Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bébinyúl

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
La Cucaracha Cucaracha 2021.11.12 09:25:58
Egy kicsi csótány la cucaracha. Talán ez vagyok én. Az elmúlt hetekben olyan magaslati és mélységekbe csapódtam ami teljes elmémet lemerítette, testemet pedig elnémította. Vágyom a szeretetre, a figyelemre a törődésre. Olyan érzés mint amikor már ütöd a távirányítót, mert lemerül de elemet még nem…..
Praxis Agyvérzéssel haza küldtek 2012.06.11 10:35:00
Bocsánat, de ez a történet sem rövid…  2011. február 18-án nagyon „furcsán” éreztem magamat, már reggel 6 órakor. A szemeim majd ki akartak esni, szinte kigúvadtak és zsongott a fejem, folyamatosan hallottam, ahogy folyik a vér az ereimben. 10 óra körül…..
Elérkezett ennek is az ideje!!! Elkészült életem első honlapja!:-))) Látogassátok, véleményezzétek!!!Kocsi kész!Honlap kész!! (na jó, majdnem)Mikrofon élesítve!!!Dalok feltöltve!!!!Már csak Ti hiányztok! Bulizzunk!  ..
Azt a beteg mindenit! Hirtelen nem is tudjuk mi a bénább, a téma, vagy az az elképesztő színészi alakítás a felvezetőben? Ha nem lenne elég az apás megoldás, van még ennél is betegebb, anya, és lánya. Biztos van ebből is részlet valahol a neten,…..
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..