Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Escobar888

0 bejegyzést írt és 411 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egyszer láttuk már ezeket a videókat, nem is kétszer, de mindig akad, akinek ez még friss. Ráadásul most össze is hasonlítjuk, és nektek, kedves olvasók, lehetőséget adunk arra, hogy megmondjátok, vajon a zwickaui vagy az eisenachi gyár volt menthetetlenül és kőkorszakian…..
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
Escobar888 2014.02.14 13:25:04
@Kobor Szellem:
Az LMP viszi tovább a liberális szdsz vonalat. ez senkinek nem lenne jó.
A Jobbik meg tele van olyan alkalmatlan alakokkal akik miatt még egy tisztességes náci sem szavazna rájuk :)
Két újságíró minden idejét és energiáját arra összpontosítja, hogy mindenféle sajtóeseményeken a munkáját tisztességgel végezve hajnaltól egészen estig igyon. Közben feltárul az alkoholban úszó Magyarország. Az idén dokumentumfilmmé vágott, 2009-ben készült…..
Escobar888 2013.10.28 11:35:10
Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt. Biztos lehetne ezt szebben is írni, meg eufemizálni, hogy nem volt olyan jó, esetleg lehetett volna jobb is, de minek, ez így úgy volt elbaszva, ahogy azt a közmondásos…..
Escobar888 2013.09.26 11:31:20
@Majdénmegmondom: Csak azért szerintem ne hagyd abba. Kiváló szórakozás a 4. szerintem pont a legjobb évad. Az 5.talán kicsit laposabb, de a 6-7 újra rendben van rendben van.
Cseke Katinka és Kökény Attila párosa nyerte a Super Tv2 első nagyszabású saját showműsorát, a Nagy Duettet, miután ők voltak azok, akik nyolc héten át a leginkább el tudták hitetni a nézőkkel, hogy rohadtul élvezik azt, amit csinálnak. A második helyezett Bangó Margit -…..
Escobar888 2013.04.01 17:59:08
@Tourist From An Other Space: Vagy süket vagy. Vagy rossz Ízlésed!
Kökény az egyik legjobb férfihang az országban!
Igaz ebben a műsorban ezt nem volt hivatott megmutatni!
A Tv2 általában rá szokott feszülni saját gyártású műsoraira, előjön belőlük egyfajta vizsgadrukk vagy valami ahhoz hasonló görcsös para. Most tegyük oda, kollégák, de tökösen, hangozhat el a vezérlőben, mutassuk meg ennek a másik kertévének, hogy mi is tudunk jó műsort…..
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
Escobar888 2012.02.27 16:14:36
@kenesur: Egyetértek
comment:com Meghalt Andy Whitfield 2011.09.12 06:29:00
39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliába, ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
Jelentőségteljes nap volt a tegnapi, jegyezzük fel: Gyurcsány Ferenc visszatért.Igen, itt volt már egy ideje újra, felszólalt itt-ott, szervezett tüntit, mondott gyújtó hangú beszédet a majálison, beszólogatott Orbánnak, nyomult faszbúkon és blogon, orrszőr tépkedéssel…..
Escobar888 2011.05.12 14:28:16
@MetálFater:
Nagyon egyetértek. Hasonlót akartam én is írni.
Mindenki el fog húzni innen, de lehet ez a cél.
Már nem tudom megszámolni a két kezemen, hogy mennyi ismerősöm van külhonban a megélhetés miatt.
Addig amíg nincsenek a bérek felzárkóztatva Európához addig nincs miről beszélni.
Minden más ami a megélhetéshez szükséges ahhoz már uniós árcédulát tesznek.
Persze a többség a birka..mindenki félti azt a kis alamizsnát is amit odavetnek neki.
Kovács Gáborné, a Sarokház nevű intézmény (a helyieknek csak Botyi) kocsmárosa 1964-ben született, és mint bemutatkozásának második mondatában elmondta, tősgyökeres kamuti. „El nem mennék semmi pénzért – mondta. - Ez itt egy nagyon összetartó kis közösség, ebben…..
Escobar888 2011.05.11 15:07:20
Na jó, de ennyi pénzért valami kommersz ihatatlanság kapható csak.
Emberi fogyasztásra alkalmatlan.

Csak egy népszerű példa a belvárosból.
presszo53.hu/
Nem elrugaszkodottak az árak itt sem.
És van még ilyen hely néhány ahol felismerték már, hogy alacsonyabb árakon árult ital az népszerűvé teszi a helyet.
Az alábbi kedves történetet Pál a postoló nevű rendszeres kommentelőnk küldte, aki összeakadt egy eszetlen bringással. Szerencsére vér nem folyt sokak bánatára, de azért egy jó anyázás és zsidózás található a párbeszédben. Előrebocsátom, nem szeretem a hangulatkeltő…..
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
hogyvolt Csillag születik - 3x05 2011.05.02 11:16:00
Az utolsó négy helyért folyt a küzdelem a Csillag születik középdöntőjében, ahol az első sokkot az ókori római pógárasszonynak öltöztetett Ördög Nóra okozta. Mikor kis tunikájában kimondja Szabó Ádám nevét, hátrébb tolom a fotelt, mert attól félek, bekap. Nagy…..
Escobar888 2011.05.02 16:44:04
@Trójai: Persze rajtuk kívül is vannak még szép számmal. Csak éppen most ők voltak előtérben. Megpróbálták. Nem kell az embereknek..vagy az rtl nek.
Ennyi.
A komoly zenét meg nem kell szeretni. Én se kedvelem.
A lényeg az, hogy amit ők tudnak a hegedűvel az profi és elismerésre méltó.
Az a hibájuk csupán, hogy megvan minden testrészük és nem b@szták szét a hegedűt a produkció végén....
A harmat gyenge Timi se cigánykerekezett..a zsűri ezt mégse rótta fel neki.
Escobar888 2011.05.02 16:56:34
@Trójai: Ízlés dolga.
Na, de ha a Virtuoso csak kiáll és hegedül az kevés... a zsűri szerint...
Akkor ez másra is érvényes kéne, h legyen.
A másik, hogy nem látják a fejlődést... persze hiszen készen vannak.
Mi ez valami kiképző tábor ahová azok kellenek akik a műsor végére talán jobbak lesznek?
Az énekes meg miért nem megy az erre specifikus produkciókba... megafaktor? Ja oda kevés volt.
Három hete, amikor azt bírtam írni, hogy "A mostani helyzet azt vetíti előre, hogy a hármas döntőbe Törvényen kívüli Béla, Szexkiborg Alekosz és Boglyasfejű Éva kerül majd be, Jézusmária Anikó és Giginé Jerzy eddig asszisztálhatott az erős egyéniségek mellett"…..
Escobar888 2011.05.02 15:49:40
@Polir68: Eleve az 50-50 elképzelhetetlen :)
Persze van akit evvel lázba lehet hozni. :)
Escobar888 2011.05.02 16:02:27
@digitime: Mit lehet tenni, ha ebből dől a lové?
Ennyire elbutult már a nép.
(Senkit ne tévesszen meg az eltérő dátum: a FB-posztok valóban hétfőn születtek, amikor az ülésnap még javában tartott.)..
Escobar888 2011.02.23 16:35:00
@csoko20:
Maximálisan egyetértek!
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..