Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the deviant

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rainbow Sanctuary Epilógus 2010.07.12 00:48:00
Eljött ez a pillanat is. Lassan három hete vége az érettséginek, amivel lezárult egy életszakasz. Magam sem hittem, hogy ez ilyen hamar itt lesz. Négy-öt éve még elérhetetlennek tűnő távolságban volt az egész, körüllengte valami misztikus köd, aztán egyszer csak itt volt.…..
Rainbow Sanctuary Cím nélkül 2010.05.31 21:52:55
 Visszatértem hosszú idő után. Sok minden történt velem a közel fél év alatt, míg nem írtam.Történt pár nagy változás, számos dolgot kellett átértékelnem magamban, köztük ezt a blogot, annak szerepét. Olvasgatva a korábbi bejegyzéseket akaratlanul is megjelenik az…..
 Újra itt…  nem tudom, olvas-e még valaki, mindenesetre elhatároztam, hogy több időt fogok szakítani az írásra. Szeretnék most megosztani egy olyan történetet, ami már több, mint másfél éve történt, de még mindig a szívem szorul össze, ha eszembe jut. Jól…..
Rainbow Sanctuary Halvány életjel 2009.10.17 00:09:00
 Hosszú szünet után ismét jelentkezem...  lesz hamarosan hosszabb, nosztalgikus bejegyzés is. Azon tűnődöm mostanság, milyen érdekesen működik az ember...  most, mikor fizikailag vagyok szarul, lelkileg kicsit helyrebillentem. Vagy mégsem, de legalábbis nem foglalkozom…..
Rainbow Sanctuary Álom 2009.09.07 07:08:00
 Későre jár. Leoltom a kislámpát, befekszem az ágyba. Odabújok mellé, és egy puszit nyomok az arcára. Ő elmosolyodik és átkarol. Csöndben fekszem mellete, s a kezét simogatom, míg mindkettőnket el nem nyom az álom.  És akkor a feje tetejére áll minden: kora reggel van,…..
A nemrég lezuhant Air France Airbus körüli hírverésben egyszer már felemlegették a Lost című sorozatot, akkor, amikor a gép még úgy volt, hogy nyomtalanul eltűnt, és a közelében pont volt egy sziget, aminek a tengerpartja kísértetisen hasonlított Hawaii azon partszakaszára, ahol…..
Mikor ezt a blogot írni kezdtem, afféle világmegváltó hangulatom volt… legalábbis a saját világom, a saját életem kívántam megváltani. Ez pillanatnyi hangulat volt persze, de elgondolkodtatott, min kéne változtatnom. Úgy döntöttem, mostantól jobban átgondolom, kikre…..
the deviant 2009.06.15 21:29:55
@erikkiz: ejnye... valaki tudja, mi a gyengém. xD
am meg igen... szánok. mert ön megérdemli. :D
 Az alábbi kis történet nagyjából egy éve esett meg velem, de a mai napig emlegetem én is, és kb. mindenki, akinek elmeséltem. Így egy év távlatából már eléggé viccesen hangzik, de akkor és ott nagyon nem volt az…  de ha már megtörtént, próbálom a jó…..
the deviant 2009.06.15 21:28:43
@erikkiz: sajnos nem voltam abban az állapotban, h megmondjam azonnal... de így utólag mindegy is. egy élménnyel gazdagodtam, az biztos xD
 Alteregoban jártam az este, ébredezem, regenerálódni próbálok… elronthattam a gyomrom valamivel a pián kívül is, mert masszív hányinger gyötör már két órája. Gondoltam a bennem kavargó…  nem, most nem arra gondoltam. Szóval a bennem kavargó érzéseket…..
 Nosztalgikus hangulatom van mostanában. Sokszor gondolom végig az életem, honnan is jöttem…  erről szeretnék írni most. Akad benne pár olyan momentum, ami meghatározza a mostani helyzetem is.  Egészen régről fogom kezdeni…  még óvodás lehettem, mikor…..
  Üdvözöllek, kedves olvasó!    A mai nappal úgy döntöttem, megosztom néhány gondolatom a világgal, mindazokkal, akik erre tévednek. Elsősorban a magam kedvére írok, minden megkötés és korlátozás nélkül, szabadon. A blogom neve is erre utal...  egy…..