Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lenny [Cabdriver] (törölt)

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy már említettem korábban, a mai gyerekekkel is lehet bánni, csak kreativitásra van szükség. Van, hogy ez sem elég. Nem, nem a gyerekek miatt.   Ami a legutóbbi tanévben történt, az számomra egyenként is nehezen megemészthető, nem hogy együtt.   2. rész  (az…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.09 00:54:36
Mi régen 6.-7.-8. osztályban suliban nem, csak odaúton-visszaúton, hogy anyuapu ismerőse meg ne lássa, a Széchenyi-park susnyájában gyújtottunk rá,
és telet leszámítva torna órán egyfolytában.
Akkor ugyanis a sportpályán tartották az órákat,nem az iskolában. Zárt térben azóta is Csak akkor gyújtok rá, ha jó a szellőzés, és mindenki cigizik körülöttem.

Na persze mi, öten havonta 8-10szer is menstruáltunk, ha nagyon sütött a nap, vagy nagyon fújt a szél, vagy csak nem volt kedvünk cipelni a tornacuccot az iskolába.

Jól elüldögéltünk mi öten a lelátókon, miközben a fiúk fociztak, mi szerelemszexgyengédséget olvastunk, spice girlst, bsb-t hallgattunk, és füstöltünk, mint a gyárkémény.
Néha tantóbácsi is leült közénk, mesélt ezt-azt, és közben a fiúk fociztak a pályán.
Nya azért nem mindig, nem mindegyik. Konkrétan két fiúról tudok, aki pöppet intimebb helyen, beszélgetéssel szokta volt tölteni a dupla órákat. (Nem egymással!!! :DD )

(Ha már itt tartunk, a rossz nyelvek azt beszélték, hogy a Vivi egyszer lesz.pta a tantóbácsit a medicinlabdák mellett, azért engedett meg nekünk mindent.
De a rossz nyelvek azért rossz nyelvek, mert mindenféle bolondságokat beszélnek.)

Ejj, mennyit cikiztek engem a többiek, hogy nem szívom le, így ahelyett, hogy 60évesen tüdőrákom lesz, majd 30 évesen lesz szájrákom.

Ami pedig a tanárokat illeti, volt, akit szerettünk, volt akit nem.
Általában azoknál is tisztességesen viselkedtünk, csöndben voltunk, akiket nem szerettünk(Mert mondjunk ötödölőztünk, leveleztünk, vagy én személy szerint sokat olvastam is a pad alatt.)

De kettő olyan is volt, akin konkrétan a célbalövést gyakoroltuk szappannal(nem fadarabbal), meglepetés szerűen az órája közepén.
(Gonosz is volt, ráadásul méterekről meg lehetett érezni, ha jön, úgy befújta magát, a másiknak meg pia szaga volt egyfolytában),
vagy olyanok akinek az óráját végig röhögtük, viháncoltuk, ha pedig bemérgedtek, megmondta neki vmelyik fiú, kapálni menjen inkább, az a neki való, vagy khmm... mondtak még durvábbakat is.

Volt egy tanárnéni, aki rendszeresen sírva szaladt ki az osztályunkból, ha egyáltalán bejött. Földrajzból gyakran volt lyukasóránk hetedikben.
1év után ott is hagyta a pályát, ahogy hallom, még mindig gyógyszereket szed.
-De ő tényleg tök hülye volt. Tipikus bizonyításkényszeres pályakezdő tanárnéni, első nap kedves, mosolygós,
köv nap meg hirtelen át megy gőgös buldózerbe.
Indoklás nélkül is kiküldött embereket, és kérdés nélkül osztogatta az 1-eseket órai munkára.
Amikor még kedves voltam hozzá, első pár napban ismételtük az előző tanévet, hogy galaxis, meg fényév, meg ilyesmi.
És én olvastam valahol, hogy amit a távcsövön látunk a csillagokból, az igazából a múlt, mert mire elér ide a fénye, hogy mi látjuk, ott, ahonnan indult, már több ezer évvel később van.
Jelentkeztem, megkérdeztem, mi ezzel a helyzet.
Kinevetett, hogy ez hülyeség.
Pedig én tudtam, hogy nekem van igazam. Szóval egyáltalán nem sajnáltam azért, ami történt vele. Ha csak alkalmam volt, rá is játszottam a már kialakult cirkuszokra.
Ha pl már nagyon ment a veszekedés amiatt, hogy egy totózós röpdolgozaton kiosztásnál jóválaszoktól függetlenül senki se kapott kettesnél jobbat, (pedig 10kérdésből például nekem is 7-8def. szerint helyes válaszom volt) azt mondta: "Ja tényleg, beleszámítottam az órai teljesítményeket is",
én voltam az első, aki galacsinba gyűrve a képébe hajítottam az egész sz.rt.
Onnantól szabadult el igazán a pokol.-

Ettől függetlenül valahogy csak túléltük az általánost.
Maga az iskola 350éves magyar-német nemzetiségi, és 10év óta a mienk volt a legjobb végzős átlag, és 17ünknek volt min középfokú nyelvvizsgája a 8. ballagásra.
-És ezekben minden szerénykedés nélkül mondhatom, nekem is szerepem volt.-

8.-ból összevontan 29-en ballagtunk, és az akkori osz.társaimról ahogy most számolom, 3ról semmit nem tudok, de a többiek mind leérettségiztek.
Kapásból 13at fel tudok sorolni a csapatból, akik le is államvizsgáztunk ebből-abból azóta, és még 5-öt, akik még mindig diákok.
Ami pedig a tesi órai lébecolásokat, és cigizést illeti, a régi bandám, köztük én is, inkább csontosak vagyunk, mint teltek.


Összevetve:
A poszt egy kicsit sántít nekem.

2utcával arrébb nálunk is van kisegítő suli, és ott bizony nem az a legnagyobb probléma, hogy rágóznak, vagy Viceroyoznak a srácok. Hahaha

A bugyogót húzkodják egymásról inkább, lehúzzák a wc-n a könyveiket, tolltartóban hordják a gandzsát
és dobálják az ablakból a kocsikat. (Na nem fűvel)
Arról nem is beszélve, hogy ha vki kiejt a zsebéből egy mobilt, még földet se ér, de már vki másnál van.

De ha úgy nézem, hogy ez a poszt egy átlagos/vagy picit a fölötti általános iskoláról próbál szólni, akkor ha mást nem is, de egy kedves nosztalgiázhatnék érzést kaptam tőle, köszönöm.
Szép idők is voltak. Huhhh :)
Állítólag belsős, munkahelyi poénnak indult, de mára már világjárvány lett az úgynevezett "literal video" jelenségből. Hogy mi ez? Mint a legtöbb zseniális ötlet, végtelenül egyszerű: ismert számokat gúnyolnak ki, csak épp nem az éneket, hanem a hozzájuk készült…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.08 22:46:01
@Horizont: Cseh Tamástól a katona dalokat hallgatom néha, ha sétálok, amúgy nem tudok róla túl sok mindent.
Illés albumot akárhányszor kezdek hallgatni, nem bírom türelemmel, és rápörgetem az "Amikor én még kissrác voltam"-dalukra. Azt viszont vagy 5x-ről is meg tudom hallgatni egymásután.

Koncz Zsusza a vers-feldolgozásos albumával(Kertész leszek) már több mint 5éve nem tudok betelni. A suliban sosem figyeltem igazán, és nem is nagyon érdekelet pl a "Szondi két apródja", vagy a "Szél hozott, szél visz el", de ő megértette-megszerettette velem.

Még a "Jelbeszéd"-et szeretem nagyon. A "Hé, mama, levele jött, a fia írt, aki megszökött"- dala sokszor eszembe jut, és a legutolsó, az "Évek óta úton vagyok, pihennék már..."is.


"De azért magamat vigasztalva arra gondoltam milyen sok fiatalember lehet itt aki nem tudja miről és miért énekelt mondjuk az Illés vagy Koncz. Vagy CSEH TAMÁS !"
Tudják :p.

Egyébként ezek a zenék nekem nem tetszenek. Még az Under the Bridge-be belehallgattam, de picit izomszagú lett az is.
"Joining the now international movement (france and england and brazil), a bunch of hungarian actors decided to make their own version of this music video... enjoy!" az összes féreg előmászott a csatornából, tehát ha "nem szereted" a melegeket, kapjon el téged borisz, ez ám a…..
Úristen! István a transzvesztita gólya után a Budapest TV mögött megbújó X-Men központ újabb mutánst vetett be. Ő Odin, akire ránézve nem csodálkozom, hogy a skandináv istenek végül mind elpusztultak. Gyanítom Thor például saját magát verte fejbe kalapácsával, mert Odin…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.08 21:19:16
Nagyon nehéz a választás...
Azért nálam a művésznő marad az etalon. :D

www.youtube.com/watch?v=JekfImuTUYQ

www.youtube.com/watch?v=38Qw_M6hJJs

Egyébként kb 1éve éjjelente Charlie angyalai-feldolgozást adtak a BpTV-n.
A különbség csak, hogy 1digikamera, 1díszlet,
a szereplők pedig széphajú lányok helyett tarkára mázolt miniszoknyás nyávogóhangú fiúk, 30centis csótánytaposóban.
Youtube linket sajnos nem tudok, pedig jó lenne.
Darshanban bújkáló kulturantroprológus barátainknak üzenem: igen tudom, hogy az ő náluk a nő nem érintheti csak úgy meg a férfit. ..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.07 23:17:17
@europatriota: Hát ja. Aztán meg nem érti a majom, hogy az ő nőcije a végén miért nem ilyen csinos pofival, tökéletes fogsorral, pláne lenyűgözötten ragyogó pillantással sétál utána.
Többszörösen "híres" falu: Itt nyert Nyakó Pisti 2006-ban 99%-kal, és Csenyéte a legszegényebb falu az országban. Az Index már tavaly is forgatott Csenyétén, aztán az RTL "Házon kívül" műsora vette fel rejtett kamerával a segélyosztást, majd megint a…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.07 21:04:42
@csodagyerek:
"Remek felvetés, csak az a probléma, hogy a rokonok is ugyanolyanok."
Én azt olvastam egy könyvben, hogy én is a rokonuk vagyok. És azt is olvastam abban a könyvben, hogy te is az vagy.
Egyébként az egy sikerkönyv világszerte ott van az első helyen már vagy ~400(?) éve.
Jönnek a büntetőügyek sorban, egy kis sikkasztás + ez-az, 5 millió, 7 millió, 140 millió forint eltüntetésével gyanúsítják, de a mi Kolorunkat ez nem hátráltatja áldozatos, népéért szívvel-lélekkel végzett munkájában. Aláírást gyűjt: Kedves Kolor, régi kedvence a…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.05 15:26:10
Waszki, nagy a baj. Olvastam itt oldalt ezt a hirdetést:

"Hamarosan visszakapja kinnlevőségét ahogy 6000 korábbi boldog megbízónk."

És vagy 5másodpercig képtelen voltam értelmezni a -boldog-szót.
Bulldog? Blog? Mi ez?
Csak miután végigpörgettem a fejemben a lehetséges elírásokat, esett le, hogy... Ja, ez nem is elírás, ez jelent valamit!

Ha pedig már rémtettek, anno 2éve, egyszer buli után beültem portás bácsihoz tvzni, mert őszintén szólva 3hónap alatt már elkezdtem hiányolni.
Ott ültünk a magas pult mögött, bambultunk. A pult mögött volt egy üvegszekrény, amin lehetett látni, kik jönnek, mik jönnek.
Jártak le folyamatosan a kölkök az alagsorba wczni, vagy a kv automatához, ha nem volt kedvük sorbaállni a szembebuliba.
Egy ideig csönd volt, aztán valami baseballsapkás srác bejött, és egyből fordult az alagsor felé.
Nem gondoltunk semmi rosszra, nagyon ismerősen mozgott.
Eltelt 20perc, és még mindig nem jött fel. Akkor a Tibi lement, körülnézett, nem találta sehol.
Na, akkor biztos nem vettük észre, mikor kiment. (Csak kifelé mehetett, minden más egérút pont a pult mellett van.)

Eltelt még 10 perc, és egy bézbol satyis fej kukkant ki a lépcsőfordulóból. (A pult, és az üvegszekrény miatt nem látott minket, csak mi őt.)
Gondolta, bittos tiszta a terep, nincs itt egy teremtett lélek se, azt megindult, mint a csík a fotocellás kijárat felé.
A "poén" pedig, hogy a satyin, és 1 pár cipőn kívül SEMMI se volt rajta! Portás bácsi erre rácsapott egy gombra, az meg a lendülettől egyből visszapattant az üvegajtóról, azt usgyi vissza a pincébe.

Kijött a rendőrség, (akkor én már felmentem a szobámba inkább, a folytatást csak hallomásból tudom).
Szóv lementek a pincébe, elkapták, ott volt szépen rendesen összehajtogatva a rucija, és körülötte végig a fal össze volt kenve SZARRAL.
A melegítője alapján gyanították, később pedig azonosították is, hogy ő az a fickó, aki 10-12 éves csajsziknak mutogatta a micsodáját az utcán.

Szegény takarítónéni meg majd 3napig suvickolhatta a falat...
Vigyázni kell a bolondokkal.
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.05 17:25:30
@mind2 / mosolyogj és lesz egy jó napod :) /: Jó akkor mondok még egy cigányosat. Ez már nem olyan vidám.

2003-4 szilveszterkor mentünk egyik kocsmából a másikba. Kicsit énekeltünk. 8(?)an kábé.
Szóv vonultunk a főúton, ami nem túl jó környék. 2en mentünk elől barátommal, ő a házak felöl, én az út felöl.

Közben éppen el is gondolkozam valamin, azt egyszercsak Zsolti nekem zuhant oldalról, majdnem lelökött az útra, épp csak meg tudtam támaszkodni a korláton, és lábontartani magunkat.
(Magasabban van kb 2méterrel a járda az útnál.)

Odanézek, azt látom, lerepült a szemüvege, mert vmi ismeretlen ficek egy szó nélkül kiugrott egy kapuból, és bemosott neki egyet.
És a kapuból jöttek ki mások is.
És akkor én úgy gondoltam, a leghasznosabb, amit tehetek, hogy megkeresem a szemüvegét, mert nagyon szereti.

Szóval a fiúk ott keringőztek már picit arrább, meg rángatták le egymásról a kabátot, én meg kuporogtam a járdán a kapu előtt, és tapogattam a földet a vaksötétben.
Még a szemüveg maga hamar meg lett, de az egyik drót szára, ami letört, azt nem találtam.

Aztán egyszercsak éreztem, hogy valami kuvvaerősen oldalba rúg valaki, de úgy, hogy még a szusz is kifogyott belőlem, aztán kiabálás, és veszett fékezés hangok, meg dudálás.

Na, fölnézek, hát az úttesten kuporog a kokkeró, szorongatja a karját, és ordít a szerencsétlen, miközben kerülgetik a kocsik a főúton.
Ezzel nagyjából vége is volt a bunyónak, a komák lemásztak hozzá, és segítettek neki visszakapaszkodni, ja, én miközben kuporogtam a kapujuk előtt keresve a szemüveget, hívtam a rendőröket is.
Valami olyasmi történt, hogy kiszaladt a gyerek a házból csatlakozni(?), de nem nézett a lába elé, hogy én is ott vagyok, mint egy 60kilós zsámoly, és izomból átesett rajtam, de úgyám, hogy vitte magával a korlát egy részét is.

Egyenesen le az útra, rá a karjára, ami gyakorlatilag felcsúszott a válláig, vagy 3darabra törött.
Szerencsére, nem pontosan autó elé, ami pedig aztán jött, az ki tudta kerülni.
Kijött a járőr szépen, és... el lettek intézve a dolgok akkor este, és egy ideig csönd volt arrafelé.

Nekem még az év augusztusban is lila volt a medencém környéke, páromnak meg március környékén kezdett csak bezöldülni a szeme oldala, ami addig szinte fekete volt, de más baja nem lett közülünk senkinek. Ami mérlegelve a másikat, elég jó.
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.05 23:02:10
@Kartal (a morc): Mindig megdöbbenek, mikor ilyeneket mondanak nekem. Semmi érdekes nem szokott velem történni.
És ebben tényleg nincs semmi irónia, vagy álszerénység. Ez így igaz, ahogy most mondom, ilyesmi mindenkivel történik.
Hurrá, már 5,5 milliárd forintot kalapoztak össze, augusztus 1-től lehet kérni 20-50 ezer forintot (egyedi elbírással max. 100 ezret). "A Kríziskezelő Program keretében augusztus elsejétől november végéig egyszeri minimum húszezer, maximum ötvenezer, különös méltánylást…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.05 18:56:15
@K.Jani:
"túl sok a birka, kevés a pásztor"
Ezt már sokadszorra írod. És megmondom őszintén, unom, mert szerintem nem teljesen igaz.

Vagy ha mégis, akkor nem olyan fontos, mint ahogy gondolod.
Csak egy idézet: "Nem sokaság, hanem Lélek. Szabad nép tesz csuda dolgokat."
Ennek kábé az az üzenete nekem, hogy akár egyetlen ember is képes csodákat tenni a környezetében, ha nem kötik le az energiáit mások dolgain való bosszankodás, kesergés olyasmin, amin nem tud azonnal változtatni.
Csak olyan dolgokon való ügyködés, amin tud alakítani.
Akár a saját apró környezetében.
Ezzel példát tud mutatni, és ha arra érdemes, akkor elterjed.

Lásd a környezetvédelmet.
Annó mi volt? Pár narkós, bolond hippi hozzálakatolta magát egy fához, és röhögött rajtuk mindenki más.
Ma meg? Az egyik legfontosabb hobbi, mellesleg pénzlenyúlási lehetőség.
Mostanában napról-napra röppentek fel botrányos hírek a BKV-ról, persze nem véletlenül, mindennek oka van, minden összefügg mindennel. Próbáljunk meg kicsit a színfalak mögé látni, kíséreljük meg kirakni a kirakhatatlan kirakóst, hátha választ kapunk az örök, égető…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.04 17:49:04
@Marcellusca:
Erre már nem tudok újat mondani. Bandó megtette helyettem.
Igaz, 20 éve, de amilyen örökérvényű, akár tegnap is mondhatta volna.
data.hu/get/43363/Nagy_Bando_Andras_-_Uton-utvegen_B_oldal.mp3.html

(((A oldal data.hu/get/43364/Nagy_Bando_Andras_-_Uton-utvegen_A_oldal.mp3.html)))

Előre is bocsánat a közvetlen linkelésért, de most úgy érzem, megéri az esetleges büntit.
Hogy nevezzük azt a labdarúgót aki egy barátságos meccs(kupa) utolsó percében,  egygólos előny birtokában, pusztán mérhetetlen sutaságból, nyújtott lábbal, térden talpal, 100 millió dollárt? A kérdés költői, de Istenem...az az üres tekintet .És ötvenszeres Cseh…..
Kíváncsiak vagytok, hogy mit érez egy baloldali MSZP-s fiatal? Hogy milyen lehet életünket a Párt szolgálatába állítani? 2999 társunkkal együtt Happy Birthday-t énekelni Lendvai Ildikónak? Nesztek, majd én megmutatom! IUSY 2009 fesztivál Zánkán - Egy stábtag szemével (Ez nem…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.03 20:53:11
@Horizont: Hát, tényleg másról beszélünk, ez a félreértés forrása, már tudom.
Én például nem is vitattam, milyen lehetett az élet Mo.-n az 50es, 60-as, 70-es, 80-as években, hiszen ebben tényleg te vagy az autentikus forrás.

Amivel nem értek egyet az az, hogy Sztálin, és Hitler között van/volt lényegi különbség.
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.03 21:01:48
@Lenny [Cabdriver]: És azt hiszem, a véleményem alátámasztására éppen elég szomorú példákat hoztam fel. Kár volt elhülyéskedni.
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.03 21:26:47
@Horizont: Igen, megkérdeztem, és te szépen válaszoltál rá, amit köszönök. Én pedig elfogadtam a válaszodat, és értettem, amit mondasz, nem is volt rajta mit vitatni.

De ez más.

--ha a nácizmus 12 év helyett 42 évet kap, akkor most a Hitler alatt szocializálódott kispolgárok is ezt mondanák... "Igaz, hogy kiirtottuk a zsidókat, cigányokat, de rend volt, akkor voltunk fiatalok, iskolába jártunk..."--

--Nem szoktam ilyet írni, de te hülye vagy!--

Az "Igaz, hogy kiírtottuk a zsidókat, cigányokat" résszel nem értek egyet, mert ilyet szerintem nem mondanál.

A többi részben viszont teljesen igaza van Nárcisznak.
Semmivel sem volt különb az egyik a másiktól.

"Valószínű 20-30 év múlva a ti gyereketek se fogja majd érteni, hogyan tudtatok ebben a szar világban így élni:))"
-Nagyon remélem, hogy így lesz.
2002.08.22., MTI -hír: Négyes ikrek születtek a Szegedi Tudományegyetem szülészeti és nőgyógyászati klinikáján. A kislány és a három kisfiú gépi lélegeztetést és újszülött intenzív terápiát igényel. Katona Márta docens, az újszülött intenzív osztály vezetője…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.01 15:09:07
15 évig, amióta meg van a ház, egyáltalán nem zártuk a kaput, csak éjszaka, és akkor, ha üresen hagytuk. Ebből soha nem is volt semmi gond.

Most télen jöttek a problémák.
Vasárnap reggel tök egyedül egyszál pólóba józanodok, nézek valami filmet, félig ébren vagyok, félig nem, azt egyszercsak ott állt a tv mellett 2kölök. Azt se mondták, jónapot, csak elkezdtek hablatyolni, h elment a házukba meleg víz, és keresik a vízszerelőt.
Alig lehetett kituszkolni őket az ajtón.
Alig 2hétre rá meg porszívozok, megintcsak egyedül, és látok valami mozgást a szemem sarkából. Hát valami utazótáskás asszony épp a hűtőnkbe hajolgat, egy kölök meg húzkodja a fiókot. Alig 3méterre tőlem. (Csak a konyhát tudták elérni lebukás nélkül)

Aszittem, hanyatt vágom magam ott helyben. Tolom ki őket a házből, azt még nekik állt följebb, hogy nem lehet hozzájukérni. Mer ők rendes árusok, és nem-e akarok késeket venni.

Ez egy ritka szerencsés környék amúgy, és elég eldugott. Gyakorlatilag semmi forgalom. A cifra házak, amikbe tényleg megérné betörni, 3utcával arrébb vannak inkább, putrisor meg egyáltalán nincs a környéken.
Ha ezek a dolgok felerősödnek itt, nem tudom, mi lesz. Nem vagyok hozzászokva.
Pedig voltak már algír, és francia-néger szomszédaim Ukban, albánok Athenban, csak hogy a legdurvábbakat... de még ővelük sem volt semmi félreértésem.

Visszatérve a családhoz, azt mondom, tényleg "szerencsésen" végződött az az éjszaka. Még egyedül is ijesztő rajtakapni egy besurranót, hát még ha közben 5 futkosó kicsi biztonságára is gondolni kell.
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.08.01 16:20:31
@Rorschach:
Aha, azóta én is kaptam egy miheztartásbotot. Használni hálistennek nem kellett, mert mióta örökké zárva van a kapu, a látogatások is megszűntek.
A zárással csak az a baj, hogy hajlamos vagyok elhagyni dolgokat.
Legutóbb épp a kulcsot sikerült.
Nálunk is ca 3méteres falkerítés van. Vagy másfél órámba került, mire valahogy, nem is tudom már hogyan, sikerült felkaparnom magam rá.
Aztán az udvarról gyűjtöttem össze bontott téglát, amiből sikerült egy "alig" imbolygó halmot összerakni a lejtős földön, amin lábujjhegyen állva épphogycsak elértem az ablakunkat.

De akármilyen erősen csapkodtam a telefonommal, vagy téglával felváltva, csak azt értem el, hogy olyat dörrent, hogy még 4sarokkal arrébb is üvöltöttek a kutyák, kifordult alólam a tákolmány, az ablak meg csak éppenhogy megrepedt, de az istennek nem akart betörni.

Nincs ezen mit részletezni, püföltem, dobáltam vagy egy órán keresztül, seggreestem párszor, fantasztikus volt.

Aztán sikerült mégis betörni annyira, hogy ki tudtam rángatni egy darabkát, amin be tudtam szuszakolni a csoklómat, és csak picit vágta meg, és ki tudtam nyitni.

Szóval fél 2 körül értem haza, vettem észre, hogy kulcs az nincs, és már világosodott(március eleje), mire bemásztam a mosogatóba az ablakon keresztül.
Szakadt ruhában, tele karcolásokkal, horzsolásokkal, kék-zöld foltokkal, piszkosan, reszketve.
Mindezt úgy, hogy a SAJÁT házamba jöttem, tehát mérges tulajjal, viperával, kutyákkal, riasztóval nem is kellett számolnom. Csak max rendőrökkel a szomszédok miatt.
(Igaz, nekem nem volt senki, aki bakot tartott volna.)
Ez a betörés-dolog mégse olyan egyszerű szakma. Legalábbis nem nekem való.
Nincs egy nyugodt hétvégéje az embernek ... Itt van megint nekünk Draskovics ... azt hittem, a HírTV-Veres Jani ügy kapcsán meghúzódik, lapít egy ideig, amíg elül a vihar. Apropó, volt vihar? Nem is volt ... Drazsé nem hülye, azt az "ügyet" és sok minden mást is…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.26 19:42:48
@tesz-vesz: Jaja, tényleg izgi volt a műsor a vakarózó riporterrel, meg a romarómeóval.

De nekem a tegnapi hiradó jobban tetszett, amiben azt tárgyalták ki 5percen keresztül, hogy valami noném fószer elhagyta a csomagját a reptéren, és még egy számot is írt róla.
Váóó.

Én aszondom, tilcsákbeja zinternetet inkább, mert így még sunnyogni se lehet igazán. :)
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.26 19:56:17
@Marcellusca:

87%on van a Sivatagi Show(még ca 6-8perc van vissza), szóval inkább részeg elefántokra, meg viccesen futkosó gyíkokra szánom az időmet.
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.27 01:47:20
@Aszi:

video.google.com/videosearch?q=seg%E9ly&emb=0&aq=f#q=draskovics&emb=0

0:56-nál lehet figyelni azt a részt, amit wladyslawsky idézett.

Ha neked ez is kiragadott, félreértelmezett, blablabla manipuláció, akkor már tényleg nem tudom, pontosan mire gondolsz.

(Meg lehet köszönni amúgy, mert átkozottnagy meló volt felkutatni. Beírtam googlevideoba, hogy "Draskovics".)
Na persze a meccs sem, de abban szerintem épeszű ember nem is reménykedett. Amiben igen: Bármennyire is jó lett volna, nem tudták megmutatni az újpesti szurkolók, hogy különbek a románoknál. Hiába kérte őket a klubjuk, balhémentes, fegyelmezett viselkedés helyett tegnap bemutatták…..
Új szelek fújnak Brüsszelben ... Mohácsi Viki befejezte 5 éves "tevékenységét" Brüsszelben és hazaköltözött. Viki elmúlt 5 brüsszeli évéből maradandó nyomot csak az hagyott bennem, hogy senki más nem tudja olyan hamar letolni a "Brüsszel -> random magyar…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.21 12:32:51
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.21 15:29:57
@öööö...izé:
Én se értem. Az még belefér ebbe a filmkategóriába, hogy tévednek 50-100-200 évet, de ez akárhogy nézem, sehogyan, semmikorra se jön ki.

Ilyen sosem volt, se előtte, se utána.
Ezt nem másolhatták le semmilyen korból.
Még csak alapul se vettek semmilyen térképet.
Saját kútfőből, lett kitalálva, megrajzolva. De hogy miért pont így, arról fogalmam sincs, és őszintén szólva bele se akarok gondolni.

Maga a film amúgy az egyik kedvencem, és az is marad.
Többször adta a tv is, csak most vettem észre ezt a pár másodperces malőrt az elején.
A mezőkovácsházi K&H bankfiók elé szervezett tüntetést szerdára az MSZP-s Karsai József. Volt petíció, amit nem vett át a fiókvezető, volt beszéd, és voltak transzparensek is. "A résztvevők főleg idős emberek voltak, akik hangsúlyozták, fiaik és unokáik helyett…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.17 18:34:30
@kispista2: D Ez jópofa :D
Csak épp nem annyira életszagú. Nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy miután eladták a fejük felől a házat, elkocsmázzanak 20milliót egy az egyben.

Vesz egy újat, számláról számlára fizet.
Vesz egy kocsit, megint csak digitből lesz digit.
Elmegy nyaralni->utal.
Vállalkozásba fekteti, szintén utal.
És/Vagy hagyja, ahol van vésztartaléknak, aztán vagy leköti, vagy levesz ~30ezret belőle, ha kell valami.

Az -inkább lenullázom a számlámat a fenébe, és majd a párnám alatt tartom a 20ezreseket-mentalitás csak a válsággal együtt jött a divatba.

Egyébként meg potenciális terroristának számít az USAban még az is, aki kártya helyett cashben akar kocsit bérelni.
Itt is van ilyen irány, csak nem terrorista, hanem potenciális pénzmosó.
Vastagbőr Mobilt a szegényeknek! 2009.07.17 09:01:00
Az áramvisszakapcsolós és villanykörteosztós hírek után majdnem lefordultam a székről, mikor a Hírszerző-cikk címét olvastam: Mobilt adna a kormány a szegényeknek Nem, ilyen már tényleg nincs..... Napszúrást kaptak ezek? Vagy a 9 % -tól lettek hirtelen ilyen érzékenyek…..
A Magyar Nemzetnél nincs uborkaszezon, még ilyen dög melegben is túrják a minisztériumi honlapokat ... "Több mint tizenöt hivatalos útra utazott el Vadai Ágnes az elmúlt egy évben a honvédelmi tárca pénzén. A szocialista politikus kiküldetéseire tavaly év közepétől…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.14 17:28:40
@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!:
"Egy budahazy moge nem allnek oda. Egy orban viktor moge sem. De van olyan ember, aki - ha latnam hogy nemm kukagyujtogatasrol van szo - ki tudna engem is vinni."

Nem biztos, hogy érdemes odaállni bárki _mögé_ is.
Vagy várni arra, hogy az a bizonyos bárki felbukkanjon, hogy mögé állhass.
A világ legkönnyebb dolga egy olyan ellenállást szétütni, aminek van középpontja. (Vagy megelőzni, hogy kialakuljon.)
Csak al kell kezdeni a suttogást, hogy "Az ismerősöm ismerőse látta a "Cuki"ban teázni Veressel."
"Tudtad, hogy 94-ben még a buzik jogaiért küzdött?"
"Vajon miből tellett neki arra a Fordra?"
"Mint azt mindannyian tudjuk, xy egy agresszív, hasonleső provokátor."
Stb, stb. az emberek csalódnak megint, és szépen hazamennek morogni, még depressziósabban.

Milyen zűrzavar lenne már egy olyan balhé, aminek nincs arca-vezetője-bűnbakja-felelőse.
Csak kimennek szépen a társaságok maguktól, szervezetlenül, néha összecsapódnak, néha szétválnak... és látszólag semmi közük sincs egymáshoz, nem foghatók egymással.

Filozofálgatás vége.
Nem fogjátok elhinni, mi történt már megint, én sem nagyon akartam. "Békéscsabán, csütörtök este 10 órakor egy kismama levest és tortillát rendelt egy ételt szállító cégtől, mert aznap nem bírt főzni. A futár időben ki is szállította a vacsorát, majd miután elment,…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.11 10:40:24
@triumphator: Annyira nem népmese.
Inkább olyan történetek ezek.
A viasaton volt egy sorozat, a Riker parancsnok vezette a Star trekből.
5 átlagosan induló történet, átlagos emberekről, akiket megtámadott a grillsütő, küldött nekik e-mailt egy szellem,
eltévednek éjszaka az erdőben, és egy véres, szőrös alak kergeti őket, megálmodták a saját halálukat...

A végén el kellett dönteni, melyik az igaz, melyik a kitalált.
Nahát, akkor gondolkodjunk. :)
"Mit hozott ma a postás?" nyitotta ki az egyik kedves olvasónk a postaládáját... És valami egészen furcsa dolog eset ki ... AdóManó, az Apeh új figurája ugrott elő, az Adókalauz aktuális számának részeként... "Az adóval kapcsolatos ismerkedést nem lehet elég…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.10 17:09:58
Nekem ez az adómanó nem szimpi. Vigyorog itt, a félig kitakart arcával, meg a tarisznyájával, amiben kitudja, mit tart. Tutira sántikál valamiben, csak rá kell nézni, a szeme se áll jól.
Ráadásul a storyban is ott sunnyog az ember háta mögött, azt onnan szól ki, hogy "Meglepetés!!!"
Ez már rendes manó nem lehet.

De ami végképp ellene szól: Egyszercsak beállít, megeszi az ember uzsonnáját, még fél órája sincs Manófalván, körül se nézett, de Már magyarázza, mi a jó, mit kell csinálni.
Jobban tudja az igazságot, mint akik ott élnek már mióta. (Pedig még azt se tudja, hogy adott esetben csak 23an adnának csak bele a közösbe, és lakik ott pár jóbarát, akik nagyon-nagyon szeretnék azt a 100aranyat.)

Nem értem, hogy ha egy átlagos 3.B osztályban minden kecmec, tanácsadó nélkül össze tudják dobni a tizeseket, h valaki vegyen a nagyszünetben virágot a tantónéni szülinapjára, akkor ezeknek a manóknak miért kell egy messziről jött rokon, hogy megmondja a frankót?

Már rég megépíthették volna a hídjukat mindenféle sky manó, gyogyómanó, meg okostóni nélkül is.

Hmm... Azt hiszem, induripindurit túlságosan is beleéltem magam :*) Mindenesetre ettől a mesétől nem látom emberközelibbnek az apehet, nna...

Miért nem Pityke-féle mesét csinálnak inkább, vagy azt a másikat, a tűzoltósat. Ott minden bajkeverő, csintalan, akaratos, lusta, meggondolatlan gyerek megkapta a beosztását. És még sokszor vicces is volt. Ma már nincsenek ilyen gyerekek? Csak adócsaló kölkök?
Ehhh...
Vastagbőr Lebuktak 2009.07.08 15:41:00
Március hó nagy botránya volt, hogyan is szerzett Joáv Blum 70 hektárt a Velencei-tó partján, ahová a King's City kaszinót tervezik felépíteni. Már akkor gyanús volt, hogy a földcserét nem lehetett kormányzati füles (és segítség) nélkül végrehajtani, de most végre egy…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.08 17:56:31
@Sussudio: Nem mondod, hogy egy ilyen Úr volt a tánctanárod! :D

Viszont, ha már majd 20éve is ezt a dumát nyomatta, az azért elég szakállas.
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.08 21:11:08
@ostoba 8o:

Most miért? Megmondják, hogy a köccségek, (a karibi háttérzene szolgáltatás, törcsihely foglalás az élőhelyileg letarolt, majd homokkal feltöltött parton) miatt fizetős strand lesz. Bejárat a komplexum felől.
Mondjuk egy irreális belépőt, 4-5k per nap/fő. Szállóvendégeknek természetesen ingyenes.

Törvényesség kipipálva,
gyakorlatilag magántulajdon kipipálva.

Minden okés.
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.09 18:25:35
@Plutonic: Hogy az a szárba szökkent szippantyókás pöszméte! :DDD

Ez a bestof:

"...szólal meg MiaManó mögött egy ismerős hang.
MiaManó meglepetésében megpördül és hirtelen megpillant­ja a hang tulajdonosát.
– AdóManóóóó! – kiált fel ÖRÖMÉBEN – Hát te hogy kerülsz ide?"

Az emomanó, mint tarisznyákos, hátulróltámadós ellenőr csak extra. :D

"Az adóval kapcsolatos ismerkedést nem lehet elég korán kezdeni... Az APEH szándéka, hogy a közelmúltban kitalált AdóManó figura segítségével játékos formában és a mesék világának segítségével megismertesse a gyerekekkel az adózás, a közös pénz lényegét, értelmét..."
2007. december 31-én bezárták az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetet. Hogy pontosan miért, mai napig nem tudjuk. A minisztérium indoka nagyon vékony: "az OPNI épülete nem alkalmas a betegellátásra, gazdaságosan nem lehet működtetni. Ebben az épületben…..
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.09 14:33:18
@GabelstaplerfahrerKlaus:

Az ambuláns tökéletes, ha mondjuk fáj a fejed; fáradékony vagy, levert, ingerült; történt veled valami, amit nem tudsz magadtól kiheverni, ilyesmi, de:

Az ilyen Ziták nem fognak elbattyogni hetente, kéthetente a zambulánciára a gyógyszerért.
Annó kiskoromban hétvégenként bementem segíteni anyunak a dolgozóba. Na, volt ott minden. Fürdetni kell őket, mint egy hisztis ovodást, rájuk szólni, hogy "pisikélni nem kell-e Bandikám?" magukban beszélnek, folyik a nyáluk, hadonásznak, egymásról lopkodják le a bugyogót, (Olyankor ellenőrzést kell tartani, hogy kin van 2bugyi, ki volt a lopós)
rácsos ágyak is vannak, ha elfajul a helyzet, egy szál cigiért egymás arcát kaparják, figyelni kell őket, ha a kertben vannak, mert mindenféléket vesznek a szájukba.

És ez ráadásul nem is igazi zártosztály, hanem pszichi otthon megfáradt elméjű időseknek.

Akkor bele se merek gondolni, az igazi félcédulások miket művelhetnek.
Gondolkozz, mielőtt ilyeneket mondasz, vagy legalább ülj le egy fél órára egy valódi bentlakásos társalgójába, és nézz körül.

U.i.: Klassz a nicked :DDD
Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.09 15:15:35
@GabelstaplerfahrerKlaus:

"gondolom láttad a kisfilmet ?" Többször is :D

Nézd, én csak azt mondom, amit nem olvastam, hanem láttam a 2szememmel. Nem homogének, az igaz. De a komplexusos-depressziós embereknek ott van az ambulencia.
De aki egy ilyen helyre bekerül, annak már ez az utolsó dobása.
A családjuk általában megfeledkezik róluk idővel. Nyugdíjat egyáltalán nem, vagy csak alig kapnak. Ha szerencsésebb az állapotuk, akkor elmehetnek részmunkaidőben krumplit, vagy barackot pakolni a zöldségeshez.
Ők még a jobbik eset, azok, akik igazából nem csinálnak bajt, nem kell nekik a rácsos ágy, csakhát olyanok, mint egy 3éves.
Ha nincs senki, aki reggelit, ebédet, vacsorát rak eléjük, ágyba teszi őket, reggelente ellenőrzi, nem superman styleban öltöztek-e fel(Ha felöltöztek egyáltalán), figyel, hogy ne egyék meg a temperát, akkor annyi erővel fejbe is lőheti őket inkább. Humánusabb.

Persze, az lenne az ideális, ha otthon, családi körben, ápolói gondozással éldegélnének, sőt, ha mindenki egészséges, és boldog lenne a földön, de attól még messze vagyunk.

Akkor már inkább a bentlakásos, ahol gondoskodnak róluk.

Az ambulencia, mint megoldás azokra a szerencsétlenekre, akikre én emlékezem, hogy ne mondjam, röhej.
Vastagbőr Benkő és a csajok 2009.07.08 13:01:00
Mielőtt még valaki megkérdezné, köszönöm szépen, élek és virulok. Igaz, hogy kevesebb posztot dobtam össze múlt hónapban, mint ahány szemüveges cigó szaladgál pesten, de meg lehet nyugodni, nem csonkolta le a kezeimet a csepeli hév. Egyszerűen nyár van és pihi. Meg lusta is…..