még kevés: a sárkányokhoz a vérmágia a minimum.
A nappali otthonunk központja, életünk része, akárcsak egy családtag - jó esetben velünk együtt alakul, fejlődik. Egy nagyon fontos jellemzője, hogy multifunkcionális - itt szoktuk ledobni magunkat a tv elé egy fárasztó nap után, olvasni, játszani a gyerek(ek)kel, vendégeket…..
Van egy csomó dal a világtörténelemben, amiket rendre félreértünk, pont ahogyan a magyartanárok képesek a legegyszerűbb verseket is félremagyarázni. Nem arról van most szó, amikor csak félrehallasz egy dalszöveg részletet, ugyan az is gyakori probléma és elképesztően vicces…..
kisasszony 2014.06.27 11:45:37
@RobertJ: teljesen egyetértek - az, hogy megfogta a csaj a kezét, azt nem mondanám fékevesztett szexelésnek. És azt sem tudom, hogy nefritnek mi utalt a szexuális tobzódásra a klipben: a vonzalomra világosan utal, lehet, hogy esetleg meg is voltak egymásnak, de azért nagy szexmaratonra nem lehet következtetni.
Mellesleg a CD-borítón '69 szerepel, így, aposztróffal, ami meglehetősen egyértelművé teszi, hogy az évről van szó.
Forgatások során jártam már félig lebuldózerezett házakban, elhagyott kórházakban, omladozó alagutakban...de attól a helytől, ahová nemrég, az amerikai forgatásunk során látogattunk el, hát attól még most is borsózik a hátam. Bejutottunk a világ egyik legbizarrabb…..
A Warnernél készülő Szex és New York-előzménysorozat, a The Carrie Diaries (Carrie naplói) három szereplőt is talált a napokban, köztük Sarah Jessica Parker elődjét, a rá cseppet sem emlékeztető (értsd: nem lófejű) AnnaSophia Robbot. A pilot a The CW megrendelésére készül,…..