Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nucciox1/9

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétfarkú Kutya Párt Aktivizmus 2010.08.02 03:20:00
Üdv! A Kétfarkú Kutya Párt kampányának sikeres és vicces lebonyolításához szeretnénk a segítségeteket kérni. A tervek szerint Szegeden és Budapesten indítunk polgármester-jelöltet. Nem lesz egyszerű, Szegeden 2000, Budapesten kb. 30000 kopogtató cédulát kell…..
Most már muszáj lesz nyerni. http://valasztas.hu/hu/onkval2010/509/509_1.html És ráadásul külön megtiszteltetés, hogy olyan vicces nevű csapatok közé kerültünk a névsorban, mint a Phralipe Független Cigány Szervezet Országos Szervezete - Központi Szervezet és a Nemzeti…..
Az elmúlt két napban kicsit ki voltam akadva a sajtó szakbarbársága és etiklánsága miatt, ezért aktuálisan azzal foglalkoztam.Tényszerűen Bukovics Tamás sportfotós szörnyű tragédiája miatt konkrétan támadtam, az MTI olyan téves közleményt adott ki először, amiben még a…..
Megcsaltalak Pocsék az ágyban 2009.06.06 09:45:00
El kell ítélni azt a nőt, aki azért keres magának "kalandokat", mert a férjétől nem kapja meg azt az ágyban, amire vágyik?Férjnél vagyok 7 éve, a párom a mai napig mondja, megcsókolná a lábam nyomát is. Nagyon szeret, mindegy hogy nézek ki, ha zsíros a hajam, vagy…..
Kezd tetszeni a játék, most néztem az autók súlyát. Nagyon együtt van a top10 időben és benzinben is. Webberben van plusz tartalék, Ross Brawn meg nem hazudtolja meg magát, két teljesen eltérő kocsival indul, Button a lágy gumira van spannolva, Barricchello meg a keményre, de a…..
Végre találtam egy nem okoskodó, általánosító elemzést. Én csak borozom, tehát ez érdekelt, alkoholtartalom szerint át lehet számítani.Szóval 4 dl bor/nap nem károsít, 8 dl. még nem jelent alkoholizmust, de tartósan szervi problémákat okoz. E felett látens függőségről…..
Tegnap ismét gyarapodtunk, jó kis krimiben sikerült rendőrködnöm. Hajnali egykor a kellékesermestek nem is csodálkoztak, hogy a 250w-os szirénát és a kék lámpát elkérem. A feleségem utál, a szekrények fele jelmezekkel és kellékekkel van tele, a fegyverarzenálról ne is…..
Lehet, hogy koppanás lesz?Bár péntekig leadták a nevezésüket a csapatok, de feltételekkel, ami nem érvényes, szóval jövőre csak a Williams és kötelező szerződése miatt a Ferrari van a listán. Na meg az új csapatok. Ha ezt 12.-én tényleg kimondja a FIA, gyakorlatilag megássa a…..
Kicsit lehiggadtam. Eszembe jutott, pont egy éve mentem melózni Kanadába, aviofóbiás vagyok, betegesen félek a repüléstől. Az egész úton (9 óra) folyamatosan meséltem a Natgeo fenti című sorozatáról, avagy hányféleképpen lehet meghalni. Még európa légterében elült mellőlem…..
A jó életbe. Megint Air France katasztrófa, és ki a magyar áldozat? Aki beteg gyerekekre tette fel az életét. Igazságtalan a sors...
Khm. Soha nem blogoltam idáig, csak élő műsort vezettem. Azért fogtam most bele, mert rájöttem, muszály megszabadulnom attól a rengeteg marhaságtól, ami a fejemben van. Amire számíthattok, viccek, ökörködések, lelkizések, stand-up-ok leírva (???). Politika csak szolídan, senkivel…..