Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miért ne?

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Android Android és a CAD 2011.04.13 04:23:00
Na az lesz az igazi menőség, amikor a csuklós trolin telefonunk vagy táblagépünk segítségével még igazítunk egyet a zsírzócsapágy kirészletezési rajzán, miközben a többiek az irodában vagy akárhol máshol a szövegmezőt meg a méretezést hegesztik.  A műszaki…..
 Majd ha egyszer megtanuljuk becsüni a másikat, akkor ennek a blognak nem lesz értelme.Én 21 éves lány, ő 23 éves szintén lány. Nem, nem futó kaland, még majdnem azt is bemeséltem magamnak, hogy életem nője. Nem kerestem barátnőt, nagyon is jól elvoltam a szingli életemmel, a…..
Nagy szerelem alakult, majd egy búcsúvacsora után a fiú törlődött. Sziasztok!Van egy érdekes történetem, amely Velem esett meg nem is oly régen. Címnek talán azt adnám: Csak egy cetli vagyok?Először is bemutatkozom: Gabi (30) vagyok, az ország déli megyéjének egy…..
 Szerintem ez túlírt és kamu, de döntsétek el.Sziasztok Szakítósok!Sokáig érlelődött bennem az elhatározás,de végre rászántam magam,hogy mint olyan sokan,a szakítós közönsége elé tárjam a magánéletem.A történet a Pécsi Tudományegytem közgáz karán…..
Miért ne? 2009.11.10 12:09:03
 A múlt mindig jelen, ez a hétfői bölcsességünkKedves szerencsétlenül járt sorstársak!Leírom hát azt a "kedves" kis történetet, ami velem megesett. Már több mint 3 éve történt, hogy szembe jött velem az az ember, akibe akkor, első látásra végzetesen…..
Soha ne járjunk senkivel, soha ne legyünk szerelmesek, és akkor talán elkerülünk minden fájdalmat Kedves Szakítósok! Ha elolvassátok, én is szívesen megosztom veletek a történetemet. (: A történetem nagyon régen, még az első szerelem idején kezdődött. Még nagyon fiatal…..
Szóval külföldre utaztam, közben telefonon tartottuk a kapcsolatot. Ha nem is minden nap, de gyakran beszéltünk.    A kép innen   Sziasztok,   Az én történetem körülbelül másfél éve kezdődött. Én lány 24, fiú (mondjuk Laci) 25. Lacival egy…..
Benedek Elek-i népmese a menyasszonyról, aki túlzásba esett a leánybúcsúján. Figyelem, nem érdekes, hogy kamuszagú a történet.Menyecsketánc – kárpótlással A történetet egy esküvőn hallottam a közelmúltban. Aki elmesélte, ugyancsak hallotta. Azt is mondhatnám, hogy…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
 Rövid, de életigenlő történet hétfő reggelreA srác szülei kezdettől fogva ellenezték a kapcsolatunkat, ez vezetett végül ahhoz, hogy három év együtt járás után, az utolsó egyetemi évben pasi ezzel a szöveggel szakított velem:-Ha rendeződnek a dolgaim és majd anyagilag…..
Miért ne? 2009.09.14 08:29:58
Nagyon mérges lettem, hogy HOGY LEHET ÍGY VALAKIVEL SZAKÍTANI? pedig már nem is szerettem. Azóta kerülöm, mert ez annyira bántott , hogy megbeszélés nélkül/előtt kiírja, és így akarja közzétenni, hogy már nem vagyunk együtt... Szóval szerintem ez elég szánalmas.   A kép…..
Éreztem hogy valami nincs rendben, megkérdeztem mi a gond. Kiderült, hogy ő "elfelejtett" szakítani a pasijával, meg nem is tudja hogy akarja-e ezt. A kép innenHali!Mint előttem sokan mások megírom most én is a saját történetem. A szereplők Laura és Ákos (én).…..
Miért ne? 2009.09.07 14:47:47
@pöttyöslaszti: De ha nem lett volna zenész, nem tudott volna szerenádot adni, és akkor már nem ugyanez lenne a sztori, egy nem ugyanilyen sráccal :)
Legjobb pornófilm evör: összezártak egy matekos csoporttal. Plusz pad alatti szerelem. A legszebb szerelmes sztori a szakítóson az utóbbi hónapokban.     Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött, elfoglalta a helyem,…..
Miért ne? 2009.09.03 10:15:57
@Elveszett Angyal, aki Vicinális Dugóhúzót keres: gimi harmadik óta romantikáztak. Lassan ideje lett volna egy igazi kapcsolatot kezdeni nem?
Miért ne? 2009.09.03 12:17:55
@Primula: Ha figyelmesen olvasod, már volt náluk petting, az ilyen kiderült volna korábban is.
Megkértem, hogy fejezzük be ezt a felesleges utállak téged dolgot, egy, a haverok miatt, kettő, mert ez így értelmetlen, három, nagy értékű akváriumos cuccokat hagytam ott nála, nem is akartam, akarom elhozni, mert valószínű, hogy lelépek külföldre, de szeretnék időnként…..
Még egy szigetes szakítás! Emlékeim szerint a Run DMC szar volt, én otthagytam, de majd vl megvédi őket.  Kedves Szakítósok, a Szigetes Szakítás™ "novellapályázatra" küldeném ezt a kis történetet. Az elmúlt években valahogy mindig kikeveredtem a…..
Ebben a sztoriban van rocker, de még mindig nincs fesztiválos szakításunk.  A kép innen Íme néhány sztori:1. Egyetemistaként megismerkedtem egy gyönyörű, hosszú hajú, kisportolt testű rocker sráccal. A kezdeti hév után a közös tevékenységeink nagy része…..
Miért ne? 2009.08.11 10:51:12
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, én szerelmes voltam, ő csak játszott. 17 voltam, és nem igazán tűnt fel, hogy Gábor szórakozik velem. Egy átlagos nyári napon, amikor egy igazán kicsi faluban semmi nem történik-valami csoda folytán- villámcsapásként mégis belém…..
Miért ne? 2009.07.30 06:02:29
Miért ne? 2009.07.30 06:40:46
@Caddy-Samantha in SBp: Ügyesen jött ki, csak bután ment be. Olyan kocsira nem várunk ami nem áll meg, még akkor sem, ha feltétlenül szerelmesek akarunk lenni, mind1 kibe...
Nem őt nevettem ki, inkább kínomban, egyszerűen nem hittem el, hogy létezik ilyen, ha nem a szemem előtt történik. Sziasztok! Egy ideje gyakori olvasója vagyok a blognak, munkahelyen el kell valamivel ütni az időt :) Mostanság volt 1-2 vicces sztori, így leírom a volt egyetemi…..
Miért ne? 2009.07.29 18:28:17
@Muha: Bamba nézés. Nem röhögött rajta. Ledöbbent rendesen, ő sem akarta először elhinni, tetszett neki a lány.
Szinte csak a munkájáról mesélt (tűzoltó volt és imádta), kiderült, hogy amúgy az eredeti szakmája mozdonyvezető, amit szintén imádna, és hogy az anyukájával él, és hogy most regisztrált először ilyen közösségi portálon, igazából nem is tudja, hogy működik.Kedves…..
Miért ne? 2009.07.28 08:30:20
habár nem szakítós, de a reggeli kv mellé elmegy.

@Stupidella: a neveddel ellentétben ez egy nagyon jó meglátás :D Magamtól nem jutott volna eszembe, de valószínűleg így volt :)
És megfogalmazódott az alapszabály, hogy ne legyek szerelmes belé, és maradjon köztünk a dolog. Mondom ok.Nem tudtam a blog létezéséről mindaddig, míg meg nem kaptam a megjelent könyvet szülinapomra! Jó ötletnek tartom, hogy van egy ilyen oldal, sokat lehet belőle tanulni, szóval…..
 Pedig még a pulóvert is visszahozta. Gondoltam megosztanék én is egy kellemes (vagy épp kevésbé) élményemet egy fiúval kapcsolatban. Fiatalok vagyunk még mindketten és tavaly egy forró nyári estén esett meg első találkozásunk egy buliban. Érdekes este volt, nem is annyira…..
 Szegény fiú azt sem tudta, mi történik, csak sodródott bele a mélybe Az első igazán nagy szerelmem történetét mesélem most el nektek. Az Interneten ismertem meg a lány, és senki ne húzza a száját a dolog miatt, ugyanis egy majdnem két évig tartó kapcsolat alakult ki…..
A szakítósblog fénykorát idéző csodás történet!  A kép innen Hello minden Szakítós! Igazat megvallva, nem vagyok rendszeres olvasótok, de néha kifejezetten jó elmerülni a színes sztorik kavalkádjában.Sok történet van a hátam mögött, mégis úgy…..
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
Miért ne? 2009.07.09 13:13:39
@Szellő és Napsugár: Azért nem kell 50 évesnek lenni, de az alap (az én tudományomban), hogy az egyetem után elmegy 2 évet világot látni az iparban, visszajön, csinál egy 3-4 éves phd iskolát, szakmai folyóiratban publikál, saját kutatást végez, aminek persze eredményesnek kell lennie, és igen, utána Doktor vagy.
Ellen jogászpalántáknál, akik magolnak 3-5 évet, és hopp, doktor lettem. (igen, nem ez lenne a kedvenc szakom)
Miért ne? 2009.07.12 15:29:13
@Muha: Vagy csak sokkal egyszerűbb, prózaibb oka van. A készítők nyaralnak :)
Miért ne? 2009.07.13 10:48:44