Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szmétál a gúzsva

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az AMC Rubicon című sorozatának első évada, ami színvonalában legalább olyan magas szintű volt, mint a Mad Men vagy a Breaking Bad, habár akcióban és humorban mindkettőtől elmaradt. Nem is baj ez, persze, miért is lenne, én imádom az olyan lassú, komótosan hömpölygő…..
comment:com A nap képe 2010.10.14 10:00:00
Dexter és a fülek...
Hat évadon át nem nyúltak hozzá a House bevezető képsoraihoz, de a hetedik megkapta a ráncfelvarrást. Jobb lett? ..
szmétál a gúzsva 2010.09.20 13:26:36
Alig vártuk már ezt a napot, legalábbis mi, sorozatfüggő pszeudo-banditák, akik legszívesebben egy Harley nyergében rónák az Alföldet. A Sons of Anarchy persze ennél sokkal több, egy kiválóan megírt és eljátszott dráma, amiben a motorok valahol csak a díszletet, a hátteret…..
Néhány hónapja volt egy ukrán határátkelős sztorink, amiből született egy használati útmutató Ukrajnába tartó kezdő utazóknak. Viki leveléből most azt tudjuk meg, hogyan működik a rendszer visszafelé, azaz miért is kell 3-4-5 órát várakozniuk a cigarettacsempészeknek.…..
Az egység. Jó kis cím, ugyanaz, mint az angol eredeti (The Unit), benne van minden, egymásért mindent, egységben az erő, támadunk, felszabadítunk, lobogjon a zászló. A CBS-től bevásárolt katonás sorozat azonban ennél egy kicsivel több, így sikerült egy tényleg élvezhető…..
Rémülten kaptam fel a fejem, amikor először hallgattam bele a megújult Petőfi Rádióba. A szemközti polcot pásztáztam a tekintetemmel, miközben a gyomromban fémes hideg áradt szét. Sehol nem láttam a CD-gyűjteményemet rejtő mappákat. Betört hozzám Such György, és sem istent,…..
Subba Subba Szív iWiW: Madame iWiW 2007.06.29 14:00:00
Volt egy hét szünet, de most visszatér a Subba méltatlanul legnépszerűbb rovata. - Minden idők legjobb turistafotója: Tihany- Variációk egy témára- iWiW prosti, és egy másik- Az év luzere- Magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen- Szilveszter- Rendkívül nagy erejű és…..
Nyolc év, hat évad, számolatlan hulla és iszonyú kemény beszólás után véget ért a New Jersey-i maffiacsalád, a Sopranos története. David Chase lezárt egy fejezetet a tévétörténelemben, és most hátradőlhet, hiszen 1999 óta már senki nem úgy néz egy…..
comment:com Szerdai hírek 2007.05.23 09:12:00
Ugyan Donald Trump kijelentette, hogy az NBC bekaphatja, ő töbet nem bohóckodik az Apprentice című business-realityben (a magyar verzióval ellentétben itt tényleg megkapják a beígért nyereményt a győztesek), a csatorna a szerződését mutogatta neki, és kedvesen közölte vele, hogy…..
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..
szmétál a gúzsva 2007.04.20 13:14:33