Regisztráció Blogot indítok
Adatok
conellus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
conellus 2013.01.09 18:26:44
conellus 2012.12.25 08:03:16
Születésnapomra megkaptam a Resident Evil 4-et PS2-re (ez a konzol most nálam a RPCJS megszűnése óta azóta is nem hogy reneszánszát éli, de kb 4x annyi játékom van már rá, mint akkor volt). A RE nálam nem volt nagy fogalom, az első részével játszottam aztán igazából ennyi. Nem…..
Már régebben beharangoztam, végre itt is van a nyereményjáték. A feladat egyszerű (videóban részletesen el van magyarázva minden): Itt láthattok 15 képkockát, 15 filmből. Nektek az a feladatotok, hogy megírjátok az e-mail címemre (jobboldalt), hogy melyik ezt a 15 film.…..
Olyan már volt velem, hogy rosszul lett cimkézve a lemez és egy évadban felcserélődött egy 2. és 3. lemez, na de ilyen?  ..
Kedves üdvözletem minden látogatónak, aki a RPCJS után is érdekesnek tart! Változásokkal teli év volt nekem, legyen szó munkahelyről, projektjeimről és úgy általában is. Itt egy jópofa kis videó (amit Jakab küldött), hogy hogyan is telik nálam a karácsony a szeretteim…..
Mikor Pamkutyáékkal vettük fel a Mr Youtube epizódot, már szembesültem, hogy ők azért lényegesen profibban nyomják, mint én. Green Screen, külön utómunka effekteknek, rendes mikrofon. Azonban mikrofonjukkal ők sem voltak kibékülve és elkezdtünk beszélni…..
A jó másfél évvel ezelőtt vett Tom és Jerry gyűjteményemnél még mindig nem jutottunk a végére, de lehet, hogy nem is fogunk. Tudtam, hogy volt a sorozatban egy törés, amit már gyerekként is kiszúrtam, de azért bíztam benne, hogy csak az emlékeim tévesek. Sajnos úgy a 6.…..
Ahogy már többször mondtam (Filmbarátokban mondtuk) a Drive-nak nem semmi filmzenéje van. Legalábbis van 3-4 dal ami bitangul fülbemászó.Szóval jöjjön egy kis összeállítás, amely simán mehetne egy GTA valamelyik rádióján is(Elektronikus zeneajánlókat nem fogtok tőlem sokszor…..
Game, Gadget, TV Digitális Nappali 2009.06.17 16:05:00
Több posztban megígértem már, de mindig halogattam a téma megírását. Jöjjön akkor az elkészült és immár teljesen birtokba vett ház digitális szórakoztató elektronikai rendszerének az ismertetése, avagy a nagy nappali bejegyzés!Nem minden előzmény nélküli ez a post, sokat…..