Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pedit

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (Miről lehet felismerni szeptemberben az anyukákat? Gólörömködve futnak a Margit-szigeten és csupa muslinca a foguk.)   Mindig meglepődöm, amikor szülők az iskolára, a tanárokra, az osztálytársakra, a tornaterem felszereltségére, a menza minőségére, vagy a gyerekek…..
pedit 2012.09.05 14:51:47
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
pedit 2011.04.14 11:09:55
Minden szülő tudja, hogy mikor betegszik meg a gyereke. Vannak a dolognak előjelei, többnyire. Tegnap este Szonja elfeküdt a kanapén és nyafizott, hogy fázik. Szonja fázik???!!! Akkor itt valami baj van. Először nyugtattam magam, hogy biztos csak nagyon fáradt, és azért fázik (a…..
Kitti és Szonja blogja Mindenféle 2010.04.16 23:34:00
Szonjáéknál szülői értekezlet volt, az oviba menéssel kapcsolatban. Szeptembertől ő is ovis lesz, s ha minden jól megy akkor Kittivel egy csoportba fog járni. Sokáig vívódtam, hogy egy csoportba kerüljenek, vagy ne, de végül emellett döntöttem (döntöttünk férjemmel). Végül…..
pedit 2010.04.18 08:13:08
Szia!

Nálunk a lányok egy csoportba járnak, igazából nem is volt kérdés, hogy így legyen-e.
Nekem nagy könnyebbség és biztonság, hogy így van, nem igazán volt gond a kisebbnek a beilleszkedés, mindig van kire támaszkodni.
Hátrányát nem nagyon látom, igaz Nóri néha panaszkodik, hogy a Luca rátelepszik, és szeretne nélküle is lenni egy kicsit, most erre volt alkalom, mert Nóri az első negyedévben 2 hetet volt oviban annyit volt beteg. Ez az időszak arra volt jó, hogy Luca megtanulta Nóri nélkül is van élet az oviban, és nagyon belejött :)
Kicsit aggódtam, hogy Nórit mennyire viseli meg, hogy Luca teljesen rá támaszkodik, de amikor arról beszélgettünk, hogy az iskolába már Luca nélkül megy, és ott nem lehetnek együtt, akkor először örült aztán meg elsírta magát, hogy neki Luca hiányozni fog. Még van egy közös évük, aminek én nagyon örülök. Együtt vesznek részt a programokon, együtt mennek táborba.
Péntek reggel kicsit tovább ottmaradtam az oviban, mert bevittem a tengerimalacokat megmutatni, és a két lány, ahogy belépett a terembe nem is foglalkoztak egymással, mindkettő megkereste a saját baráti körét.

Táncos tornás, nálunk szerencsére az oviban van saját tornatermük, oda járnak az edzők, lehet választani egy csomó dolog közül. Nóri már második éve jár aerobicra, Luca most kezdte. Imádják a mozgást is és Zsuzsa nénit is. Nekem csak egy bánatom van ezzel kapcsolatban, van heti egy úszás, 2 aerobic, 1 tornaóra és még így sem fáradnak el soha :) Pedig kedden reggel úszás, délután aerobic, és mégse :)
Eljött a lányok, főleg Kitti által várt nagy mulatság ideje, az óvodai farsang. Kitti azért is várta nagyon, mert a legjobb barátja, a Bence egész héten beteg volt, de úgy mondták, hogy a farsangra ő is eljön. Tegnap este itthon jelmezes főpróbát tartottunk. Nekünk nagyon…..
Zajlik az élet, egyik nap megy a másik után. Hajnalban kelünk, K. viszi Kittit, én Szonját az oviba, bölcsibe. Utána mi húzunk dolgozni, a csajok meg játszani. Délután E. nagyi felveszi csemetéket a dolgozójukból, s mire hazasétálnak (kb. 1 óra az ő tempójukban), addigra én is…..
Kitti és Szonja blogja Türelem 2010.02.01 21:40:00
Ez az a dolog, amiből mostanában kevés van nekem. Amikor jóval túl a harmincon úgy döntöttünk párommal, hogy gyereket vállalunk, arra számítottam, hogy ennyi idősen sokkal több türelmem lesz a gyerek(ek)hez, mint huszonévesen. Igaz azt nem tudhatom, hogy fiatalabb énemnek…..
Igaz még messze van a nyár – előbb jó lenne, ha már itt lenne a tavasz!-, de az oviban már kiplakátolták a nyári táborozás időpontját. Igen, Kittiék ovijában a középső és nagycsoportosokat minden évben elviszik táborozni – azokat, akik szeretnének menni –…..