Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kristof98

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játékok Változás 2010.12.11 16:44:39
Először is bocs,hogy régóta nem írtam.Másodszor pedig mostantól nem feltétlenül csak nehéz és szemét játékok lesznek a blogon,valamint igyekszem minél gyakrabban frissíteni.Üdv: a szerk...
Játékok Super ImpossiMario 2009.07.04 15:52:00
Épp az MFGG-t(Mario Fan Games Galaxy)nézegettem(nagy mario fan vagyok),amikor is láttam,hogy van egy olyan játék is,hogy Super ImpossiMario.Tudtam,mivel lesz dolgom.Letöltöttem,és kipróbáltam.Egy kis ideig még a legelejével is bajlódtam,mert kapásból ráesel egy szögre,mert sok…..
Játékok Szemét kvíz 2009.07.04 09:16:00
A The Impossible quiz egy nagyon szemét kvíz.Én a 82-es kérdésig eljutottam.Tavaly nyáron találtam rá.Később a második részt is megtaláltam,ami még szemetebb.Így hát kirakom mind a két rész…..
Játékok Frustration 2009.07.04 08:57:17
Na,itt egy újabb szemét játék.A képtelenség.hu -n találtam.Miután megnyomod a Start gombot,elkezd mozogni a pálya,és az a lényeg,hogy te ne menj ki a fehér vonalról.Én a második pályát már nem bírtam végigvinni-de ma még az elsőt se.Itt a…..
Tavaly márciusban egy klippet láttam.Áprilisban megtaláltam ezt a játékot.A Mario-t figurázza ki.Négy pályája van,és egy cicát irányítunk.Nekem régebben többször is sikerült végigjátszani.Csak erős idegzetűeknek!Letölthető itt:www.geocities.jp/z_gundam_tanosii/Main.html..
Úgy látszik, a múlt hónapban vírusként terjedő Syobon Action máris megihletett néhány programozót, a The Unfair Platformer ugyanis hasonló platformjáték, és már címében is jelzi, hogy a pályákat egyetlen szempontot, a játékos minél aljasabb szívatását figyelembe véve…..
Sokáig kellett rá várni, de egy vállakozó kedvű fiatalember végre bevállalta! Sokan panaszkodtak, hogy miért rakom be a Nerd videóit a blogra, hiszen sokan úgysem értik mit mond. Nos, most már ők is megtudhatják, mitől zseniális James Rolfe videói. Nagy köszönet S@ti-nak, aki…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..