Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WLX

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok bába között elveszett a gyermek, mondja Kovács Csaba, az MJSZ szakmai igazgatója. Korábban jeleztük, két érvényes pályázat érkezett a Millenárison létesítendő jégpálya kivitelezésére. Kedden lezajlott az utolsó közbeszerzési tárgyalás is. Ennek eredményéről…..
WLX 2009.06.03 16:09:09
Ha eddig megfelelő volt a matracos védelem, ha a világ több táján is megfelel ez a védelem, ha az Astrában most is jó a shorttrackeseknek, akkor azt hiszem ez speciális védőfal amellett, hogy teljesen támogatható érv, legalább akkora bullshit mint korábban Sebestyén Júliát emlegetni.

Azzal előhozakodni, hogy ki-milyen poziciót tölt be civilben, úgy vélem felesleges, mivel mindkét oldalon könnyű neveket emlegetni. A természet sem olajkúttal, sem nordikus éghajlattal nem áldotta meg ezt az országot, úgyhogy a jeges sportok közelébe kerülők a fanatikusok és az átlagnál jobb anyagiakkal rendelkezők elegyéből kerülnek ki.
Tehát egyfelől nem nehéz "nagyembert" találni, másfelől a fanatikusság miatt evidens, hogy ki-ki lehetőségeihez mérten tolni kívánja szeretett sportjának szekerét.

Írnék sokmindent, de jórésze találgatás, meg túl hosszú lenne (illetve volt, mert kitöröltem).

Summa summarum: szerintem az a legkorrektebb megoldás, ha mind a GyJ, mind az UTEpálya jégárát a piaci normákhoz igazítanák. Az egyenlő feltételeket teremtene (a jégsporton belül és a klubok közt egyaránt) és bár kétlem, hogy még ekkor is ennyire kellene az a jégidő, átmenni másik pályára onnantól kezdve már csak logisztikai kérdés.
Meg mellé csinálják csak meg a Millenárist, meg pofozzák ki a Kisstadiont...minden centi jégre szükség van. Most is sok csapat kiszorul a pályákról, meg ki van téve néhány ember szeszélyének, meg idén már Műjég sem lesz.

@ob4: nyár van, sok csapat szünetelteti magát ez tény, de azért a centerpályával óvatosan példálózz! Nem akarok rosszmájú lenni, de egy korábbi tulaj eleve szárazon tartotta a centert mert megérte neki...mondjam tovább?
Próbálj meg heti 2 edzést emberi időben szerezni Bp-en. Vagy jó kapcsolatok kellenek hozzá, vagy tengernyi pénz...